Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Szerintetek is visítozik...

Szerintetek is visítozik Louis Tomlinson?

Figyelt kérdés

Különösen ebben a számban: https://www.youtube.com/watch?v=Jwgf3wmiA04

0:19-től, na meg a reflénben is bőven, időnként belevisít. Egyébként is olyan nyávogós hangja van hogy az már fáj. Néha azt lehet gondolni, hogy egy csaj énekel. De ez nem énekel, ez csak nyávog. Ti is így gondoljátok? Mi a véleményetek a hangjáról? Olyanok írjanak akik nincsenek belevakulva ebbe az együttesbe és nem elfogultak.

2016. jan. 18. 23:07
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 91/97 anonim ***** válasza:
Egy drogdíler nem is ad normális dolgokat a rajongóinak. És még ha szerinted nem is tehetséges legalább a zenéjükkel, dalszövegeikkel boldoggá tesznek másokat. És ha te egyáltalán nem vagy tehetséges az éneklésben akkor meg mi a ge_inek állítod magadról hogy így meg úgy értesz hozzá és mindig fel van javítva a hangjuk. Majd idővel gondolom csak rájössz..talán majd a halálos ágyadon.. hogy nem mindenkiben a hibát keresd mert ő így is boldog, hogy te lealázod miközben ő elért valamit amit te nem és igen elismert a pop szakmában. Te elismert vagy annyira mint ő a saját tehetségedben?! Na ehhez nem is igen tennék már mást hozzá.Ja még a végére: utálom a hozzád hasonló lenéző szánalmas , beképzeld f_szt.
2016. ápr. 17. 08:45
 92/97 anonim válasza:
Hát te aztàn hülye vagy...nyàvogni fogsz ha pofàn b_aszlak. Mièrt a f_aszomèrt hallgatod ha nem szereted őket?! Hogy lenne már nyávogos hangja Louisnak?!!! Ő egy különleges fiú mint hangban mint személyiségben! Ő egy nagyon is aranyos fiú ahogyan a tőbbiek is. Meg ez a zene amit be linkeltél az egy nagyon is jó szám. Ne ítélkezz amíg nem tudsz olyat előadni amit ők adnak elő. Soha nem fogod őket utolérni!! És mégegyszer elmodnom! Vagy süket vagy, vagy hülye hogy nyávogosnak tartod a hangját. "Belevisít időnként"?!! Te neki futásból vagy ilyen hülye vagy anélkül is?!!? Ha nincs zenei izlésed és azt hiszed még mindig olyan "kisfiúk" akkor ne írj semmit róluk! Ők igenis tehetségesek!!! (Nem érdekel mikor volt írva a kérdés, olvasd csak el!!) ;)
2017. júl. 31. 15:58
 93/97 anonim ***** válasza:
Hú de régi kérdés.😂 Én vagyok az utolsó előtti válaszoló aki itt vitázott.😁😁😁😂 Még olvasni is rossz.De a véleményem nem változott pl Louis mostani eggyütműködése Bebe Rexhával azért odab-sz.Louis hangját tényleg bármikor felismeri az ember.
2017. aug. 3. 19:43
 94/97 anonim válasza:
Most úgy érted hogy azért lehet a hangját felismerni mert nyávogoss vagy mert olyan jó? Amúgy miért is rossz olvasni?😂 Én vagyok az utolsó "veszekedő"😂
2017. aug. 5. 00:18
 95/97 anonim ***** válasza:
#94Nem is tudom, hogy értem.A lényeg, hogy nekem tetszik és azért lehet felismerni mert egyedi,nem olyan mint bármelyik másik énekesnek.Azért rossz olvasni mert kár, hogy ennyi erőt fektettem ilyen hülyeségekbe.
2017. aug. 5. 14:04
 96/97 anonim válasza:
Aha, értem😆
2017. aug. 5. 18:11
 97/97 anonim válasza:

Aztaaa de régi kérdés :DD

De most már láthatjuk gyerekek hogy miért vagyunk (voltunk) a legjobb/legádázabb/legnagyobb stb. fanok :)

2018. júl. 10. 02:08
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!