Szerintetek is visítozik Louis Tomlinson?
Figyelt kérdés
Különösen ebben a számban: https://www.youtube.com/watch?v=Jwgf3wmiA04
0:19-től, na meg a reflénben is bőven, időnként belevisít. Egyébként is olyan nyávogós hangja van hogy az már fáj. Néha azt lehet gondolni, hogy egy csaj énekel. De ez nem énekel, ez csak nyávog. Ti is így gondoljátok? Mi a véleményetek a hangjáról? Olyanok írjanak akik nincsenek belevakulva ebbe az együttesbe és nem elfogultak.
2016. jan. 18. 23:07
51/97 anonim válasza:
Már megint egy 9 éves kiscsaj próbálja oltogatni a népet?
52/97 anonim válasza:
Előttem levo es 41. -es...teljesen egyet ertek. Sznalm
53/97 anonim válasza:
One Direction
Akiket a stílusuk, tehetségük és kitartásuk miatt támadnak.
54/97 anonim válasza:
1. ha azt se tudod hány éves vagyok akkor ne vegyél a szádra te g_ci gondolkodású. 2. nem a népet akartam "oltogatni" hanem azt aki ahhoz képest hogy egy nagy senki leszól egy olyan fiúbandát aki hozzá képest istenkirály.ÉS NEM AZ HOGY NEM SZERETI,mert leszarom mit szeret vagy mit nem amig nem irkál direkt ilyen "kérdést" ami nyilván valoan nem is kérdés hanem irigykedésből való leszólás. ha meg feltette a kérdést törődjön bele hogy elmondjuk az igazat.egyébként nagyon érdekes hogy le_uzizzátok még mindig őket mint régen mikor zayn is benne volt akkor őt is le_uziztátok .DE most hogy már a sz_x ről énekel már huuuuu de vagány ő is. NA EZ A GÁZ. (nem mondom hogy nem lett jó a pillowtalk de azért mégis..)
55/97 anonim válasza:
Utolso....te a kérdező vagy?? Vagy ki? Nem akarok be lesz mi, csak.... na...
57/97 anonim válasza:
Hát ha ráesik a lábujj körmére egy kalapács akkor igen...
58/97 A kérdező kommentje:
Ne írjon már ide senki
2016. márc. 16. 11:29
60/97 anonim válasza:
57-es az komoly volt! Egyébként szerintem nem. Nem azt mondom, hogy fan vagyok, meg jujj de szeretem, de van egy par szám amit néha meghallatok... nem lehet, hogy irigy vagy? Hogy fiú létére ilyen szép hangja van? Mert igen, kicsit lányos, meg magas, de szerintem szimplán csak különleges.. nem bantasbol írom, de ennyire nyilvánosan tényleg nem kéne utalni, ezt en sem szeretem...és szerintem sokan mások sem....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!