Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mit gondoltok Ettore Bassiról...

Mit gondoltok Ettore Bassiról (Davide Rivera, rex felügyelő )? Nekem szimpatikus :D

Figyelt kérdés

#film #Rex #felügyelő #Ettore #bassi
2014. nov. 5. 19:51
❮❮ ... 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 ... ❯❯
 231/294 A kérdező kommentje:

Mindegy ha nem nézted... :P :D

Nincs esténként...csak nem írok órát mert más országban más időpontban kezdődik... :D

Múlt héten betegség miatt maradtam otthon...mégsem volt olyan jó...de ezen a héten is otthon vagyok és ez már jó... :D

Nem vagyok kegyetlen csak azért nem tiltalak el Tőle... :D

Na tessék...úgysem úszod meg...lapozgass csak a negyedikig: :P :D

[link]

Remélem most megnézheted... :P

Azt hittem majd azt mondod, hogy azért nem mert számodra Ő a legjóképűbb... :D

Én meg a Runnung out of timet hallottam a rádióban... :D

2015. febr. 7. 21:33
 232/294 anonim ***** válasza:

Ahan értem..Szóval Romániában :D :D VAGY NEM XD

Hát ha valaki beteg,az nem jó,inkább menne menne,csak legyen egészség..:-)Szerencsére a betegség nálam ritka vendég,mint "Terzani"..:D Sőt,Ő csak a képernyőn keresztül :D

Most meg tudtam nézni...Viktorka drága..:-)

Tessék válogatni...XD P P

[link]

BOCSIIII

Csak ha bírod a rondát,akkor nézd meg...!!!

Be kellene linkelni "Terzani"nak.. XDXD

2015. febr. 8. 20:01
 233/294 A kérdező kommentje:

Eltaláltad...de honnan is tudtad?... :D :P

Ha olyan ritka vendég mint "Terzani" akkor szerencsés vagy... :D

Örülök, hogy megnézted Viktor drágámat... :D

Én ma is megnézem a rising start hátha újra mutatják...és mutatták is :D

Húú most láttam, hogy jövő szombaton lesz Bradleynek egy filme...amit muszáj megnézzek :D

"Terzanis" filmet nem láttam a műsorfüzetben... :D :P

Megnéztem de nem szívesen...inkább "Davidet" nézném ha lehet... :D

2015. febr. 8. 20:53
 234/294 anonim ***** válasza:

Voltunk Torockón,Székelykő(hegy).Fel is másztunk tesómmal a legtetejére..:P Tordai-hasadék,ott is voltunk,szép hely :-) Ott tuti van 1 óra eltérés..

Két egymás utáni héten volt a rising starban a drágád..?

Melyik csatornán lesz az a film..?

Volt megint a rózsásban "Terzani",de ott valahogy nem néz ki olyan jól,mint a Rexben..

Elküldeném Neki a ronda pasik képeket,csak nem tudom mobilról meg tudja-e nyitni..:D:D Képes lennék rá,úgy sem ismer... ha-ha

2015. febr. 9. 21:18
 235/294 A kérdező kommentje:

Képzeld pont abban a percben láttam, hogy írtál amikor válaszoltál...ez egy értelmes mondat... :D

Am tudtad, hogy (ha jól számoltam) már három hónapja írunk? :)

De akkor is nem mondtam, hogy egy óra eltérés van...okos vagy :D

Én nem jártam személyesen Torockón (még), de a Tordai sóbányában igen és még sok helyen :D...Magyarországon még sajnos nem :((

Az rtl klubbon lesz... :)

Igen kétszer volt egymás után... :))

Tudom, hogy állításod szerint nem nagyon értessz a közösségi oldalakhoz (ahogy én sem :D) de...ha vkinek üzenetet írok azt ugye más semmiképpen nem látja csak az akinek írtam?...csak a drágámtól szeretnék sok mindent kérdezni...nem olyan titkos dolgok de azért nem szeretnén, hogy az ismerősök lássák, hogy kinek írogatok... :D

Sajnos "Davide" nagyon ritkán elérhető... :((

A Rexes szerep hozzá is jobban illik... :)

Én nem tudnék ilyet küldeni egyiküknek sem még ha nem ismernek akkor sem... :P

Am Te tényleg egyáltalán nem tudsz angolul?...csak mert nem úgy vettem észre... :D

2015. febr. 9. 21:45
 236/294 anonim ***** válasza:

Hú,de jó :D

Már 3 hónapja? De gyorsan repül Veled az idő.. :D :P

Külföldön én is csak román,szlovák,horvát voltam.. :-) Tesóm már majdnem egész Európát bejárta.. :D

