Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Nektek szimpatikus Kasza Tibi...

Nektek szimpatikus Kasza Tibi felesége?

Figyelt kérdés

Én eddig nem nagyon ismertem őket, múltkor belefutottam egy insta live-ba, ahol a felesége még meg volt sértődve, hogy nyáron Balatonhoz mennének a kisbabával, és nem Dubajba. Majd hosszú időn ez volt a téma, hogy nem fog belföldi helyekre menni, inkább repülővel mennek majd Dubajba.

Máskor is így viselkedik? Nektek mennyire szimpatikus?

2019. febr. 15. 13:16
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/291 anonim ***** válasza:
10%
Nyilván nekik nincs ismerősük! 😂😂😂 Milyen infót szeretnél tudni róluk? Válaszolok arra ami nem titok..
2019. máj. 10. 13:54
 22/291 anonim ***** válasza:
92%
Egy tehetségtelen, egyéniségtelen, se nem szép se nem okos nő. Pont mint a magyarok nagy többsége ezért olyan népszerű. Könnyű azonosulni valakivel aki semmivel sem tűnik ki a púrnép közül csak a dugásért meg gyerekért a Kaszától kapott pénzével, arra lehet csorgatni a nyálat de mivel amúgy egy szürke egér ezért nem tartanak tőle hanem követik. Felült a nagy Kasza (lőcsre)lóra azóta meg azt hiszi ő szarta a spanyol viaszt miközben egyebet sem tett minthogy széttette a girhes lábait, nehogy egyszer pofára essen.
2019. máj. 29. 23:23
 23/291 anonim ***** válasza:
100%
Régebben követtem (a baba előtt) aranyosnak tűnt. Egyszer írtam neki instán segítséget szerettem volna tőle kérni valamiben, hogy ő mit ajánlana. Meglepő módon válaszolt is viszont semmi köszönés semmi köszönöm (írtam neki pár kedves gondolatot is) csak elküldte az egyik instagtam posztját ahol a leírásban hú de jó én ezt használom blabla. Visszaírtam neki, hogy de tényleg tudja-e ajánlani ugyanis láthatóan maga a poszt és termék egy reklám. Letiltott :)
2019. jún. 29. 09:34
 24/291 A kérdező kommentje:
#23: Ezért letiltott?? Pedig azt szokta mondani, csak olyan embert tilt, aki a csalàdjàt bántja, vagy trágár.
2019. jún. 30. 09:04
 25/291 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdező igen, ezért. Nyilván nem rohantam volna xy céghez akivel ugye szerződése van hogy bibiii a csúnya manker néni azt mondta nem is használ az a termék! De mivel nem 2 forintos tétel volt más dolgozik a pénzért nem pedig hozzávágják ingyen ezért szerettem volna tudni a valós véleményét nem pedig a #szponzorálttartalom reklámszöveget hallani, de egy "infuencer"-től ne várj mást ezt örök életre megtanultam. Egyébként nem bánom hogy letiltott, inkább követek valós embereket nem pedig reklámtáblákat nekem ez a véleményem..
2019. jún. 30. 20:08
 26/291 A kérdező kommentje:

Érdekes. Ez pedig csak egy kérdés volt.

Nekem az is fura, hogy mindig csak akkor mutatja Lorát, ha ott van Tibi is. Olyankor mintha máshogy viselkedne Andi. Meg hiába csinál live-ot, sosem hagyja fent, hogy vissza lehessen nézni. Ezt sem nagyon értem. Mintha annyira titkos dolgokat mondana benne.

2019. júl. 6. 11:03
 27/291 anonim ***** válasza:
29%
Egyetértek azokkal, amiket írtok. Kivéve a live-osat. Én mindig utólag nézem meg a live-jait.
2019. júl. 6. 21:05
 28/291 A kérdező kommentje:
Jó neked. Tegnap is "élőzött", arról lemaradtam mert nem hagyta fent, illetve a mainak is a végét tudtam elcsípni csak mert azt sem hagyta fent. Nem tud mindenki mindig az insta előtt ülni, ezért jó lenne fent hagyni.
2019. júl. 6. 22:05
 29/291 anonim ***** válasza:
29%
Hát pont ezt írtam, hogy fent hagyja. 24 óráig lehet max. Nem tudja tovább fenthagyni. És egyébként mindig fent hagyja 24 óráig.
2019. júl. 6. 22:51
 30/291 A kérdező kommentje:
A mai sincs fent. Nem vagyok vak :D És délelőtt kaptam el az előt, tehát max 12 óra telt el. Egyébként tudom, hogy 24 óráig marad ott, de el szokta mondani, hogy nem menti le sokszor, hogy újra lehessen nézni. Tehát sokszor szerintem nem is tudjuk, hogy volt live ha lemaradtunk róla.
2019. júl. 6. 22:55
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!