0:19-től, na meg a reflénben is bőven, időnként belevisít. Egyébként is olyan nyávogós hangja van hogy az már fáj. Néha azt lehet gondolni, hogy egy csaj énekel. De ez nem énekel, ez csak nyávog. Ti is így gondoljátok? Mi a véleményetek a hangjáról? Olyanok írjanak akik nincsenek belevakulva ebbe az együttesbe és nem elfogultak.
A kérdés itt épp rájuk irányult. Meg mint írtam nem mindegy hogy mire használják. Van különbség aközött hogy felénekel valaki egy dalt és azt javítják fel vele meg hogy egy hangon énekel fel egy dalt és minden hangot odahúznak ahol lennie kell.
2016. ápr. 13. 18:12
82/97 anonim válasza:
Te jóóóó ég..akkor nézz már utána hogy élőben hogy énekelnek te nagyon hülye.Milyen minden hang hamis? Te most jól vagy?!
2016. ápr. 15. 14:48
83/97 anonim válasza:
Nem találkoztam még vele még ezért nem tudom hogy énekel élőben.
2016. ápr. 15. 15:08
84/97 anonim válasza:
Akkor mi lenne ha beírnád hogy live? Fhúú de nagy logika kellene hozzá.És ne mond hogy élőben is fel van javítva a hangjuk mert tudom hogy nagyon sok esetben igen, de vannak olyanok ahol tényleg tiszta hangból énekelnek.Fhuuuu de fucklogic
2016. ápr. 15. 16:15
85/97 anonim válasza:
mint már azt megtárgyaltuk az ilyen énekelni nem tudó popsztárocskáknál élőben is feljavítják a produkciót.
2016. ápr. 15. 19:17
86/97 anonim válasza:
Te rajtad már tényleg nem lehet segíteni.Miért hiszed azt hogyha azt mondod,hogy minden egyes éneklésük fel van javítva akkor úgy is van?Nagyon butácska vagy :( sajnállak. És ha már annyira álljtod az igazat akkor ajánlom nézd meg ezt a videót, van benne olyan rész is mikor mikrofon nélkül énekel.. https://www.youtube.com/watch?v=7nMnJL2PBFc
Ja tudjuk úgysem nézed meg mert tudod hajtani a hülyeséged de ennyire már nincs gerinced.Fulladj meg.Hoyg hordhatsz le nálad sokkal nagyobb embert?! Beképzelt ge_i.
2016. ápr. 16. 10:05
87/97 anonim válasza:
Nem nagyobb ember nálam max csak gazdagabb, de mivel nem a tehetsége miatt gazdagodott meg ezért sehol nem veszik az ilyeneket komolyan.
2016. ápr. 16. 10:43
88/97 anonim válasza:
Ha te sem vagy tehetséges akkor menj el te is az x faktorba és meglátjuk meddig jutsz drágám ;)
2016. ápr. 16. 18:47
89/97 anonim válasza:
Szóval maradjunk annyiban, hogy mást akkor kritizálunk ha jobbak vagyunk vagy végig jártuk az útját.És akkor tudjuk meg hogy jobb vagy e nála ha bemész szépen egy x faktor meghallgatásra(pont aktuális) és eléred azt amit ő.Persze itt a világhírt is értem.És ha mindezt eléred nulla hangal(ahogy persze Louisnak is van) akkor nyugodtan kritizáld.(persze akkor is oltári bunkóság.)
2016. ápr. 16. 19:08
90/97 anonim válasza:
Én van amiben tehetséges vagyok de ez nem az ének. De még mindig nem támogatom azt hogy tehetségtelen embereket istenítsünk csak mert híresek meg gazdagok amikor semmilyen értéket nem teremtenek. Egy drogdílert sem szokás isteníteni csak mert gazdag.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!