Dragon Age Inqusition játékban ezeket hogyan kell?
Sziasztok!
Új nekem ez az epizód, most kezdtem el. Érdekelne néhány dolog:
- Csak WASD-al lehet mozogni, click to move egérrel nem lehetséges?
- Hogyan tudok gyógyulni? Csak ha visszamegyek a táborba, vagy gyógyital, amit meg eddig egyet sem találtam még?
- Gyógyitalt csak kotyvasztani lehet? Találni ezek szerint nem?
- Taktikai nézetet nem lehet beállítani, hogy átváltson magától amikor harcba keveredek? Csak manuálisan aktiválható?
Köszönöm a válaszokat!
Jó éjszakát!
Nyugi nincsenek hülye kérdések ;)
Itt is vagyok megint! :)
Pár általános és egy konkrét kérdésem lenne.
Általános:
- loot: fogok találni jó cuccokat, vagy azt csak barkácsolni lehet? Igaz, még csak ötödik szinten vagyok, de nem nagyon jönnek a jó cuccok, kék a legjobb.
- társak: tíz óra játék után még mindig csak négyen vagyok, és hát elég gyengusz a csapat, a Cassandra sem túl jó tank, inkább csak páncélozott harci jármű.
Konkrét kérdés:
- egy olyan küldetést próbálok megcsinálni, amiben gonosz, rossz varázslókat kellene mórere tanítani. De hiába megyek a területre, és tisztítom meg, mint ha respawnolnának az ellenfelek. Nem rémlik ez Neked? Országelvén a "Kóbormágusok a Boszorkányerdőben" küldetés. Sajnos csak magyarul tudom a neveket.
Köszönöm!
Loot: Jobb-acska lootot lehet szerezni küldetés bossoktól, meg néhány eldugottabb részen -eldugott templomok, ilyenek, ezek is általában küldik részei. De az majd inkább később. Igazán jó lootot azt hiszem csak főküldi bossok, sárkányok meg óriások dobnak, bár az óriás az random van szerintem, mert első végigjátszásomon nagyon jó lootot kaptam, következőben nem nagyon. Amikor már úgy 10-es szintű vagy akkor már sima küldiknél is előkerül néha egy-egy rita darab. Craftolni érdemesebb amúgy. Legalább minden páncélra tehetsz bűnronda sárga csíkos anyagot. Viszont ahhoz mindig kell friss recepteket venni.
Minden társhoz kell egy mellékküldi, kettőhöz meg a főküldit kell tovább vinni. Ha szeretnéd, leírom kinek melyik küldi kell és hova menj, hogy megkapd :)
Boszorkány erdőben kell lennie egy barlangnak, amit egy varázs-fal-izé véd. Abba kell betörni (csak a mágusoddal lőj rá, hiába mondja azt hogy jég fal ellen tűz kell, bármilyen mágiával lejön) ott kinyírsz mindenkit és megvan a küldi.
Köszönöm ezt is!
Van már egy csomó tervrajzom cuccokra, majd elkezdek akkor craftolni.
Le ne írd! :) Inkább lesz ami lesz, egyszer csak találok még társat.
A boszorkányost köszönöm, akkor most jól kinyírom őket.
Szia!
Boldog Ünnepet Kívánok!
Elnézést, hogy ilyenkor is kérdezek.
Van jelentősége, hogy merre poroszkálok a térképen? Mert már kétszer belefutottam olyan homályrésbe, ahol lenyomnak a pokolfajzat démonok, mint a bélyeget. Mint esetleg a Divinity: Original Sinben, hogy bizonyos területekre adott szint alatt nem szabad menni, mert erősebbek az ellenfelek?
Köszi!
Boldog Karácsonyt ^^
Semmi baj :D
Igen, vannak területek, ahol erősebbek az ellenfelek mint a partid szintje. Általában csak két-három szinttel magasabbak.
Ha még a Hintherlandson vagy, akkor ott nagyjából 9. szintig mennek az ellenfelek, legalábbis a térkép azon a részén ahova úgy általában mozogni szokott az ember. A szélen talán vannak magasabb szintűek is.
Köszönöm!
Igen, tényleg a térkép szélén vannak az erősebbek. Megint kiütközött a profizmus. Mondjuk ez is hibának tartom a játékban. Ha a térkép belsején kolbászolok, ott gyengék az ellenfelek, mint a harmat, meg egysíkúak, gyökér páncélos lovagok, meg kikeresztelkedett mágusok, alig adnak TP-t.Ha meg a szélére megyek, ott kőkemények, alig lehet legyőzni őket.
Ettől még továbbra is szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!