Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Ez hogy lehet? Mit lehetne tenni.

Ez hogy lehet? Mit lehetne tenni.

Figyelt kérdés

Van egy barátom aki a Tescoba dolgozik és elküldte hogy egy alapból 5 számjegyből álló áru könyv clubkarddal csak 6 ezer forint. Én dolgoztam de anyukám meg akart lépni a könyvvel otthon mesélte hogy szinte (110 forint híján) 9 ezret fizetett érte. A blokkon látszik hogy nem vontak le annyit mint amennyi ki van írva. És igen, tudom hogy valakinek 3 ezer forint semmi de nekünk valami. Anyukám mesélte hogy jelezte az ott dolgozónak de ő azt mondta neki hogy a könyvek nem tartozik hozzájuk és nincs bent az illetékes.

A válaszokat előre is hálásan köszönöm.

#könyv #Tesco #Clubkard
ma 11:28
 1/5 anonim ***** válasza:
Használt Clubcardot?
ma 11:51
 2/5 A kérdező kommentje:
Igen, a blokkon fel is van tüntetve hogy kapott kedvezményt de egyáltalán nem annyit, mint kellett volna
ma 11:52
 3/5 anonim ***** válasza:

Első körben a tescos ismerőst kérdezném meg, hogy ki lehet az oka.

Egyébként az összes multi olyan aljas módon akcióz már, hogy még egy kereskedelemben rutinos dolgozónak sem egyszerű átlátni, hogy mi, mikor, milyen feltételekkel kerül annyiba, mint amennyiért jól láthatóan kitáblázzák a kedvezőbb árat.

ma 15:27
 4/5 anonim ***** válasza:
Honnan tudtátok, hogy akciós és menyi volt kiírva?
ma 15:35
 5/5 A kérdező kommentje:

Alatta kis citromsárga címkén volt feltűntetve, hogy clubkarddal 6200...

3. válaszoló:

Megkérdeztem, de ő se érti mi volt ez...

ma 16:37

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!