Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Dragon Age Inqusition játékban...

Dragon Age Inqusition játékban ezeket hogyan kell?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Új nekem ez az epizód, most kezdtem el. Érdekelne néhány dolog:

- Csak WASD-al lehet mozogni, click to move egérrel nem lehetséges?

- Hogyan tudok gyógyulni? Csak ha visszamegyek a táborba, vagy gyógyital, amit meg eddig egyet sem találtam még?

- Gyógyitalt csak kotyvasztani lehet? Találni ezek szerint nem?

- Taktikai nézetet nem lehet beállítani, hogy átváltson magától amikor harcba keveredek? Csak manuálisan aktiválható?

Köszönöm a válaszokat!

2020. dec. 15. 14:36
 61/95 anonim ***** válasza:
Nem tutorial (az Andraste temploma volt), csak az első. Később majd vissza kell még menni pár társ küldi miatt.
2020. dec. 31. 19:11
 62/95 A kérdező kommentje:
Van ez a Kerberog barlangja, illetve Öreg Simeon barlangja, és ott nem tudom lenyomni a démon gciket. Már átállítottam könnyűre a játékot, akkor sem...
2020. dec. 31. 20:10
 63/95 anonim ***** válasza:
Milyen féle démonok?
2020. dec. 31. 20:21
 64/95 A kérdező kommentje:
Most leblokkoltam, a nevük nem jut eszembe. Tüzes genyók, és fagy érzékenyek. Most bejártam az egész térképet, sikerült annyi TP-t összeszednem, hogy legalább a fő karakterem szintet lépjen, meg találtam egy jobb gyűrűt. Hát ha most sikerül legyőznöm őket. De azért jöhet tanács!
2020. dec. 31. 20:44
 65/95 A kérdező kommentje:
Életem legkeményebb küzdelmében legyőztem őket. Haragdémon amúgy. Viszont van egy baka spiné, aki nem akar beengedni Vöröskővárba. Hogyan lehet oda bemenni? Csak akkor írd meg, ha spoiler-mentes!
2020. dec. 31. 21:13
 66/95 anonim ***** válasza:

Na, grat a győzelemhez :D

A városba jutáshoz a fő vonalát kell tovább vinni.

2020. dec. 31. 21:56
 67/95 A kérdező kommentje:
Lekaszaboltam őket, mint állat! :D
2020. dec. 31. 22:20
 68/95 anonim ***** válasza:
Ügyes vagy xd
2020. dec. 31. 23:32
 69/95 A kérdező kommentje:

Szép napot kívánok Neked!

Új év, új kérdés.

Most valami francos mocsárban vagyok, ahol nem tudok egy lépést tenni, hogy ne teremne körülöttem 2-3 zombi. Nem nehezek, csak sokan vannak. Túszokat kell megmenteni.

De az igazi kérdés, hogy huszonöt óra játék után, kilences szinten még mindig csak három jómadár van a csapattagjaim között. Originben ilyenkor már biztosan többen voltam.

2021. jan. 1. 16:19
 70/95 anonim ***** válasza:

Szép új évet :D

A mocsárban próbálj meg a szárazföldön maradni. Amint vízbe lépsz te vagy a társaid jönnek a zombik.

A legtöbb társ-szerző küldi az után lesz aktív, hogy elmentél a fővárosba. Kettő küldetés egyből a városban megszerezhető (csak figyelj a környezetedre és hogy kik akarnak megszólítani ;) ) kettő pedig Havenben a városból való visszatérés után. Ebből egyért nem kell semmit csinálni, a másiknál meg megint csak figyelj ki akar megszólítani téged. A további kettő egy későbbi főküldi során csatlakozik hozzád.

2021. jan. 1. 16:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!