Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Dragon Age Inqusition játékban...

Dragon Age Inqusition játékban ezeket hogyan kell?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Új nekem ez az epizód, most kezdtem el. Érdekelne néhány dolog:

- Csak WASD-al lehet mozogni, click to move egérrel nem lehetséges?

- Hogyan tudok gyógyulni? Csak ha visszamegyek a táborba, vagy gyógyital, amit meg eddig egyet sem találtam még?

- Gyógyitalt csak kotyvasztani lehet? Találni ezek szerint nem?

- Taktikai nézetet nem lehet beállítani, hogy átváltson magától amikor harcba keveredek? Csak manuálisan aktiválható?

Köszönöm a válaszokat!

2020. dec. 15. 14:36
 81/95 A kérdező kommentje:

Szia!

Csak egy kérdés mára! Valószínűleg magamtól is rálelnék, de mivel Te láthatóan profi vagy, biztos kapásból is tudod. Van egy olyan oldal, ahol spoilermentesen el tudnám olvasni a DAI háttértörténetét? Angol is jó. Köszönöm!

2021. jan. 3. 19:06
 82/95 anonim ***** válasza:

Hmmm... Ha jól tudom a Dragon Age wikián el lehet rejteni a spoilereket a különböző részekkel kapcsolatban, de ott ugye az egész világról minden ott van.

Mit értesz háttértörténet alatt? Csak ami a második rész és az Inquisition között történt? Az azt hiszem két könyvben lett elmondva. Az egyik a "Széthasadva" az megvan magyarul is a másik a Masked Empire. Ezeknek a tartalma biztos fenn van wikián. A képregényekben amennyire én tudom nem történt semmi kifejezetten jelentős.

2021. jan. 3. 19:33
 83/95 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Én csak egy sima, netes összefoglalóra gondolok.
2021. jan. 3. 19:35
 84/95 anonim ***** válasza:
Azt nem igazán tudom, őszintén szólva. Nem szoktam ilyen oldalakat keresni mert a nagyját már tudom :D
2021. jan. 3. 19:59
 85/95 A kérdező kommentje:

Szia!

Ezt a zöld bigyót kell követnem a főküldetéshez?

Köszönöm!

[link]

2021. jan. 4. 16:59
 86/95 anonim ***** válasza:
Igen :D
2021. jan. 4. 17:52
 87/95 A kérdező kommentje:
Na, van végre egy új társam. Sera a neve. Mondjuk flúgosnak tűnik. Persze pont egy zsiványra nem volt most szükségem. Tank kellene.
2021. jan. 4. 18:36
 88/95 anonim ***** válasza:

Ja, Sera az egyik fura gyerek a csapatban.

A két tankos küldi majd Havenben lesz elérhető. A városban még egy mágust szerezhetsz.

2021. jan. 4. 18:58
 89/95 A kérdező kommentje:
Még egy mágust? Csak nem a bálon, ahová meghívtak? Inkább ne is írd le!
2021. jan. 4. 19:14
 90/95 A kérdező kommentje:
Megint van két új csapattag, egy Szürke Kamarás, és egy dögös néger csaj. De ezt azért elbasottnak érzem a játékban, hogy tíz szinten keresztül nem találok társat, aztán egyszerre jön három.
2021. jan. 5. 23:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!