Nagy rajongója vagyok a One Directionnek és nem hinném, hogy melegek, de mostanában sokat olvastam arról, hogy Harry meg Louis együtt vannak. De ez képtelenség nem? Mert Lou Eleanorral van együtt nem? Mondjuk az én véleményemet az sem változtatná meg ha melegek lennének, de remélem, hogy nem azok. Szóval?
Ja és azt elfelejtettem odaírni, hogy Haterek KERÜLJENEK! -.-
2015. dec. 25. 15:35
3/17 anonim válasza:
Jó nagy rajongó lehetsz, ha ennyire képben vagy a dolgokkal. Louis már tavasszal szakított Eleanorral és azóta gyereket csinált egy los angelesi stylistnak.
Egyébként a kérdésedre válaszolva, Liam megerősítette, hogy ez hülyeség, de őszintén, szerintem ez az egész meg volt beszélve és csak az imidzsüket akarták védeni, mert a jelek néha eléggé arra utalnak, hogy bejönnek egymásnak. Aminek egyébként én személy szerint örülnék.😊 A rendezők szerintem félnek attól, ha felvállalnák ezt a Larry dolgot, sok rajongót vesztene a banda ami ugye nem hozná a lét. Bár lehet, hogy ez az egész valóban egy bődületesen nagy baromság.
2015. dec. 29. 19:52
4/17 anonim válasza:
Ülj le, szedek levest!
2016. jan. 2. 16:56
5/17 anonim válasza:
Pszichologus nem artana 4-es.
En egyebkent imadom oket koncerten is voltam (ha nekem cimezted a kirohanasod. 3-as voltam.
2016. jan. 2. 20:55
6/17 anonim válasza:
nem tudom, kedves Nóra, szerintem pont az ilyen "rajongók" miatt lépett ki :D de ezt csak halkan megsúgtam XD
aztán most lehet ünneprontó leszek, de az is lehet, ezt sem fogod fel, de a legtöbb embernek nem is az együttesekkel(itt általánosan akármelyikre érthető), hanem az ilyen hiperaktív, habzó szájú idegbeteg rajongókkal van "baja", bár nekem ugyan semmi bajom nincs veled, jót nevetek az ilyen kirohanásokon. ;)
2016. jan. 2. 20:57
7/17 anonim válasza:
Arra szeretnék kérni mindenkit, hogy véleménynyilvánítás előtt nézze meg youtubeon freddyismyqueen 3'30 most iconic larry moments' videóit
2016. jan. 5. 08:40
8/17 anonim válasza:
Én is sokat olvastam róla és valahol azt mondták a mostani menedzserük miatt hanyagolják egymást, mert nem engedi nekik, valahol azt hogy a Larry shipperek miatt megutálták egymást de azt kétlem:D. Régebben több Larry-s pillanat volt amit felvettek, az igaz. Harry állítólag Kendall-al kezd összemelegedni és Louis-nak is van most barátnője:D
2016. jan. 6. 16:35
9/17 anonim válasza:
Oké. Én ezt most az utolsónak címzem: Én igen is Larry shipper vagyok, és nincsen semmi bajon a 1Dvel. Sőt, még rajongó is vagyok. És látod, nekem megy ez udvariasan is. Te vagy az egyik ok, hogy miért utál minket, 1D rajongóat annyira a társadalom. Én elfogadom azt, hogy valaki nem shippeli őket, amíg betartják a "forever directioner"-t, szóval, hogyha egyszer Coming Outolnának, akkor ottmaradna velük. Én, hogyha kijelentenék (ők, nem más hatására), hogy ők csak barátok és nem is melegek ÉN ott maradnék. Nem, nem kezdeném el utálni őket, hogy miért nem azok akiknek én gondolom. ÉN tisztelem mindenki más véleményét, amíg ők is tisztelik az enyémet. Igen, még akkor is ha az esetleg Larry
2016. jan. 18. 21:16
10/17 anonim válasza:
ez már ezer éve lejárt lemez, különben is ez csak egy kreált dolog volt amit a kislányok találtak ki, vagy tudjam is én kicsodák. De nagyot üzleteltek ezzel is
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!