Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Szerintetek is visítozik...

Szerintetek is visítozik Louis Tomlinson?

Figyelt kérdés

Különösen ebben a számban: https://www.youtube.com/watch?v=Jwgf3wmiA04

0:19-től, na meg a reflénben is bőven, időnként belevisít. Egyébként is olyan nyávogós hangja van hogy az már fáj. Néha azt lehet gondolni, hogy egy csaj énekel. De ez nem énekel, ez csak nyávog. Ti is így gondoljátok? Mi a véleményetek a hangjáról? Olyanok írjanak akik nincsenek belevakulva ebbe az együttesbe és nem elfogultak.

2016. jan. 18. 23:07
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ❯❯
 1/97 anonim ***** válasza:
6%
Gáz az egész banda jó hogy végre felfoszlottak, ideje volt már.
2016. jan. 19. 16:54
 2/97 A kérdező kommentje:
egyetértek, bár még nem oszlottak fel, de úgysem térnek már vissza
2016. jan. 19. 18:09
 3/97 anonim ***** válasza:
0%
Ez a szünetet tartanak dolog azért egy évvel az egyik tag kiszállása után tekinthető feloszlásnak. Csak nyilván nem akarják végleg elvágni a dolgot mert annál gázabb lene 40-es fejjel a sikertelen szólókarrierjeik után összeállni mint az a bizonyos ganés alsónemű.
2016. jan. 19. 20:25
 4/97 A kérdező kommentje:
hát a szünet után biztos nem térnek vissza, de hitegetik a rajongók. Minek hazudozni???
2016. jan. 19. 20:53
 5/97 A kérdező kommentje:
*rajongókat
2016. jan. 19. 20:54
 6/97 anonim ***** válasza:
74%

Én nem vagyok 1D rajongó, de van pár számuk amit szeretek. Louis hangját én kifejezetten kellemesnek találom, az ő részei a kedvenceim. :-) Bár élőben azért elég gyengécske, de így feljavítva nekem tetszik.

Amúgy konyítok valamennyit a zenéléshez, én magam zongorázok és énekelek. Nekem az ő hangja pont azért tetszik, mert magasabb, mint úgy általában a pasik hangja, nem olyan átlagos. 100 hangból is felismerném az övét, pedig tényleg nem vagyok nagy rajongó.

2016. jan. 20. 15:31
 7/97 anonim ***** válasza:
40%

Ez csak marketing fogás, ezzel fent lehet tartani az érdeklődést, a potenciális összeállás pletykákkal próbálják majd felhívni a közönség figyelmét a szóló lemezeikre, mert azok valszeg nem lesznek olyanok amit másképp el lehetne adni. Meg aztán ha kifogynak a pénzből akkor úgy is összeállnak haknizni. Ha most állandóan azt mondanák hogy sohasem, akkor túl nyilvánvaló lenne megélhetési összeállásról van szó, úgy meg már a promotereknél is kevesebbet ér a dolog ha tudják hogy meg vannak szorulva.

2016. jan. 20. 16:18
 8/97 anonim válasza:
94%

Szerintem az One Direction elképesztően nagyot fejlődött az 5 év alatt, kár, hogy az emberek nagy része még mindig azt az 5 kisfiút képzeli maga elé, mikor meghallják a banda nevét, azonban ki kell ábrándítanom őket, hogy ők már nem azok. Kövezzetek meg kedves fanok amiért ezt mondom, de a bandának szerintem jót tett hogy Zayn kivált, sokkal erősebbnek tűnnek most, mint az előtt, és valljuk be..Az idei lett az eddigi legjobb albumuk.

A kisfiúkból férfik lettek, és elképesztőn jó énekesek, valamint emberek.

Az utálkozóknak üzenném: Csináljátok ezt meg Harry, Niall, Louis, Liam, vagy Zayn után, és akkor utána ítélkezhettek.

2016. jan. 30. 16:42
 9/97 Bettina33 válasza:
100%

a 6. és 8. válaszolónak:

Köszönöm, hogy léteznek még ilyen emberek is akik eltudják fogadni, hogy valaki jó és normálisan megfogalmazzák a gondolataikat. Egyébként nem feltétlenül értek egyet, mert imádom Zayn-t de tényleg tök jó, hogy vannak még itt értelmes emberek.

A többieknek pedig írhatnék mini regényt, de inkább hagyom őket, mert túl elvakultak ahhoz, hogy beismerjék, hogy ezek a srácok tényleg jók. ;)))

2016. jan. 30. 17:45
 10/97 bella.2004 ***** válasza:
79%

Szia :) örülhetsz hogy tiltja a szabály hogy nem lehe olyat írni amit szeretnék.. mert azt .. mindegy szóval majd akkor mondja ezt Loura ha majd te is olyan jól "visítozol" hogy megnyered a brit awards-ot!!

Nyivákol???? Sikít??? Te sikítasz majd legfeljebb, ha majd úgy arcon ruglak... örülhetsz hogy nem látod az 1D sekinek a reakcióját.. -.- ezzel van teli az 1D világ.legyen ennyi.. de... vannak olyanok is akik annyira komolyan veszik hogy ezt mondtad hogy nem is irom tovább .. már sejtheted mik mennek az FB-n.ennyi.. puszz

2016. jan. 30. 21:23
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!