Dragon Age Inqusition játékban ezeket hogyan kell?
Sziasztok!
Új nekem ez az epizód, most kezdtem el. Érdekelne néhány dolog:
- Csak WASD-al lehet mozogni, click to move egérrel nem lehetséges?
- Hogyan tudok gyógyulni? Csak ha visszamegyek a táborba, vagy gyógyital, amit meg eddig egyet sem találtam még?
- Gyógyitalt csak kotyvasztani lehet? Találni ezek szerint nem?
- Taktikai nézetet nem lehet beállítani, hogy átváltson magától amikor harcba keveredek? Csak manuálisan aktiválható?
Köszönöm a válaszokat!
Szia!
Csak egy kérdés mára! Valószínűleg magamtól is rálelnék, de mivel Te láthatóan profi vagy, biztos kapásból is tudod. Van egy olyan oldal, ahol spoilermentesen el tudnám olvasni a DAI háttértörténetét? Angol is jó. Köszönöm!
Hmmm... Ha jól tudom a Dragon Age wikián el lehet rejteni a spoilereket a különböző részekkel kapcsolatban, de ott ugye az egész világról minden ott van.
Mit értesz háttértörténet alatt? Csak ami a második rész és az Inquisition között történt? Az azt hiszem két könyvben lett elmondva. Az egyik a "Széthasadva" az megvan magyarul is a másik a Masked Empire. Ezeknek a tartalma biztos fenn van wikián. A képregényekben amennyire én tudom nem történt semmi kifejezetten jelentős.
Ja, Sera az egyik fura gyerek a csapatban.
A két tankos küldi majd Havenben lesz elérhető. A városban még egy mágust szerezhetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!