Akkor szerintem az lehet, hogy taktikai nézetben csinálod és abban a kiválasztott ellenfelet automatikusan támadja.
2020. dec. 18. 17:22
12/95 A kérdező kommentje:
Igazad van, taktikaiban vagyok. Látszik, hogy értesz hozzá. De akkor ez így el lett cseszve (mármint ez is), mert ha nem taktikaiban vagyok, akkor nincsenek információk az ellenfélről és a csapatomról, meg nem is látni be annyira a tájat. Ha taktikaiban vagyok, akkor ezek vannak, viszont auto-támadás van. Ezeket jobban össze kellett volna fésülniük. Ennek ellenére szeretem a játékot, bár még csak hét órám van benne. Magányos karácsonyra tökéletes lesz ez nekem.
2020. dec. 18. 17:33
13/95 anonim válasza:
Párszor már végigvittem, szóval nagyjából képben vagyok :D A harcrendszer tényleg elég összevissza, szerintem mert főleg a konzolokra gondoltak a kitalálásakor, mert azon tök jó, csak gépen ratyi. A taktikait beg csak beletették mert hát az Originsben is volt. Csak az Originsben végig lehetett vinni egy harcot taktikaiban míg az Inquisitionban lebutították szóval csak arra jó, hogy gyorsan felmérd a terepet vagy karakterváltás nélkül parancsokat adj ki. :/
2020. dec. 18. 17:53
14/95 A kérdező kommentje:
Mindegy. Kombinálni fogom. Ha infó kell az ellenségről, akkor taktikaira váltok, ha meg csak támadok, akkor kikapcsolom. Kérdezhetek majd még később? Még mindig nagyon az elején vagyok.
És köszönöm!
2020. dec. 18. 18:28
15/95 anonim válasza:
Persze, kérdezz majd nyugodtan :D
2020. dec. 18. 18:29
16/95 A kérdező kommentje:
Szia, itt vagyok megint! :)
Tulajdonságokra (erő, ügyesség, mágia, stb.) nem kapok elkölthető pontokat? Még csak ötödik szinten vagyok, de eddig csak a képességekre tudtam költeni.
Köszönöm!
2020. dec. 19. 15:34
17/95 anonim válasza:
Csak képességekre tudsz. Eléggé le van butítva a karaktercsinálás ://
2020. dec. 19. 17:07
18/95 A kérdező kommentje:
Köszi megint!
Akkor is szeretem ezt a játékot. :) Csak így már még jobban várom Divinity: Original Sin II magyarítását.
2020. dec. 19. 18:22
19/95 anonim válasza:
Jó játék ez, nem azt mondom :D Csak kicsit elfogult vagyok, mert az Origins a kedvencem, szóval minden DA játékot ahhoz hasonlítok. Oh a Divinity :D Ki kéne vinni még az elsőt de mindig közbe jön valami.
2020. dec. 19. 18:32
20/95 A kérdező kommentje:
Első Divinity nagyon jó. Igazi kis körökre osztott, fejlődős, kraftolós játék.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!