Dragon Age Inqusition játékban ezeket hogyan kell?
Sziasztok!
Új nekem ez az epizód, most kezdtem el. Érdekelne néhány dolog:
- Csak WASD-al lehet mozogni, click to move egérrel nem lehetséges?
- Hogyan tudok gyógyulni? Csak ha visszamegyek a táborba, vagy gyógyital, amit meg eddig egyet sem találtam még?
- Gyógyitalt csak kotyvasztani lehet? Találni ezek szerint nem?
- Taktikai nézetet nem lehet beállítani, hogy átváltson magától amikor harcba keveredek? Csak manuálisan aktiválható?
Köszönöm a válaszokat!
- Csak WASD
-A tutorial elején kapsz gyógyitalokat, amik újratöltődnek ha táborban pihensz vagy gyorsutazok. PC-n asszem a 9-es gomb, de a képességeid mellet lehet látni, egy kis flaska az ikonja. Xboxon talán Right Button, ahol a lovat meg kell idézni.
-Nem lehet találni, csak a táborban lehet feltölteni.
-Azt hiszem nem lehet, bár nem próbáltam. Nézz szét a menüben át lehet-e állítani
Szia!
Köszi!
Közben az italos dologra rájöttem, visszamentem a táborba, és tényleg feltöltődik.
Had kérdezzek még egyet! Tereptárgyat hogyan lehet megjelölni? Már találtam egyet, nyomom, mint az őrült, de nem csinál semmit.
Köszi!
Tereptárgyat? Bocsi, nekem angolul van meg, azokra a háromszög ikonos dolgokra gondolsz amik adnak egy kódexbejegyzést?
Ha azok, akkor valahol ott, ahol az ikon mutatja a térképen, van egy félig átlátszó zászlórúd. Ha közelebb mész hozzá akkor feldobja a lehetőséget, hogy megjelöld a területet.
Szia!
Muszáj kérdeznem még valamit. A fő karakterem magától támad. Pedig az MI ki van kapcsolva. Szeretném én irányítani őt, ne legyen önjáró. Ez ilyen, nem lehet kikapcsolni valahol?
Köszi!
Közben nézegetem angol fórumokon is, hát ha találok valamit.
Megtámadom a gonosztevőket, nyilván a fő karaktert irányítom. Leállítom az időt, kiválasztom azt a szemetet, akit ki akarok csinálni, ráküldök egy mágiát. Utána indítom az időt, aktiválódik a varázslat, majd a karakterem elkezdi lőni a kiválasztott ellent, anélkül, hogy ezt a "parancsot" kiadtam volna neki. Nagyon zavaró.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!