Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Szerintetek is visítozik...

Szerintetek is visítozik Louis Tomlinson?

Figyelt kérdés

Különösen ebben a számban: https://www.youtube.com/watch?v=Jwgf3wmiA04

0:19-től, na meg a reflénben is bőven, időnként belevisít. Egyébként is olyan nyávogós hangja van hogy az már fáj. Néha azt lehet gondolni, hogy egy csaj énekel. De ez nem énekel, ez csak nyávog. Ti is így gondoljátok? Mi a véleményetek a hangjáról? Olyanok írjanak akik nincsenek belevakulva ebbe az együttesbe és nem elfogultak.

2016. jan. 18. 23:07
 31/97 A kérdező kommentje:
talán azért voltam vele olyan mert ő ezzel a gusztustalan kislányos stílussal jött és itt le is zártam mert nem fogok kislányokkal vitatkozni. Ne is írj többet.
2016. jan. 31. 23:19
 32/97 anonim ***** válasza:
Nem irok ;) csak hozzatennem h te is ugggggyanolyan vagy mint mi ezzel a "bellácskával" .... . Ezt nem ertem. Ezt.
2016. jan. 31. 23:27
 33/97 A kérdező kommentje:
nem érdekel már, csodálkoztok??? nézzetek inkább magatokba
2016. jan. 31. 23:38
 34/97 anonim ***** válasza:
De most komolyan kerdeztem.
2016. jan. 31. 23:43
 35/97 A kérdező kommentje:
NEM ÉRDEKEL!!!
2016. febr. 1. 09:29
 36/97 anonim ***** válasza:
jóvanna' :D
2016. febr. 1. 19:22
 37/97 bella.2004 ***** válasza:
hihihi szeretem ha Bellának hívnak!Nem azér mos nemvok fél tízkor beszólogatós kedvembe és a smile az egy jó izé arra hogy kifejezzem vele magamat.am nemom mihez kommeltelek mert a 4 dik oldalon a kommenteket nemolvastamel.am az a 22 es vagy nemom hanyadig az a másik aki nem viri meg nemakérdező akiről gőzöm nincs ki szóval nemom mit akarsz de azért annyira idősén se vok mint te én nem a történelem előtti időken étem (jó tudnirólam hogy nekem a történelemaz a tegnapot is szokta jelenteni meg amikor az ősemberek éltekmeg hasonlók).meg kislányos vagyok igen??? hát képzeljétek el á tök nyóc ha utána néztek Lounak rágyöttök.am én nem tehetek róla hogy olyan szánalmasak vagytok hogy nem érékelitek ha az embernek egyedi stilusa van ezt szoktam meg..ennyi nem az a nagyvárosi miss lady vok akik azt hiszik menők hogy nem önmagukat adják meg viháncolnak ööszze visza
2016. febr. 1. 21:35
 38/97 bella.2004 ***** válasza:
nocsaak :D kis barátnénnknak elege lett belőlünk.ha nemérdekel a vélemény akkorminek kérdeztél?
2016. febr. 1. 21:42
 39/97 A kérdező kommentje:
csak a kislányos viselkedésre nem vagyok kíváncsi
2016. febr. 1. 21:44
 40/97 anonim ***** válasza:
Bella.. Te sose valtozol.. Te maradsz az en kis cukkersagom... Ez van. Tiszta igazad, van B minek kerdeztt, velemenyt kert, megkapta.
2016. febr. 1. 22:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!