Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mit gondoltok Ettore Bassiról...

Mit gondoltok Ettore Bassiról (Davide Rivera, rex felügyelő )? Nekem szimpatikus :D

Figyelt kérdés

#film #Rex #felügyelő #Ettore #bassi
2014. nov. 5. 19:51
 261/294 A kérdező kommentje:

Jobb lesz ha linkelem a facebookos képet (nem az én üzeneteim)... :D

[link]

Úgy van ahogy a képen a negyediknél és a dátum az amikor én írtam...

Hát nem tudom, hogy ki nyerte de lehet, hogy Demcsák Zsuzsa mert egy képen nála van az az izé...amit nyernek... :D

Annyi biztos, hogy nem Viktor nyerte...mert a saját levesére azt mondta, hogy evett már jobbat is...meg azt, hogy neki se ízlik szóval a többiek se egyék tovább és el is vette a tányérokat... :D

Uhh...pont az rtl 2 az nincs... :((

Am ma is jártam a könyvtárba és megint láttam azt a magazint meg egy másikat amin Simon Baker volt...meg még mást de az elég "szép" volt... :D

Én néztem a Cobra11-et...de nem vmiért nem nagyon tetszett...Te nézted? Tetszett?

Nem ismerem a nem tornász Berki Krisztiánt... :D

Remélem ha az m1-en újra lesz Rex az elejétől kezdik.. :P :D

2015. febr. 23. 14:54
 262/294 anonim ***** válasza:

Passzolom,sajna nem tudom mit jelenthet.. :( Még sosem láttam az enyémen,hogy kiírt volna olyan jelet..

Szegény Viktor,akkor nem jól főz,ne menj hozzá feleségül :D Áá,nem is annyira érdekes,ki nyerte..

"Szép" volt..Simon B..? :-) Nem csúnya hapsi,múltkor a filmben összejött a nyomozónőtársával..

Kár,h nincs RTL2tök..:(csak az egyik bemutatóban láttam,hogy Bradley lesz és mondták is a nevét.:-)

Elkezdtem nézni Cobra11,aztán nemsokára csörgött a telóm,és vagy fél órát dumáltunk..alig láttam a filmből valamit.. :(de már megszoktam,h mindig a kedvenc műsorom közben hívnak XD Viszont amennyit láttam az új pasiból,ez eddig a legcsúnyább.. :D :D

Mármint a "Davide"s részektől kezdjék újra..?

Most jut eszembe,még nem is követem Őt twitteren :D Láttam,megint aktivizálta magát..:-) Írni kellene Neki valamit,úgy mint anno "Terzani"nak.. :D

2015. febr. 23. 21:38
 263/294 A kérdező kommentje:

Mkndjuk csak tellóról nyitja meg így az üzeneteket...de ha úgy van mint a gépen akkor sem írja alatta, higy látta... :(

Feleségül...először is van egy kis korkülönbség köztünk...tovább nem is kell írjam... :D

Nem Simon B.-ra értettem, hogy nem nézett ki jól...hanem volt egy másik magazion egy nő de nem akarom ŕészletesebben leírni, hogy mit csinált a képen... :D

Egyszer csak látok egy filmet a tv-ben amiben szerepel...vagyis remélem... :-)

Hát szerintem nem maradtál le semmi érdekesről...nekem sem tetszik a pasi... :D

Nekem mindegy, hogy honnan kezdik csak a "Davides" részek legyenek újra... :D

Én nem néztem már elég rég nem twittereztem...de megnézem... :D

Akkor kövesd... én engedélyt adok rá, sőt...:D :P

Kellene de ha Ő sem válszol...akkor én is "Terzaninak" kell írjak...hogy legyen sikerélményem valamiben... :D :(

Am most jutott eszembe még egy pasi aki jó régen tetszett(egy pár éve) egy sorozatból: :D

[link]

Akkoriban jobban nézett ki... :D

2015. febr. 24. 15:41
 264/294 anonim ***** válasza:

