Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Szerintetek is visítozik...

Szerintetek is visítozik Louis Tomlinson?

Figyelt kérdés

Különösen ebben a számban: https://www.youtube.com/watch?v=Jwgf3wmiA04

0:19-től, na meg a reflénben is bőven, időnként belevisít. Egyébként is olyan nyávogós hangja van hogy az már fáj. Néha azt lehet gondolni, hogy egy csaj énekel. De ez nem énekel, ez csak nyávog. Ti is így gondoljátok? Mi a véleményetek a hangjáról? Olyanok írjanak akik nincsenek belevakulva ebbe az együttesbe és nem elfogultak.

2016. jan. 18. 23:07
 61/97 anonim ***** válasza:
én sem szeretem az 1d-t. igazából nem jön be az a zenei stílus amit képviselnek de én nem vagyok olyan tapló hogy ha valami nekem nem tetszik lehordom, mert ami igaz az igaz,hogy nincs szar hangjuk.(csak ez a pop....nem bírom :/)
2016. ápr. 5. 16:41
 62/97 anonim ***** válasza:
Igen egyetertek utolso.
2016. ápr. 5. 22:09
 63/97 anonim ***** válasza:
0%
Én sem mondom hogy sz.r a hangjuk mert amit a dalokban hallunk az csak az autotune. Arra meg hogy a valós nyávogásukat nem halljuk soha az ilyen tingli tangli popsztárocskáknál kínosan ügyelnek.
2016. ápr. 5. 23:01
 64/97 anonim ***** válasza:
utolsó: írd be szépen a youtube-ra hogy one direction x factor, és hallhatod a valódi hangjukat. vagy írd be azt hogy one direction live, és voálááá. és nem a legjobb a hangjuk élőben de azért nem szar.
2016. ápr. 6. 17:31
 65/97 anonim ***** válasza:
2016. ápr. 6. 18:02
 66/97 anonim ***** válasza:
Az ilyen xfaktoros tehetségtelenségkutatóknál is használnak autotune-t. Sőt az ilyen popsztárocskák még élőben is szokták használni mert annyira közük nincs az énekléshez.
2016. ápr. 7. 11:54
 67/97 anonim ***** válasza:
igen? nem hiszem hogy az x fakrotba meghallgatáson is mikor elsőnek lépnek fel már akkor is fel van javítva a hangjuk, esetleg az élő show-ba.. nagyon okos vagy
2016. ápr. 7. 15:09
 68/97 anonim ***** válasza:
Ezek a majomkodások mert mind előre kitalált ês megrendezett műsorok. Tudom naiv 13 évesként ez már kicsit sok hogy a télapó sem igazi meg az xfaktor se de hát ez van.
2016. ápr. 7. 22:27
 69/97 anonim ***** válasza:
Na jól vagy már.... erigy oda ahol kíváncsiak rád.Fogd már fel hogy az ég szerelmére nem azért a mostani bandák egyik leghíresebbje a 1D mert szar hangjuk van.Jobb mint a tiéd le merem fogadni. De még nem is lenne jó hangjuk akkor is legalább jól néznek ki, platina lemezesek és 2015 legtöbbet kereső énekesei voltak, szóval ha nem lenne hangjuk akkor nagyon faszául csinálnak valamit nem? Nincs hangjuk mégis meddig eljutottak,akkor ezt nézd.Neked sincs hangod mégsem jutottál el odáig ahova ők.Nagyon jól csinálják ;) (még egyszer mondom nem szeretem a 1D-t,sőt...de azért mert én nem szeretem attól még igenis sikeresek.)
2016. ápr. 8. 15:21
 70/97 anonim ***** válasza:
Akkor beszélj így róluk ha majd te is el érted azt amit ők. KI A FRASZ MONDTA, HOGY ATOTUNNAL VAGY MI A.... VAL CSINÁLJÁK? azt a rohadt! Ez aztán tudás gyerekek.
2016. ápr. 8. 22:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!