Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Szerintetek is visítozik...

Szerintetek is visítozik Louis Tomlinson?

Figyelt kérdés

Különösen ebben a számban: https://www.youtube.com/watch?v=Jwgf3wmiA04

0:19-től, na meg a reflénben is bőven, időnként belevisít. Egyébként is olyan nyávogós hangja van hogy az már fáj. Néha azt lehet gondolni, hogy egy csaj énekel. De ez nem énekel, ez csak nyávog. Ti is így gondoljátok? Mi a véleményetek a hangjáról? Olyanok írjanak akik nincsenek belevakulva ebbe az együttesbe és nem elfogultak.

2016. jan. 18. 23:07
 21/97 bella.2004 ***** válasza:
63%
hát...látszik hogy nem ismersz minket tizen istentudjamár hanyadik kommentelő.. mi nem arról vagyunk híresek hogy kulturáltak vagyunk..mi az a "hamegbántodakitszeretekleszedemafejedet" tipúsú lányok vagyunk..van egy másik sokkal kulturáltabb énem amitmostnem szeretnék előkeríteni..lenne mit magyarázni még de nem szándékozom többet beszélni erről a csúnya "féreértésről".
2016. jan. 31. 21:07
 22/97 anonim ***** válasza:

Tudom en h ki miért oszt Nobel-díjat de ez egy poen volt, tudod

;) azt hittem érthető

2016. jan. 31. 21:18
 23/97 anonim ***** válasza:

Láttam, hogy poén akart lenni, de nem volt vicces. Nem tudom elmagyarázni miért nem, de majd egyszer úgyis megérted.

Egyébként a kérdező szerintem bella.2004-et kivéve egy válaszolót sem próbált "beoltani", akárhogy is nézem.

Mondjuk nekem tényleg nincs kedvem vitatkozni, gáz is lenne tőlem, nem éppen egy korosztály vagyunk, meg hát egyszer még mikor 14-15 éves voltam, volt egy nálam 3 évvel fiatalabb kis barátocskám, emlékszem egyszer napokig haragudott rám amiatt, mert nem adtam neki igazat valamiben. :-)) Szóval szerintem felesleges a vita. (amúgy ezt most egyáltalán nem lealacsonyításnak szánom, én is voltam egyszer 11-12 éves, hasonló stílusban (sok smiley-val) írtam és hasonlóan védtem mindig az igazamat :D de azért ennek a kornak is meg vannak a szépségei)

2016. jan. 31. 21:31
 24/97 A kérdező kommentje:
a másik hogy én nem személyeskedek veletek ellentétben, kivéve amikor lekislányoztalak. Na meg a stílusotok is szörnyen gusztustalan és kislányos
2016. jan. 31. 21:50
 25/97 anonim ***** válasza:

Mint mindenki mas mi is leirtuk a velemenyunket hiszen ezt kerdeztek (senki nem mondta hany evesek vagyunk)

Mint mindenki leirtuk a velemenyunket. Egyetlenegy dolog volt ami nagyon bantott. Hogy Bella meg irta a velemenyet es a kerdezo szepen leszolta. De akkor miert tette fel a kerdest? 😃 mindenki velemenyet elfogadtam, elfogadom, es el is fogom fogadni mindenhol, hiszen ok is ugyanugy leirtak a velemenyuket ahogy mi tettuk. Az mar reszletkerdes, h hogyan volt. A pontosabb reszeket nekem is elmondta Bella ha erted mirol beszelek. ;) A sok "smájli" val pedig nemtom mi bajod.

2016. jan. 31. 22:22
 26/97 A kérdező kommentje:
akkor nézd csak meg bellácska mit irt legelőször....
2016. jan. 31. 22:27
 27/97 anonim ***** válasza:
De ha ennyire izenek tartjatok akkor oke. Nem szoltam.
2016. jan. 31. 22:28
 28/97 anonim ***** válasza:
Mi lenne a baj az elso kommentjevel? Te ott voltal mikor megirta elkuldte es hozzatt amit meg akart irni? Te ismered? Tobb mint 11 eve legjobb baratja vagy? Nem.
2016. jan. 31. 22:35
 29/97 A kérdező kommentje:
Mi az hogy arcon rúg??? Micsoda stílus ez? Ez volt az első kommentje, egyből így kezdte. Utána csodálkozik??
2016. jan. 31. 22:57
 30/97 anonim ***** válasza:
Lehet hogy durva de az ahogy te is beoltogattal masokat (meg a bandat) az sem nevezheto szep stilusnak....
2016. jan. 31. 23:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!