Sok jó hely van Romániában,de sajna nem sok időnk volt,jobban tetszett,mint Horvátország :-)

Egyszer biztosan eljutsz ide Magyarországra..! :D

Majd lehet belenézek én is a filmbe.. :-)

Tényleg nem tudok angolul max az egyszerű dolgokat pl thank you,do you speak english,good morning,afternoon,dog,cat,car..+webfordító..:D

Viktornak szeretnél írni?Twitter vagy facebook?Gondolom nem rajongói,hanem rendes saját maga által kezelt oldal,ugye..?? :-)Mert ha facebook,akkor privát üzenetben csak Ő látja...De ha hozzászólásban,akkor azt látni fogják az ismerőseid...(valószínűleg)

2015. febr. 10. 21:14
 237/294 A kérdező kommentje:

Megint... :D

Én is elcsodálkoztam, hogy már három hónap... :)

Az is több mint a semmi... :)

Nekem egész Európa sem lenne elég...mert New Yorkba is elmennék... :D

Nem volt időd mert siettél vissza "Terzanihoz"... :D

Êpp azon gondolkodtam, hogy vajon vmikor nem lesz Viktornak itt koncertje és már volt Udvarhelyen 5-6 éve...akkor még nem is "ismertem"...pedig kb hónaponta járok oda... :( :)

Én pont szombaton nem leszek itthon... :(

De későestére hazaérek úgyhogy ne ijedj meg tudok írni... :D

Akkor csak tudsz vmennyit...én már régóta tanulok angolt de még mindig nem tudok olyan jól... :)

Igen Viktornak akarok üzenetet írni és én is úgy tudom, hogy csak Ő láthatja...mivel sokat írok ismerősökkel és tudtom szerint más nem látta... :D

Gondolom saját oldal...ha csak vki nem követi mindenhová... :D

Ez az:

[link]

2015. febr. 10. 21:45
 238/294 anonim ***** válasza:

Én legjobban Rómába szeretnék eljutni..:-)Meg Spanyolország..Inkább Európa párti vagyok..

Koncertkiírásai között nincsen , hogy megy e arra..?

Felénk sem járt még(tudtommal)

Meg sem látod a filmedet? Vedd fel..! :D Nézd meg neten.. !

Néha szoktam még nézni a párizsi és Miami helyszínelőket..

Igen,az az Ő oldija..ott van a pipa,ellenőrzött.. :-)Menj rá h üzenetek és írj Neki..! Csak Ti ketten látjátok a levelezést..Remélem válaszol..Úgy is kiírja,ha látta az üzit..Neked tetszik az a kép,ahol hosszú hajjal van? Szerintem ott egyáltalán nem néz ki jól.. :S

2015. febr. 11. 21:19
 239/294 A kérdező kommentje:

Róma Európában van úgyhogy azt is beleértettem és Németországot... :D

Néha írja,hogy hol lesz koncert de még Romániát se láttam soha helyszínként... :(

Én a miami, new yorki és a sima helyszinelőket is nézek néha... :)

Jó ötlet...otthon hagyom a tellómat lerakom a TV elé, bekapcsolom az idözítőt és felvetetem... :D

Am már felét láttam neten... :D

Kösz a bíztatást... :D

Nem, egyáltalán nem tetszik azon a képen...gondolom nem is olvasrad a kommenteket mert utána ezt írta(bemásoltam): :D

"Most mar hogy eltelt egy nap ezzel a fotóval. Igy szeretnem mondani mindenkinek hogy ez egy kamu foto;-) ugy látszik sokan azt gondoltál hogy ez ténylegesen en voltam;-) vicces;-)) jót röhögtem a kommenteken;-))"

Én egyből észrevettem, hogy az nem mind az Ő haja...látom te is bevetted...én csak majdnem... :D

2015. febr. 11. 21:46
 240/294 anonim ***** válasza:

Akkor ha mâr felêt lâttad neten,a 2.felêt is meg tudod..dd

Csak bele ne felejtsek nêzni..d

Ma volt a rôzsâs utsô rêsze vêge az 1. Êvadnak azt îrtâk remêlem leadjâk majd utâna nêzek..:-)

Nem is figyeltem meg a kêpet csak picit görgettem lefele..îrtâl Neki..?:-)jô sokan likeoltâk az oldalât..

Na megyek aludni hulla fâradt vagyok..üdv innen az âgybôl..ddd

2015. febr. 12. 22:41
❮❮ ... 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!