Nem értek valamit a Cat&Bones vámpírvadász c. Könyvsorozatban, tudnátok segíteni?
Ismeros nekem is elvaltak a szuleim szoval
Ja hat akkor nem nagyon eri meg😬
Ha gazdag leszek megveszem az osszes jo konyvet amit olvastam😎✌🏼
Sajat konyvtar aaa de meno lenne🥺
Szep alom😂
Akkor „egy cipőben járunk”
Igen az tényleg nagyon menő lenne, „el tudnám viselni”😂😂 egész nap olvasgatni meg olyan dolgokat csinálni ami nekünk esik jól. Oké még ha gazdag is lennék lehet akkor is kéne dolgozni de azért jó lenne nagyon😂
Ja amuuugy
Lattam is valamelyik csopiba ilyen konyvszeket😂
De nagyon jol nez ki aah
Itt is van+meg tok sok jo dolog😍
Huu amugy el vagyok maradva az olvasassal nagyon
Annyi sorozatot nezek , hogy alig jut idom olvasni😂
Ne márr, ezek nagyon jók😂😂
Ismerős, én is elkezdtem nézni (már be is fejeztem) az Umbrella academy-t és wow nagyon jó volt🤩🤩
Amúgy miután befejeztem a Vlados könyveket még gyorsan kiolvastam a Mencheres Kira könyvet (az annyira nem tetszett☹️, ezért egy csomó ideig olvastam mert uncsi volt)
Utána kiolvastam a egy szülinapomra kapott könyvet (Kisasszonyok)
Na és itt jön a lényeg Hétfőn kb fél nap alatt kiolvastam a Párválasztó sorozat első részét és wow nagyon nagyon tetszett🤩🤩😍😍
Úgyhogy köszi a tippet
Aaa nekem annyira nem tetszett az a sorozat:((. Nagyon szenvedtem vele, de végig néztem az első évadot(és a 2.-at is végig fogom, ha már elkezdtem) :D
Nincsmit, olvasd tovább nagyon jó a történetet, fullra belebírom magamat képzelni.
Most úgy írnék smileykat, de laptopról vagyok:(((
Én amúgy most A szökést nézem(Prison break) ÉS NAGYON JÓÓÓÓÓ IMÁDOMMMM.
A laca sa de papelt is imádom(A nagy pénzrablás).
nagyon izgalmasak nézd meg:DD
hallod itt ajánlok mindent IS
Én most az Üvegtrón 6. részénél tartok, de nem jutok nagyon sehova:(
Kár pedig én nagyon szeretem. Na mindeggggyy
A szökést még nem láttam csak az egyik barátnőm mesélte hogy nézi/nézte és ő is azt momdta hogy jó, úgyhogy lehet hogy én is elkezdem...
Én amúgy kb most tartok a harmadik rész negyedénèl talán🤔🤔🤔
Ja a parvalasztoban?
Amugy van 4. Meg 5. Resz is de az masrol szol.
De en azt is szerettem, tetszett nagyon🥰
Amugy most mesz 9.-be? Mondtad h 14 vagy. Milyen szakra mesz?
Btw el se hiszem ,hogy holnap mar suli😭😭😭😭
Igen😋
Majd utána azt is elolvasom! (Utàna meg majd a kötelezőt🤡(mármint amit a nyàron kellett volna)
Nem még csak nyolcadikba megyek mert évvesztes vagyok🥺😂(A jó kis felvételizős év)
Te akkor 10-es leszel/vagy?
En sosem olvasom ki a kotelezoket😂
Egyedul a Vukkot es A ket Lottit olvastam de meg negyedikben kb
En most vagyok 11.-es. Fuu eleg durva igy leirva😂
Es gimibe akarsz menni? Vagy meg nem tudod?( en kb 8. Felevkor dontottem el hova megyek szoval😂 no para)
17 csak jovore leszek szoval kis fiatalka vagyok😂
Az jó!😂 mondjuk nekem az szokott lenni hogy elkezdem olvasni aztán mikor már nem bírom tovább (mert olyan unalmas) akkor wikipédián elolvasom a tartalmát😂
Meg majd a net alapján oldom meg az olvasó naplót
De semmmmi bajjj
Igen gimibe szeretnék menni, jelenleg a Szent László gimi lenne a cél de még nem döntöttem el biztosra úgyhogy...
Hát hozzám képest azért nem vagy „fiatalka” 😂😂😂
És te amúgy milyen suliba jársz?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!