Mit gondoltok Ettore Bassiról (Davide Rivera, rex felügyelő )? Nekem szimpatikus :D
Mindegy ha nem nézted... :P :D
Nincs esténként...csak nem írok órát mert más országban más időpontban kezdődik... :D
Múlt héten betegség miatt maradtam otthon...mégsem volt olyan jó...de ezen a héten is otthon vagyok és ez már jó... :D
Nem vagyok kegyetlen csak azért nem tiltalak el Tőle... :D
Na tessék...úgysem úszod meg...lapozgass csak a negyedikig: :P :D
Remélem most megnézheted... :P
Azt hittem majd azt mondod, hogy azért nem mert számodra Ő a legjóképűbb... :D
Én meg a Runnung out of timet hallottam a rádióban... :D
Ahan értem..Szóval Romániában :D :D VAGY NEM XD
Hát ha valaki beteg,az nem jó,inkább menne menne,csak legyen egészség..:-)Szerencsére a betegség nálam ritka vendég,mint "Terzani"..:D Sőt,Ő csak a képernyőn keresztül :D
Most meg tudtam nézni...Viktorka drága..:-)
Tessék válogatni...XD P P
BOCSIIII
Csak ha bírod a rondát,akkor nézd meg...!!!
Be kellene linkelni "Terzani"nak.. XDXD
Eltaláltad...de honnan is tudtad?... :D :P
Ha olyan ritka vendég mint "Terzani" akkor szerencsés vagy... :D
Örülök, hogy megnézted Viktor drágámat... :D
Én ma is megnézem a rising start hátha újra mutatják...és mutatták is :D
Húú most láttam, hogy jövő szombaton lesz Bradleynek egy filme...amit muszáj megnézzek :D
"Terzanis" filmet nem láttam a műsorfüzetben... :D :P
Megnéztem de nem szívesen...inkább "Davidet" nézném ha lehet... :D
Voltunk Torockón,Székelykő(hegy).Fel is másztunk tesómmal a legtetejére..:P Tordai-hasadék,ott is voltunk,szép hely :-) Ott tuti van 1 óra eltérés..
Két egymás utáni héten volt a rising starban a drágád..?
Melyik csatornán lesz az a film..?
Volt megint a rózsásban "Terzani",de ott valahogy nem néz ki olyan jól,mint a Rexben..
Elküldeném Neki a ronda pasik képeket,csak nem tudom mobilról meg tudja-e nyitni..:D:D Képes lennék rá,úgy sem ismer... ha-ha
Képzeld pont abban a percben láttam, hogy írtál amikor válaszoltál...ez egy értelmes mondat... :D
Am tudtad, hogy (ha jól számoltam) már három hónapja írunk? :)
De akkor is nem mondtam, hogy egy óra eltérés van...okos vagy :D
Én nem jártam személyesen Torockón (még), de a Tordai sóbányában igen és még sok helyen :D...Magyarországon még sajnos nem :((
Az rtl klubbon lesz... :)
Igen kétszer volt egymás után... :))
Tudom, hogy állításod szerint nem nagyon értessz a közösségi oldalakhoz (ahogy én sem :D) de...ha vkinek üzenetet írok azt ugye más semmiképpen nem látja csak az akinek írtam?...csak a drágámtól szeretnék sok mindent kérdezni...nem olyan titkos dolgok de azért nem szeretnén, hogy az ismerősök lássák, hogy kinek írogatok... :D
Sajnos "Davide" nagyon ritkán elérhető... :((
A Rexes szerep hozzá is jobban illik... :)
Én nem tudnék ilyet küldeni egyiküknek sem még ha nem ismernek akkor sem... :P
Am Te tényleg egyáltalán nem tudsz angolul?...csak mert nem úgy vettem észre... :D
Hú,de jó :D
Már 3 hónapja? De gyorsan repül Veled az idő.. :D :P
Külföldön én is csak román,szlovák,horvát voltam.. :-) Tesóm már majdnem egész Európát bejárta.. :D
Sok jó hely van Romániában,de sajna nem sok időnk volt,jobban tetszett,mint Horvátország :-)
