Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Szerintetek is visítozik...

Szerintetek is visítozik Louis Tomlinson?

Figyelt kérdés

Különösen ebben a számban: https://www.youtube.com/watch?v=Jwgf3wmiA04

0:19-től, na meg a reflénben is bőven, időnként belevisít. Egyébként is olyan nyávogós hangja van hogy az már fáj. Néha azt lehet gondolni, hogy egy csaj énekel. De ez nem énekel, ez csak nyávog. Ti is így gondoljátok? Mi a véleményetek a hangjáról? Olyanok írjanak akik nincsenek belevakulva ebbe az együttesbe és nem elfogultak.

2016. jan. 18. 23:07
 11/97 A kérdező kommentje:
akkor hallgasd azt a nyivákoló sikítozó hangját, kár hogy a rózsaszín köd miatt nem veszed észre, de majd ha nagyobb leszel... kislány
2016. jan. 30. 21:44
 12/97 anonim ***** válasza:
90%
Én nem vagyok fan,de a számaikat szeretem. Louisnak szerintem sincs túl férfias hangja,de nyávogásnak azért nem mondanám,inkább különlegesnek. Szerintem az ő hangját lehet a legkönnyebben felismerni
2016. jan. 31. 12:27
 13/97 anonim ***** válasza:
60%
Anyám! Anyám, hol vagy?? Mikor lett ennyi k*csög a földön?? De most komolyan... :D Sírjak vagy nevessek?? Ehhez a kérdéshez csak egy opció van...a második! :D Ahhoz képest, hogy nem szereted, tényleg utána nézel, hogy melyik számban "visít" és még pontos időt is írsz...nevetséges... Amúgy mhe ha majd te is úgy "visítasz" meg "sikítasz" hogy világsztár leszel, a világ leghíresebb bandának a tagja leszel, és lányok ezrei lesznek érted oda, akkor esküszöm, hogy kapsz tőlem egy Nobel-díjat!! :) DE ki kell hogy ábrándítsalak, ezekkel a "fantasztikus" "beszólásaiddal" semmi nem mész ;) A kommentelőknek pedig üzenném hogy ha nektek a One Direction sikertelen akkor ti mik vagytok?? :D Amúgy meg, mi az hogy hazudoznak? XDD Sírok!!! Ennyire tájékozott tényleg nem lehetsz! :'D Gyengécske hang.... vicces... ezzel a "gyengécske" hanggal tag az világ legelső bandájában de tökmind1. AZTAROHADT! NEM LEHETNE MÁSHOGY ELADNI A LEMEZEIKET??? NO COMMENT! -.- Tényleg nem világsikert arattak, tényleg nem. ( újságokból szövegeket ne másoljunk, kedveseim, köszipuszi)És fiygeljetek... igen, baromira megváltoztak, hogy Zayn kilépett, de jót azért nem tett nekik.... szóval ez olyan vegyes :/ Szóval, kedves, kérdező! Pusszancs, amiért volt merszed feltenni, ide, ezt a kérdést, remélem azért alaposan meggondoltad :* valaki rögvest normálisan leírja a véleményét, és te támadom!! Congratulations! Amúgy meg üzzeném, hoyg gőzőmnincs honnan veszed, hoyg Bella kislány! :D Sz_nalom.... ugyanis legjobb barátnők vagyunk.... ja, igen... a pillanat amikor jól beégsz országvilág előtt, mert nem tudtad, hogy hány éves az egyik csaj, és írtad neki, hogy kislány, aztán meg kiderül, hogy nem az! Na soksok puszi, minden jót! Mit mondasz?? Ja, bocs nem hallom, mert ordít a Drag Me Down! ;) :*
2016. jan. 31. 19:32
 14/97 A kérdező kommentje:
hogy ne lenne kislány egy 12 éves, ugyanis a nicknevében benne van hogy 2004, ami valószinűleg a születési éve.
2016. jan. 31. 19:49
 15/97 anonim ***** válasza:
honann a csodából veted, hogy akkor született??, Azért is kiírhatta, mert akkor lett pasija, de mind... ;)
2016. jan. 31. 20:09
 16/97 bella.2004 ***** válasza:
75%

gyerek!!de most komolyan..egyedül vagy ekkora barom vagy fogják a kezed?? a valószínűségérzéked valószínlég 0. úgy látom neked is vonalzóval rajzolták az agyhullámaidat!

nem is pazarolom rá az időmet hogy pont neked elmagyarázzam márt azt írtam oda arra se vagy méltó..Louishoz visszatérve..szerencséd hogy nem angliában laksz mert ott már rég élve megkínoztak volna. sokan csodálnák hogy még élsz..(bár én is csodálom)arról meg nem tehetek hogy ilyen süketnek születtél hogy összetéveszted a jó hangot a visítással meg hogy rózsaszín ködöt látsz előttem jajj kérjek neked időpontot a szemészeten mert aggódok érted :(.és őszintén sajnállak hogy akkora parasztnak születtél hogy hogy a tehenek is eltaposnak.Jaa és hogy viseli anyukád hogy gyereket várt és helyette téged kapott??

na sok szerencsét.(rád férne) :*

2016. jan. 31. 20:39
 17/97 anonim ***** válasza:
17%
Tudom, Bella.... Kérdező.... rajtad sajnos már az orvos sem tud segíteni..
2016. jan. 31. 20:42
 18/97 anonim ***** válasza:

Nem a kérdezőt akarom védeni, és vitatkozni sem szeretnék, de azért ő még mindig sokkal kulturáltabban írta le a véleményét, mint ti ketten lányok.

Amúgy a One Direction-t (és Justin Biebert, és a többi hasonló kaliberű sztárt/bandát) szerintem főképp a hozzátok hasonló rajongók miatt utálják a legtöbben, és nem azért mert olyan rosszak lennének.

Eléggé unszimpatikus ez a stílus, ahogyan írtok. Oké, hogy véditek, amit szerettek, de tiszteletben kellene tartani, ha valakinek a 1D által képviselt zenei stílus nem tetszik, és nem kellene emiatt az embert ennyire lehordani a földig.

(amúgy nem mellesleg illene tájékozódni arról, hogy kik és miért osztogatnak Nobel-díjat, beszólásokat meg nem a netről kellene tanulni, mert elég oldschool volt az összes)

2016. jan. 31. 20:54
 19/97 bella.2004 ***** válasza:
szegéény :( :( :( viri azért nekem szerencsém hogy van mellettem egy olyan "furcsán normális"mint én :D :*
2016. jan. 31. 20:55
 20/97 anonim ***** válasza:
csak egy kérdésem van. Egyszóval nem mondtuk, hogy szeretjük. A Másik meg értem én, de figyelj. Ellőtünk is írtak rendes véleményeket, és szépen beoltotta őket. Megértem, hogy nem szereti, de ő is elmondhatta volna finomabban, hoyg nem szereti ;) Pluszban, nem isrmersz egyikőnket se, nem tudod, hogy hogyna beszélünk egymással és miket mondunk, egyáltalán nem a netről szedtem...csak mellékesen. :) Én sem veszekedtem, de ami sok az sok. Egyes fanoknak ez nagyon fájhat ha valkai így beoltja őket, mint ő. Ezért memondtuk a véleményünket. csupán ennyi.
2016. jan. 31. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!