Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Dragon Age Inqusition játékban...

Dragon Age Inqusition játékban ezeket hogyan kell?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Új nekem ez az epizód, most kezdtem el. Érdekelne néhány dolog:

- Csak WASD-al lehet mozogni, click to move egérrel nem lehetséges?

- Hogyan tudok gyógyulni? Csak ha visszamegyek a táborba, vagy gyógyital, amit meg eddig egyet sem találtam még?

- Gyógyitalt csak kotyvasztani lehet? Találni ezek szerint nem?

- Taktikai nézetet nem lehet beállítani, hogy átváltson magától amikor harcba keveredek? Csak manuálisan aktiválható?

Köszönöm a válaszokat!

2020. dec. 15. 14:36
 51/95 anonim ***** válasza:

Eggen, az olyan :D :D Amint lehet szerezd meg a Több főzet inquisition perket, akkor 4-el több főzetet vihetsz magaddal. Azt hiszem a Forces/Erők(?) ágban van.

Neked is Boldog új évet :D

2020. dec. 30. 18:23
 52/95 A kérdező kommentje:
Húú, ez jó tipp, köszönöm!
2020. dec. 30. 18:53
 53/95 A kérdező kommentje:
Hmm. Mágusnál is van ilyen? Mert nem találom, de lehet, hogy csak béna vagyok.
2020. dec. 30. 18:59
 54/95 anonim ***** válasza:
Az Inquisition perkeket a War Table-nél/Háborús térképnél kell felvenni Havenben. Akkor kapsz egy pontot, ha van elég befolyásod és amint rámész a térképre feldobja az opciót, ha már van pontod.
2020. dec. 30. 19:13
 55/95 A kérdező kommentje:
Aha! Világos! Arra felé régen jártam, tiszteletemet teszem. Köszönöm! :)
2020. dec. 30. 19:27
 56/95 A kérdező kommentje:

Szia!

Lehet, hogy az év utolsó kérdése, és ez nagy szó! :)

Ha kitakarítottam egy térképet, de nem vagyok még olyan szinten, hogy a főellenséggel ujjat húzzak, akkor Terepasztal (Havenben a térképasztal, magyarul) küldetéseket kell elvállalni?

Köszönöm ezt is, és az összes többi választ (mindamellett, hogy nem tudom ígérni, hogy nem lesz még)!

2020. dec. 31. 18:23
 57/95 anonim ***** válasza:

Szia :D

Főküldikkel hogy állsz? Mert elég sokáig elmehetsz úgy, hogy igazából a küldetés végén nincs boss, csak megnyílnak új térképek.

Terepasztallal is lehet kapni exp-t, de elég keveset, inkább befolyást és tárgyakat/recepteket ad. Meg néhány normál küldetéshez kell.

Szívesen :D Nem probléma, ha kérdezel, szeretek a DA-ról beszélni :DD

2020. dec. 31. 18:36
 58/95 A kérdező kommentje:
Igazából már korábban akartam említeni, hogy nem látom a főküldi ikont a térképen. :/
2020. dec. 31. 18:46
 59/95 anonim ***** válasza:

Oh, akkor még először voltál a Hintherlandsen.

A kövi küldi szerint a fővárosba kell menni. A Terepasztalon keresd meg a kis pöcököt, ami jelöli, egy nagy zöld ködnek kell felette lenni, az jelöli a főküldit. Ha rámész, akkor lehet feloldani a térképet és oda utazni.

2020. dec. 31. 18:50
 60/95 A kérdező kommentje:
Országelve - Hintherlandsen, igen, ott vagyok most. Ez még ilyen tutorial térkép?
2020. dec. 31. 18:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!