Egyszer biztosan eljutsz ide Magyarországra..! :D
Majd lehet belenézek én is a filmbe.. :-)
Tényleg nem tudok angolul max az egyszerű dolgokat pl thank you,do you speak english,good morning,afternoon,dog,cat,car..+webfordító..:D
Viktornak szeretnél írni?Twitter vagy facebook?Gondolom nem rajongói,hanem rendes saját maga által kezelt oldal,ugye..?? :-)Mert ha facebook,akkor privát üzenetben csak Ő látja...De ha hozzászólásban,akkor azt látni fogják az ismerőseid...(valószínűleg)
Megint... :D
Én is elcsodálkoztam, hogy már három hónap... :)
Az is több mint a semmi... :)
Nekem egész Európa sem lenne elég...mert New Yorkba is elmennék... :D
Nem volt időd mert siettél vissza "Terzanihoz"... :D
Êpp azon gondolkodtam, hogy vajon vmikor nem lesz Viktornak itt koncertje és már volt Udvarhelyen 5-6 éve...akkor még nem is "ismertem"...pedig kb hónaponta járok oda... :( :)
Én pont szombaton nem leszek itthon... :(
De későestére hazaérek úgyhogy ne ijedj meg tudok írni... :D
Akkor csak tudsz vmennyit...én már régóta tanulok angolt de még mindig nem tudok olyan jól... :)
Igen Viktornak akarok üzenetet írni és én is úgy tudom, hogy csak Ő láthatja...mivel sokat írok ismerősökkel és tudtom szerint más nem látta... :D
Gondolom saját oldal...ha csak vki nem követi mindenhová... :D
Ez az:
Én legjobban Rómába szeretnék eljutni..:-)Meg Spanyolország..Inkább Európa párti vagyok..
Koncertkiírásai között nincsen , hogy megy e arra..?
Felénk sem járt még(tudtommal)
Meg sem látod a filmedet? Vedd fel..! :D Nézd meg neten.. !
Néha szoktam még nézni a párizsi és Miami helyszínelőket..
Igen,az az Ő oldija..ott van a pipa,ellenőrzött.. :-)Menj rá h üzenetek és írj Neki..! Csak Ti ketten látjátok a levelezést..Remélem válaszol..Úgy is kiírja,ha látta az üzit..Neked tetszik az a kép,ahol hosszú hajjal van? Szerintem ott egyáltalán nem néz ki jól.. :S
Róma Európában van úgyhogy azt is beleértettem és Németországot... :D
Néha írja,hogy hol lesz koncert de még Romániát se láttam soha helyszínként... :(
Én a miami, new yorki és a sima helyszinelőket is nézek néha... :)
Jó ötlet...otthon hagyom a tellómat lerakom a TV elé, bekapcsolom az idözítőt és felvetetem... :D
Am már felét láttam neten... :D
Kösz a bíztatást... :D
Nem, egyáltalán nem tetszik azon a képen...gondolom nem is olvasrad a kommenteket mert utána ezt írta(bemásoltam): :D
"Most mar hogy eltelt egy nap ezzel a fotóval. Igy szeretnem mondani mindenkinek hogy ez egy kamu foto;-) ugy látszik sokan azt gondoltál hogy ez ténylegesen en voltam;-) vicces;-)) jót röhögtem a kommenteken;-))"
Én egyből észrevettem, hogy az nem mind az Ő haja...látom te is bevetted...én csak majdnem... :D
Akkor ha mâr felêt lâttad neten,a 2.felêt is meg tudod..dd
Csak bele ne felejtsek nêzni..d
Ma volt a rôzsâs utsô rêsze vêge az 1. Êvadnak azt îrtâk remêlem leadjâk majd utâna nêzek..:-)
Nem is figyeltem meg a kêpet csak picit görgettem lefele..îrtâl Neki..?:-)jô sokan likeoltâk az oldalât..
Na megyek aludni hulla fâradt vagyok..üdv innen az âgybôl..ddd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!