Larry Stylinson tényleg létezik?
Figyelt kérdés
Nagy rajongója vagyok a One Directionnek és nem hinném, hogy melegek, de mostanában sokat olvastam arról, hogy Harry meg Louis együtt vannak. De ez képtelenség nem? Mert Lou Eleanorral van együtt nem? Mondjuk az én véleményemet az sem változtatná meg ha melegek lennének, de remélem, hogy nem azok. Szóval?2015. dec. 25. 00:45
11/17 anonim válasza:
Igen. Csak nezzetek fel twiterre.
12/17 anonim válasza:
Dehogy létezik!!Gondolj már bele de most komolyan...Azért mert szorosabb a BARÁTSÁGUK?!!Ez olyan mint hogy valaki Eleanorra is azt hiszi hogy titokban 3 csaj felváltva..De amúgy az életük ezen részéhez tényleg SEMMI közünk. Ha melegek lennének akkor is ők lennének meg így is..
13/17 anonim válasza:
10... most komolyan. Azert valami okka can....hmm..talan az igazság... de lehet hogy tevedek de nem.nem hinnem h tévednek... Larry igaz. Hogy why??
Hat... kerlek..
Beirod a youtubeba h freddieismyqueen megnezel egy (!!) Videot...kesz.ennyi. amug ha akarod kuldok blogot de.......dijak:
2013 – Legdögösebb Bromance (Harry & Louis)
Heh. Meg dijat is kaptak....a legdogosebb bromance.... xdd ;)
14/17 anonim válasza:
15/17 anonim válasza:
A Larry egy 'kreált' dolog, ami mellesleg igaz is.
16/17 anonim válasza:
Kib_szottul fogalmatok sincs róla hogy igaz e vagy nem.Csak ők tudják.Nincs jogotok őket leb_zizni amíg ők azt nem mondják. De eddig a banda tagok csak azt mondták(többször,legutóbb Zayn,Liam) hogy nem igaz úgyhogy azt esetleg lehet mondani hogy nem igaz de azt hogy b_zik ahhoz nincs jogotok.(!!!!!!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!