Háát,szerintem akkor már nem fog írni.. :(

Nem tudom mennyi idős a drága..:D Óó,hát már a korkülönbség mostanában nem számít,akár 20 év is lehet..XD

Ja,el tudom mit csinálhatott az a "csúnya" néni :D

Ép amikor a szoba előtt mentem el,Bradleyt mutatták a tvben..:-)De volt más dolgom,szóval nem néztem a filmet,csak mondom olyan ismerős ez a pasi,aztán esett le.. :D :D

Na,az tök jó,h Neked sem tetszik az a pasi.. :D

Nekem most a való életben tetszett meg egy pasi,de sajna már csak 3 napot láthatom.. :(Aztán már nem hiszem,h összefutok vele:(

Én is hosszú idő után csak tegnap néztem fel twitterre,és ott láttam,h hosszú idő után írt megint.. :D Tuti ritkán válaszol..:(Ha lehet videot tweetelni Neki,lehet majd elküldöm,de nem biztos :D Az is jó,ha már tetszikeli .. :-)

Láttad,hogy "Terzani" nekem is válaszolt,nekem már megvolt a sikerélmény.. :D :P

Azt a pasit,akit linkeltél nem tudom megnézni..:(

Referral Denied ezt írja ki stb..

2015. febr. 24. 21:16
 265/294 A kérdező kommentje:

Már szerintem se...:(

És ha twitteren írnék? Szerinted válaszolna?... :D

Először úgy olvastam, hogy: nem tudom , hogy hány éves vagy drága... :D

Azért 20 év nincs csak tizen valahány...Ő pedig 30 éves... :D

Akkor azt a "csúnya" nénit a fantáziádra bízom...ha megfelel... :P :D

Nekem nem volt semmi dolgom tudtam volna nézni helyetted is... :D

Ha "Terzanit" látod ott is ragadtál volna... :P :D

Tényleg most jut eszembe, hogy az oscar díj átadós izét mutatták valamelyik magyar adón?...mert asszem Bradley is ott volt... :D

Megnéztem, hogy mit írt "Davide"...egy szép hosszú olasz szöveget...gondolom te is megértetted minden szavát... :P :D

Milyen videót is?... :D

Képet róla?...csak hülyéskedtem... :D

Viccen kívűl...az kár... :(

Na újra linkelem de ha akkor sem nyitja meg nem is fogod látni... :P :D

[link]

2015. febr. 25. 15:06
 266/294 anonim ***** válasza:

Szerintem próbáld meg twitteren,hátha beválik..:-)Mondjuk nem tudom,azt milyen gyakran használja..

Nem tudom,mutatták-e az oscar díj átadást..de valószínűleg igen..bár az itteni idő szerint éjszaka szokott lenni,nem? :-)Honnan tudod,hogy Bradley is ott volt..? :O Jelölték Őt is..? :O :D

Jaja,láttam "Davide" mit írt,és rámentem,hogy szöveg fordítása és hablatyban kiadta magyarul .. XD kapisgáltam.. :D :D

Mondjuk azt a videót,ami a kedvenced,hogy Rex és "Davide" futnak és oda írni: very cute..de lehet nem is foglalkozna vele..vagy csak tetszikelné,vagy ki tudja.. :D

"képet róla": kiről..? :D saját magát? XD vagy magamat küldjem el..?? XDXD

Na,most meg tudtam nézni..nem rossz pasi..!!kicsoda Ő?

