Szerintetek is visítozik Louis Tomlinson?
Különösen ebben a számban: https://www.youtube.com/watch?v=Jwgf3wmiA04
0:19-től, na meg a reflénben is bőven, időnként belevisít. Egyébként is olyan nyávogós hangja van hogy az már fáj. Néha azt lehet gondolni, hogy egy csaj énekel. De ez nem énekel, ez csak nyávog. Ti is így gondoljátok? Mi a véleményetek a hangjáról? Olyanok írjanak akik nincsenek belevakulva ebbe az együttesbe és nem elfogultak.
gyerek!!de most komolyan..egyedül vagy ekkora barom vagy fogják a kezed?? a valószínűségérzéked valószínlég 0. úgy látom neked is vonalzóval rajzolták az agyhullámaidat!
nem is pazarolom rá az időmet hogy pont neked elmagyarázzam márt azt írtam oda arra se vagy méltó..Louishoz visszatérve..szerencséd hogy nem angliában laksz mert ott már rég élve megkínoztak volna. sokan csodálnák hogy még élsz..(bár én is csodálom)arról meg nem tehetek hogy ilyen süketnek születtél hogy összetéveszted a jó hangot a visítással meg hogy rózsaszín ködöt látsz előttem jajj kérjek neked időpontot a szemészeten mert aggódok érted :(.és őszintén sajnállak hogy akkora parasztnak születtél hogy hogy a tehenek is eltaposnak.Jaa és hogy viseli anyukád hogy gyereket várt és helyette téged kapott??
na sok szerencsét.(rád férne) :*
Nem a kérdezőt akarom védeni, és vitatkozni sem szeretnék, de azért ő még mindig sokkal kulturáltabban írta le a véleményét, mint ti ketten lányok.
Amúgy a One Direction-t (és Justin Biebert, és a többi hasonló kaliberű sztárt/bandát) szerintem főképp a hozzátok hasonló rajongók miatt utálják a legtöbben, és nem azért mert olyan rosszak lennének.
Eléggé unszimpatikus ez a stílus, ahogyan írtok. Oké, hogy véditek, amit szerettek, de tiszteletben kellene tartani, ha valakinek a 1D által képviselt zenei stílus nem tetszik, és nem kellene emiatt az embert ennyire lehordani a földig.
(amúgy nem mellesleg illene tájékozódni arról, hogy kik és miért osztogatnak Nobel-díjat, beszólásokat meg nem a netről kellene tanulni, mert elég oldschool volt az összes)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!