Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Dragon Age Inqusition játékban...

Dragon Age Inqusition játékban ezeket hogyan kell?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Új nekem ez az epizód, most kezdtem el. Érdekelne néhány dolog:

- Csak WASD-al lehet mozogni, click to move egérrel nem lehetséges?

- Hogyan tudok gyógyulni? Csak ha visszamegyek a táborba, vagy gyógyital, amit meg eddig egyet sem találtam még?

- Gyógyitalt csak kotyvasztani lehet? Találni ezek szerint nem?

- Taktikai nézetet nem lehet beállítani, hogy átváltson magától amikor harcba keveredek? Csak manuálisan aktiválható?

Köszönöm a válaszokat!

2020. dec. 15. 14:36
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 91/95 A kérdező kommentje:
Most már egy csomó zárt ajtóba botlottam, amiket meg is jelöl a térképen. Azokat hogyan lehet kinyitni?
2021. jan. 6. 15:05
 92/95 anonim ***** válasza:
Az Inkvizíciós bónuszok között kell lennie valaminek, ami angolul Deft Hands, Fine Tools, szóval magyarul valami a kezekről és szerszámokról. Ha azt megszerzed akkor ki tudod nyitni az ajtókat, feltéve hogy van zsivány az éppen veled lévő csapadodban.
2021. jan. 6. 19:00
 93/95 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2021. jan. 6. 19:36
 94/95 A kérdező kommentje:

Szia!

Pár hétig nem játszottam, mert volt egy kis VGA gondom. Most oázisban vagyok, ahol van egy Kata-komba, de két ajtó nyitásához szilánkokat kér. Ezt azt jelenti, hogy más térképeken be kell gyűjtenem szilánkokat, és amikor van elég, akkor visszamenni?

Köszi!

2021. jan. 31. 19:02
 95/95 A kérdező kommentje:
"Shard" az angol neve.
2021. jan. 31. 19:07
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!