Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Szerintetek is visítozik...

Szerintetek is visítozik Louis Tomlinson?

Figyelt kérdés

Különösen ebben a számban: https://www.youtube.com/watch?v=Jwgf3wmiA04

0:19-től, na meg a reflénben is bőven, időnként belevisít. Egyébként is olyan nyávogós hangja van hogy az már fáj. Néha azt lehet gondolni, hogy egy csaj énekel. De ez nem énekel, ez csak nyávog. Ti is így gondoljátok? Mi a véleményetek a hangjáról? Olyanok írjanak akik nincsenek belevakulva ebbe az együttesbe és nem elfogultak.

2016. jan. 18. 23:07
 71/97 anonim ***** válasza:

Ha már itt tartunk ha jól tudom akkor az ikszfaktorban pont azért rakták őket össze ratyibandnek mert külön külön gázak voltak. Az meg hogy "jól néznek ki" az szubjektív dolog. A feleségem szerint úgy néznek ki mint akiket a homibárból szalasztottak. Az meg hogy hány platina lemezük van ma már lényegtelen dolog. Kis Grofonak is van egy néhány ettől még nem lesz ő sem jó énekes sem világsztár.

2016. ápr. 8. 23:06
 72/97 anonim ***** válasza:

23 éve dolgozok studiótechnikusként hallásra megmondom mi a tiszta ének mibe nyúltak bele. Bár ezekben a tingli tangli homipop nótákban még az is meghallja aki nem ért hozzá.

2016. ápr. 8. 23:08
 73/97 anonim ***** válasza:
Nem....képzeld nem tudod jól éppen ezért gáz,hogy belepofázol.Nem azért rakták őket össze mert külön gázak voltak.Nézz utána rendesen.És már ha a szubjektív dolgoknál járunk akkor oké.Én el tudom fogadni, hogy nem mindenki szerint néznek ki jól.(főleg,hogy nem vagyok a rajongójuk csak évekkel ezelőtt halgattam őket most inkább Andy Biersack félék jönnek be....)De akkor te miért nem tudod elfogadni, hogy lehet neked ez csak egy tini pop banda de valaki szereti őket.Nem lehet mindenkinek egyforma ízlése.Ezt jó lenne végre felfogni.Valaki ezt szereti valaki J.B.-t(aki szerintem mellesleg sokkal gázabb és még csúnyább is mint ezek a srácok), valaki a Metallica-t.De ha van feleséged és lesz gyereketek akkor majd ha ő is tini bandékért lesz egyszer oda mert mindenkinek van egy ilyen korszaka akkor majd azt akit a gyereke szeret is le fogja b_zizni?szánalmas a hozzáállásotok.
2016. ápr. 9. 14:12
 74/97 anonim ***** válasza:
jaa, hogy 23 éve dolgozol a f_szom tudja mit?! ejha.Akkor tudhatnád hogy ennyi erővel még bizonyára Michael Jackson-nak sem volt jó hangja.Vagy akit te szeretsz lehet annak se. na?
2016. ápr. 9. 14:15
 75/97 A kérdező kommentje:
Jólvan most már be lehet fejezni
2016. ápr. 9. 14:55
 76/97 anonim ***** válasza:

73. Valakiiii...valaki végre. Az igazsag de üt. Szerintem is.. akkor dumalj így róluk kérdező ha majd el érted ezt. Nem hinném hogy ennek a kozelebe kerültél volna, legalább egyszer is... 5 évig nem buktak le az """autonnal"" vagy minek hívjátok...akkor...hm. ez elgondolkodtató bár a válasz egyértelmű.

#nem1drajongovagyokdeamisokazsok

2016. ápr. 12. 22:51
 77/97 anonim ***** válasza:
mi az hogy nem buktak le? Nyilvánvaló hogy használják mint általában a legtöbb zenész csak az nem mindegy hogy csak minimális korrekciókra meg effektezésre használják vagy mindent abban oldanak meg. A zero directionnál az utóbbi a helyzet a tinicsajoknak ez bármennyire is fáj.
2016. ápr. 13. 14:29
 78/97 anonim ***** válasza:
És kit érdekel hogy énekelnek? Szerintem ti sem bírnátok annyi fellépést végig énekelni korrektül.Még a legnagyobb énekesek sem tudják.A lényeg,hogy jó a hangjuk és kész.
2016. ápr. 13. 15:12
 79/97 anonim ***** válasza:
Épp ez a lényeg hogy nem, na de mindegy.
2016. ápr. 13. 16:56
 80/97 anonim ***** válasza:
De ismétlem, mert látom túl magas,hogy felfogd...(én szégyellem már helyetted is magam te jó ég..)HOGY ENNYI ERŐVEL AZ ÖSSZES POP G_CINEK SZAR A HANGJA! Miért pont őket fogod akkor ki?! Ja meeeert nincs jobb dolgod.Ajánlom hogy találj magadnak valami elfoglaltságot mostmár mert kezded k_rvára felbaszni az agyam az értelmi fogyatékos szinteddel.
2016. ápr. 13. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!