Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Dragon Age Inqusition játékban...

Dragon Age Inqusition játékban ezeket hogyan kell?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Új nekem ez az epizód, most kezdtem el. Érdekelne néhány dolog:

- Csak WASD-al lehet mozogni, click to move egérrel nem lehetséges?

- Hogyan tudok gyógyulni? Csak ha visszamegyek a táborba, vagy gyógyital, amit meg eddig egyet sem találtam még?

- Gyógyitalt csak kotyvasztani lehet? Találni ezek szerint nem?

- Taktikai nézetet nem lehet beállítani, hogy átváltson magától amikor harcba keveredek? Csak manuálisan aktiválható?

Köszönöm a válaszokat!

2020. dec. 15. 14:36
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ❯❯
 1/95 anonim ***** válasza:

- Csak WASD

-A tutorial elején kapsz gyógyitalokat, amik újratöltődnek ha táborban pihensz vagy gyorsutazok. PC-n asszem a 9-es gomb, de a képességeid mellet lehet látni, egy kis flaska az ikonja. Xboxon talán Right Button, ahol a lovat meg kell idézni.

-Nem lehet találni, csak a táborban lehet feltölteni.

-Azt hiszem nem lehet, bár nem próbáltam. Nézz szét a menüben át lehet-e állítani

2020. dec. 15. 14:39
 2/95 A kérdező kommentje:

Szia!

Köszi!

Közben az italos dologra rájöttem, visszamentem a táborba, és tényleg feltöltődik.

2020. dec. 15. 15:55
 3/95 A kérdező kommentje:

Had kérdezzek még egyet! Tereptárgyat hogyan lehet megjelölni? Már találtam egyet, nyomom, mint az őrült, de nem csinál semmit.

Köszi!

2020. dec. 15. 17:52
 4/95 anonim ***** válasza:

Tereptárgyat? Bocsi, nekem angolul van meg, azokra a háromszög ikonos dolgokra gondolsz amik adnak egy kódexbejegyzést?

Ha azok, akkor valahol ott, ahol az ikon mutatja a térképen, van egy félig átlátszó zászlórúd. Ha közelebb mész hozzá akkor feldobja a lehetőséget, hogy megjelöld a területet.

2020. dec. 15. 18:11
 5/95 A kérdező kommentje:
Azaz. De hiába megyek közel, meg próbálom tapizni, nem csinál semmit. Majd megnézem még egyszer.
2020. dec. 15. 20:59
 6/95 A kérdező kommentje:

Szia!

Muszáj kérdeznem még valamit. A fő karakterem magától támad. Pedig az MI ki van kapcsolva. Szeretném én irányítani őt, ne legyen önjáró. Ez ilyen, nem lehet kikapcsolni valahol?

Köszi!

2020. dec. 18. 16:09
 7/95 anonim ***** válasza:
Billentyű parancsoknál nézd meg, az auto attack melyik billenytű lehet az a baj hogy azt nyomod. Amúgy melyikkel szoktál támadni? Asszem jobb egérgomb és R a támadás, próbáld meg mindkettővel.
2020. dec. 18. 16:42
 8/95 A kérdező kommentje:
Egérgombbal támadok, az auto-attack "y"-ra van beállítva. Nem nyomom én azt. Nem értem.
2020. dec. 18. 17:08
 9/95 anonim ***** válasza:
Érdekes, ezzel még nem találkoztam. Az irányítás a te karakterednél van? Mi történik pontosan amikor harcba keveredsz?
2020. dec. 18. 17:12
 10/95 A kérdező kommentje:

Közben nézegetem angol fórumokon is, hát ha találok valamit.

Megtámadom a gonosztevőket, nyilván a fő karaktert irányítom. Leállítom az időt, kiválasztom azt a szemetet, akit ki akarok csinálni, ráküldök egy mágiát. Utána indítom az időt, aktiválódik a varázslat, majd a karakterem elkezdi lőni a kiválasztott ellent, anélkül, hogy ezt a "parancsot" kiadtam volna neki. Nagyon zavaró.

2020. dec. 18. 17:20
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!