Nektek szimpatikus Kasza Tibi felesége?
Én eddig nem nagyon ismertem őket, múltkor belefutottam egy insta live-ba, ahol a felesége még meg volt sértődve, hogy nyáron Balatonhoz mennének a kisbabával, és nem Dubajba. Majd hosszú időn ez volt a téma, hogy nem fog belföldi helyekre menni, inkább repülővel mennek majd Dubajba.
Máskor is így viselkedik? Nektek mennyire szimpatikus?
#50: Nem is láttam! Ezért pénzt kap? :O
Én akkor akadtam ki mikor még a vírus kezdetekor előadta, hogy munkanélküli lett. Jaj nagyon megsajnáltam. Gondolom az insta/facebook reklámokból, jogdíjakból meg ki tudja miből nincs egy forint bevétele sem. :(
Mikor Andi egyik képe alatt valaki szóvátette, hogy másnak tényleg nulla bevétele lesz, akkor ezeket a kommenteket törölte. Mint az összes negatív hangvételűt ugye.
51-es
Ha neked van életed, miért kattintottal egyáltalán erre a kérdésre? :D Istenem, hogy nektek semmi más érvetek nincs, csak az, hogy nincs életünk. :D :D És te miért foglalkozol velünk, hm? Éld az életed akkor te! :D
Amúgy meg, képzeld, közönség előtt élik az életüket, nyilvános a profiljuk, azaz had legyen már véleményünk róluk kérlek! ;)
#54: Direkt hagytam figyelmen kívül az okoskodásod, mert tudtam vissza fogsz járni kötekedni. Tudjuk itt mindenki "véletlenül" kattint a kérdésekre. Oké. Megkérlek menj el innen, mert senki nem kíváncsi rád. Ha folytatod tovább a kötekedésed, írni fogok a moderátornak, mert egyàltalán nem a kérdésre válaszoltál. Azt meg nagyon fontos volt megosztanod, hogy mit tanulsz. Kit érdekel?
Légyszi ne reagáljatok az írásaira mert tovább fogja folytatni és vita lesz, direkt szét akarja barmolni a kérdést.
Bocsi látom nem ő írta a szakdolgozatos dolgot. Azt hittem 2 különböző személy kommentelt. A lényeg, ne írjatok neki!
A kérdés témájánál maradjunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!