Nem értek valamit a Cat&Bones vámpírvadász c. Könyvsorozatban, tudnátok segíteni?
Hat en Bekes megyei vagyok szoval eleg messze lakok😂
Uuu kezd Is en most tartok az 5. Resznel😂🥰
A 4.resz kb 800oldalas😂, de a tobbi se sokkal kevesebb😂
Hát igen nincs a legközelebb a kettő😂
Minél hosszab egy Könyv annál jobb😋
Amúgy te hány éves vagy?
Hat nem igazan😂
Igeeen ezt adom, en is szeretem a hosszu konyveket😍
Amugy lattad, hogy az IOV 2. Trilogianak az 1.resze oktoberbe jon ki?😍
Bizz bennem az a cime(ha jol emlekszem)
Nagyom varom aaaah🥳
16 eves vagyok es te?
Uhh igen láttam, nagyon szépp a boritója már alig várom hogy előrendelhető legyen az L&L könyvesboltból.🤩🤩
Én 14 éves vagyok.
Amúgy már a harmadik részt olvasom a Vlados könyvekből és ebben a részben azért volt pár olyan rész amit jobban lehett volna érteni ha olvastam volna a hetes részt a cat&bones-ból...
Akkor lehet nem kezdem el a Vlados konyv 3.reszet🧐 spoilerezne a Cat es Bones 7.reszebol
Baaaaaaaaar
A 7.reszre ugyis sokat kene varni, lehet elfelejtem addig a dolgokat😂
En nem sztem csak bemegyek az egyik konyvesboltba miutan kijon es megveszem😂 vagy majd AnyaXD
Nem szoktam konyveket rendelni nagyon😿
Venni se igazabol.
Konyvtarbol kolcsonzok vagy pdf.
Csak a leiner laura konyveket vesszuk meg😍
Szerintem kezd el am nyugodtan mert annyira nem derül ki semmi nagyon nagyon egetrengető csak annyi hogy nem érted hogy most miért van az....
Amúgy nekünk is ugyan az van😂😂
Egy csomó L&L könyv meg van, de azokon kívűl kb 4 db könyvem van😂😂
A többi vagy a telefonomon pdf vagy az ebook olvasómon van fent
Egyszerűbb „illegálisan” letölteni mint megvenni, de SEMMMI BAJ
Jezusom nekem is az L&L konyveken kivul kb 3-4konyvem lehet😂.
Ez is kozos😂😎
Van e-book olvasod? Es az jo amugy? Sose tudtam, hogy hogyan mukodik vagy ilyesmi. Penzbe kerulnek a konyvek?
Igen en is nagy pdf gyujto vagyok😂
Meg a baratnom is, o kuldi mindig at, amiket mar leszedtek a netrol😂😍
Igen van még talán tavaly karácsonyra kaptam, én nagyon szeretem mert ugye 1. Nem rongálja a szememet mert ugye direkt olyan a képernyője meg 2. Nagyobb is a „kijelző” így jobban lehet látni.
A működésével kapcsolatban annyi hogy igazából csak el kell küldeni emailban a könyvet és akkor letölti rá és lehet olvasni.
Ja és úgy van hogy meg lehet venni legálisan a könyvet pénzért de ugyanazokat is elküldheted rá amiket a telódon olvasol pdfben
Najooo de meno mar
En regebben laptoprol olvastam, csak eltunt a az egerem szoval mostamaban telefonrol🤷🏼♀️
Volt egy nyar mikor csak geprol olvastam es uh volt, hogy reggel 5-ig😬
Nem is lepodtem meg igazabol, hogy szemuveges lettem(nem mintha nagyon hordanam, inkabb csak olvasaskor vagy otthon).
Eskuszom kedvet kaptam ehhez az ebook olvasohoz🧐
Nem mintha lenne ra penzem😂
Es nem szoktal venni konyvet rajta? Bar biztos dragak😬
Én egyszer olvastam laptopról, mikor anyukámnál hagytam a telóm (elvált szülők, heti váltás hol apukámnál hol anyukámnál vagyok) és amíg nem volt nálam addig én folytattam az olvasást a laptopon mert túl izgalmas volt és nem tudtam várni😂
Amúgy nem szoktam rá venni mert kb ugyanannyiba kerül megvenni könyv formában is úgyhogy...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!