A sincs 3 vagy a sima 4 a jobb? Szerintetek melyiket tölsem le?
Sincs 3 vagy Sima 4? Előbb le kéne tudnod írni a játék nevét. Az a szerencséd, hogy a kereső szavakat le tudtad helyesen írni, különben az életben nem kapsz választ a kérdésedre.
Egyébként szerintem ez túlságosan ízlés kérdés. Nekem a Sims 3 volt az, amivel mindig játszottam, ott is inkább a krónikák az, ami tetszett (hajótörött és állatos krónikák), szóval nekem az tetszik jobban. A Sims 4 nem jött be, de azóta biztosan már sokat fejlődött az is, már nagyon régóta nem követem a fejlődését.
Attól függ mit szeretsz jobban csinálni.
Én maradtam a 3-nál, mert pl. a nyílt világot nem akartam lecserélni.
És úgy, hogy az összes kiegészítő, meg minden világ, amit kitaláltak fenn van, így bőven elvagyok vele:)
Semmi gond.
Írj, ha kell segítség, hátha tudom mit kell csinálni:)
#1 A krónikák a Sims 2-hez voltak.
Kérdező, én mindkét játékot imádom. Egyszer az egyikkel játszok hosszabb ideig, aztán meg átváltok a másikra. Úgyhogy írok egy pro kontra listát, mert tényleg ízlés kérdése.
Sims 3 pro: több az érdekesebb kiegészítő (jövőbe utazás, boszorkányok, dzsinnek, sellők, egyetem, szellemvadászok, több foglalkozás stb); nyitott a világ; meg lehet szerkeszteni bárminek a színét vagy anyagát; élethűbb a grafika; több jellemvonást lehet választani; több életcél közül lehet választani.
Sims 3 kontra: lassú töltés, sokszor akad (nem a gép hibája); minden sim ugyanúgy néz ki, akárhogy szerkeszted meg; csak egy városon belül nyitott a világ
Sims 4 pro: a városok között szabadon járkálhatsz, költözhetsz, nem kell tiszta lappal indulnia a simnek; érzelmek, több interakció más simekkel; sokkal jobban neg lehet szerkeszteni egy simet vagy egy házat; több életcélt lehet teljesíteni; jobbak a ruhák; nagyon gyors a töltés; a vámpírok fejlődésére egy nagyon király képességfát találtak ki; vannak titkos helyek és el lehet utazni egy másik bolygóra; a gyereknevelés is sokkal érdekesebb.
Sims 4 kontra: egy városon belül nem járkálhatsz anélkül, hogy ne jönne be a töltőképernyő; nincs az a cucc, amivel bármit bárhogyan át lehetett színezni; bár sok kiegészítő van, nem adnak hozzá rengeteget a játékhoz; bénák a fényviszonyok (nappal is full sötét van a lakásban, kint meg megvakulsz); kevesebb az életcél és a jellemvonás.
Ennyi jutott eszembe, de talán majd valaki más is ad hozzá a listához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!