Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Dragon Age Inqusition játékban...

Dragon Age Inqusition játékban ezeket hogyan kell?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Új nekem ez az epizód, most kezdtem el. Érdekelne néhány dolog:

- Csak WASD-al lehet mozogni, click to move egérrel nem lehetséges?

- Hogyan tudok gyógyulni? Csak ha visszamegyek a táborba, vagy gyógyital, amit meg eddig egyet sem találtam még?

- Gyógyitalt csak kotyvasztani lehet? Találni ezek szerint nem?

- Taktikai nézetet nem lehet beállítani, hogy átváltson magától amikor harcba keveredek? Csak manuálisan aktiválható?

Köszönöm a válaszokat!

2020. dec. 15. 14:36
 41/95 A kérdező kommentje:

Belefutottam egy ilyen jópofa i z é b e.

Jól sejtem, hogy hatos szinten egy darabig kerüljem még ezt a jószágot?

Köszi!

[link]

2020. dec. 26. 12:51
 42/95 anonim ***** válasza:
Az a legnehezebb jószág a játékban :D sárkányokat olyan 8-10-es szintig ne kezdj öldösni, ezt az egyet meg még egy jó darabig ne mert ez a legszívósabb.
2020. dec. 26. 13:33
 43/95 A kérdező kommentje:
Akkor elkerülöm, mint a COVID-ost! :)
2020. dec. 26. 13:41
 44/95 A kérdező kommentje:
Az mondjuk fura, hogy a játéknak ennyire az elején össze lehet találkozni vele...
2020. dec. 26. 13:43
 45/95 anonim ***** válasza:
Majdnem minden zónába raktak egy sárkényt, szóval annyira nem fura... jó a hintherlandos igen mert ha mész Redcliff felé és egy picit eltéveszted akkor neked annyi xd
2020. dec. 26. 14:13
 46/95 A kérdező kommentje:
Fontos kérdés! Hátizsákban lévő kacatokat (nem tudom, mi a csoport angol neve), totemek és ilyenek, el lehet adni? Kezd szűk lenni a hely.
2020. dec. 26. 16:44
 47/95 anonim ***** válasza:
El lehet adni nyugodtan, azok csak azért vannak. A szörny-részeket érdemes visszavinni Havenbe és odaadni a szörnyszakértőnek mert ha eleget visszaviszel kapsz bónusz sebzést az olyan típusú szörnyek ellen.
2020. dec. 26. 18:07
 48/95 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Mi az a szörny rész? Szörnyek legyőzéséből megmaradt cafatok? Szétvágom mindet!

2020. dec. 26. 18:43
 49/95 anonim ***** válasza:
Lehet lootolni ilyen részeket. Medve karom, íjhúr, ilyenek. A leírásoknál ott kell lennie hogy az olyan rész.
2020. dec. 26. 19:13
 50/95 A kérdező kommentje:

Hát hallod! Bementem a törpék tárnájába. Félig kitakarítottam, de elfogyott a főzetem. Most kutyagolhatok ki feltölteni. Azért ez idegesítő.

Boldog Új Évet Kívánok!

2020. dec. 30. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!