Melyik a jobb a sorozatból? Dragon Age 2 vagy az Origins?
Sziasztok. Mint írtam az érdekelne melyik a "jobb". De még mielőtt oda lyukadnánk ki hogy jönnek a "kinek mi" a jobb válaszok így leírom pontosak mikre gondolok a "jobb" alatt.
Melyikben jobb a játék mechanika? Gondolok itt a karakterek irányítására,skillek,spellekre,stb
Melyik élvezetesebb? Gondolok: Story,környezet,karakterek háttértörténete,lore,stb
Melyik jobban optimalizált?
Melyikben van NG+ funkció, már ha van? (NewGame+)
Tehát összességében a pro és kontra érdekelne eme 2 játékhoz hogy dönteni tudjak melyiket vegyem meg.
A héten játszottam ki mindhárom játékot. Eleinte úgy gondoltam, hogy az Origins a legjobb, de pár óra után hozzászoktam a DA2-höz is.
A DA2 harcrendszere az Origins után teljesen szokatlan volt. Olyan mint egy anime játék, ahol a kétkezes karddal ugrálva, szökdécselve egy kézzel csapkodsz. Az Origin harcrendszere ezzel szemben inkább valóságos, lehet valakinek túl lassú is.
Szerintem történetileg a DA 2 jobb, bár a karakterek érdekesebbek és beszédesebbek az Originben.
NG+ nincs Dragon Age játékokban.
Originsba volt vagy 400 órám.
A második rèszt egyszer toltam vègig.
A story, környezet, karakterek stb mind jobb az első rèszbe szerintem.
Optimalizálási problèmával egyik játèk esetèben sem találkoztam.
Értem, köszönöm szépen a válaszokat.
Még 1 gyors kérdés. Ha NG+ nincs is de ha story-t kivittem attól még játszható tovább? Mint pl egy gta san anreas vagy prototype 2? Vagy ha vége akkor tényleg vége mint star wars kotor-ba?
Az Originst én jobban szerettem, jobb a sztori, karakterek, stb, viszont a 2 harcrendszere jobb. :D
A DAO lassúbb harcrendszeréhez nekem személy szerint hozzá kellett szoknom, mert elég unalmas tud lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!