Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Dragon Age Inqusition játékban...

Dragon Age Inqusition játékban ezeket hogyan kell?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Új nekem ez az epizód, most kezdtem el. Érdekelne néhány dolog:

- Csak WASD-al lehet mozogni, click to move egérrel nem lehetséges?

- Hogyan tudok gyógyulni? Csak ha visszamegyek a táborba, vagy gyógyital, amit meg eddig egyet sem találtam még?

- Gyógyitalt csak kotyvasztani lehet? Találni ezek szerint nem?

- Taktikai nézetet nem lehet beállítani, hogy átváltson magától amikor harcba keveredek? Csak manuálisan aktiválható?

Köszönöm a válaszokat!

2020. dec. 15. 14:36
 31/95 anonim ***** válasza:
Btw nem is tudtam hogy ilyen menőn fordították magyarra. A homályrés még illik is a világba. Hivatalos fordítás vagy magyarítás?
2020. dec. 25. 10:54
 32/95 A kérdező kommentje:
Magyarítás. Elméletileg még csak teszt verzió, de gondolom kevesen küldenek be hibajelentést. Sok olyan szöveg van benne, ami lehetne irodalmibb, de alapvetően nem rossz. A varázslatoknál a kimerülésük idejét "lehűlési időnek" nevezik, kíváncsi lennék, ez angolul hogy van, hogy hű fordítás-e.
2020. dec. 25. 11:10
 33/95 anonim ***** válasza:
"Cooldown" ami nagyjából ugyan az ("cool" hűlni vagy hideg, "down" pedig le, szóval összerakva lehűlés)
2020. dec. 25. 11:12
 34/95 anonim ***** válasza:
Mondjuk belegondolva "újratöltés" vagy "töltési idő" jobban hangzana. De végül is a lehűlés is átadja a kívánt infót...Talán.
2020. dec. 25. 11:55
 35/95 A kérdező kommentje:
Jó lesz így, alkotói szabadság. :)
2020. dec. 25. 12:39
 36/95 A kérdező kommentje:
Bár belegondolva, az "újratöltés/újratöltődés" valóban jobb lenne...
2020. dec. 25. 12:42
 37/95 A kérdező kommentje:
Pacitól hogyan lehet megszabadulni? Mellém szegődött egy küldetésnél, egyfajta lovas-tutorial. De nem kell, gyalog-galopp vagyok. Egy játékomban sem mountoltam sosem.
2020. dec. 25. 20:35
 38/95 anonim ***** válasza:

A ló marad :D Max ki lehet választani, hogy lovat akarsz, szarvast, nugot vagy mást.

Nem kavar nagy vizet amúgy, meg lehet idézni bármikor és ha nem használod egyszerűen eltűnik. Unalmas térképeken, amiken már nyolcvanszorra kell átmenni elég hasznos, de első végigjátszáson még én is a gyalog menést javaslom :D

2020. dec. 25. 20:39
 39/95 A kérdező kommentje:
Legalább kolbászt lehetne csinálni belőle, amit ha megeszek visszaad HP-t. :(
2020. dec. 25. 21:19
 40/95 anonim ***** válasza:
Ne bántsd a pacikat :(
2020. dec. 25. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!