"Viccen kívűl...az kár... :( " ezt mire írtad..? :-))

2015. febr. 25. 21:37
 267/294 A kérdező kommentje:

Lehet megpróbálom...azt is ugyanolyan gyakran használja ha Ő kezeli az oldit... :-)

Nem tudom mikor szokott lenni mert ha néztem sem emlékszek rá... :D

Állítólag jelölték ês ezek alapján...a legjobb színészeknél keresd... :D

[link]

Am ma reggel láttam meg egy könyvtári könyvjelzőmön (amin a könyvtár fényképe és naptár van) hogy rajta van az egyik Bradleys magazin csak elég kicsibe... :D

Március elején két Bradleys film is lesz... :D ;-)

Ja, hogy azt a videót...azt hittem más is van... :D

Todd Cahoon-nak hívják de már vmennyivel öregebb mint akkor... :D

Írtad, hogy az igazi életben tetszett meg egy pasi...róla kértem képet...az volt kár, hogy már csak néhány napot láthatod... :P :D

2015. febr. 26. 15:04
 268/294 anonim ***** válasza:

Végül is nincs semmi vesztenivalód,ha twitteren is megpróbálod...:-)

Megnéztem,tényleg jelölték..:D De valami olyat írtak,hogy 3. helyen volt..

Na,akkor Bradleyből nincs hiány.. :D Film film hátán..Akkor nézheted Őt a könyvtárban.. :-)

Jaja,az a video..:D de azért még lehet gondolkodni,viszont van egy olyan érzésem,"Davide"nem annyira foglalkozik a rajongóival,mint "Terzani"..:((vmi RAI tvn v hol adják nemsoká az új Rex részeket..:D

Köszi szépen..! :-))Am megtudtam a pasi nevét,megtaláltam facebookon,de nem jelölöm be,mert nem ismerem..:S :( :D Viszont van 5 közös ismink,köztük egyik uncsitesóm..Egy képe van,a profképe,de oldalról látszik inkább az arca és ott a haja is nagyon béna,meg nem olyan jól néz ki..:S sztem nem annyira friss az a kép..most élőben viszont tetszik,bejön..:D

2015. febr. 26. 21:20
 269/294 A kérdező kommentje:

Nincs de nem hiszem, hogy válaszol...de fura, hogy a kommenteket elolvassa és válaszol is gyakran...ezt onnan tudom, hogy kellett nézzek egy pár képet a hajáról... :D

Ettől a film film hátános mondatodtól Bradleyvel álmodtam... :D

Még jó, hogy nincs hiány...nem csak a könyvtárban hanem a könyvjelzőn is...nem mintha én olyan sokat olvasnék... :D

"Davidenek" ott vannak a gyerekei is...de az oldijaival sem foglalkozik valami sokat... :D :(

Tehát hosszú magyarázattal nem kapok képet... :P

Az még jó ha megkaptad facebookon... :-)

Én kb. egy hónapja voltam egy előadáson...ott az egyik rendőr annyira jól nézett ki, hogy a vége után még tudtam volna ott üldögélni egy kicsit... :D

De már a nevére se teljesen emlékszem és facebookon sem kaptam meg... :(

2015. febr. 27. 17:28
 270/294 anonim ***** válasza:

Mondjuk az meg igaz,hogy ha a facebookon nem válaszol,amott sem fog..:(Már túl sok idő eltelt sajna..csak tudnám,miért nem válaszol..

Túl sok lesz már neked,hogy állandóan Bradleys filmet nézel..:D Csinálhatnál egy elvonókúrát :D :P Legalább szépet álmodtál vele?

Juuj,én utálok olvasni.. :S

Hát Ő olyan sajna,hogy nem foglalkozik sokat az oldalaival..:(

Azért nem akarom elküldeni az FB profját,ahol a kép van,mert ott tök ronda :S jelen állapotában élőben meg nagyoon jóóképű..:D :P

Ma volt életem egyik legjobb napja,képzeld a srác,akiről most beszélek leállt velem dumálni a folyosón :P(Ő kezdeményezte)A beszélgetés végén megkérdezte,hogy hívnak,én csak annyit mondtam:Kati.Ő erre meg a vezetéknevemet is tudni akarta,hát megmondtam..D :P Aztán Ő is elárulta a nevét :D (ugye nem tudta,hogy én már kinyomoztam :D)

Nálunk is vannak jóképű rendőrök..:P Kár,hogy nem tudtad kinyomozni..:(

2015. febr. 27. 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!