Mit gondoltok Ettore Bassiról (Davide Rivera, rex felügyelő )? Nekem szimpatikus :D
Nekem ott a tablet de azt csak hétvégén használom...nálunk sem netezik sokat anyum de apum és a tesóm igen...úgyhogy már megszoktam az érintős cuccokat és jobban is szeretem... :D
Egyszer...úgy ötven év múlva...akkor biztosan lesz ideje erre is... :D
Hát a hal a tortánt nem fogom nêzni mert a többiekért nem vagyok oda...sőt egy-kettőt ki nem állhatok...
Ha "Terzani" lenne vmilyen filmben azt biztos, hogy megnéznéd és ezt le sem tudod tagadni... :P
Nekem szerencsére majdnem mindug van időm bármire... :D
Nekem egy kicsit sem jön be az a pasi...még az ajtón sem.. :D :P
Neked?
Nem voltak még vele részek csak a neten olvastam...
Am a magyar axn-en van minden nap Rex csak lehet, hogy Te akkor nem vagy otthon...nekem pedig nincs magyar axn és nem ugyanazok mennek... :D :(
Összetéveszthető egy másodpercre de többre nem... :P
No,akkor ezt kitárgyaltuk :D
Még mindig nem nézte meg a levelet..?
Kik a hal a tortánból,akiket ki nem állhatsz..?(nem tudom kik lesznek benne)
Még szép,hogy "Terzani"t megnézném minden filmben..:D Mint Te "Davide"t..Tényleeg,melyik jön be jobban:"Davide" vagy Viktorka..? :D
Nekem sem jön be az a pasi,így képen,de majd a filmben megnézem jobban.. :D
Hány óra körül van a Rex AXN..?(jó lesz a Te időd szerint is)
Mert hogy írtad,minden nap..:-)
Csak most jutott eszembe,hogy néztem minden részét anno,Ezel bosszú mindhalálig.. :D Akkoriban nagyon bejött az "Ezel"t játszó hapsi..Meg Selim is..:D :D Viszont a sorozat is tetszett..:-) Érdekes volt..
Ki hát... :D
Nem...mostanában az oldalán megosztottakat se nézte meg...pedig sokan írták Neki, hogy köszönik a válaszát még régebben...
Hát az e hetiek közül nem szeretem Bangó Margitot, Demcsák Zsuzsát, Fásy Ádámot (remélem jól írtam le a nevüket :D)...van még vki akit nem ismerek és Viktor... :D
Kár, hogy "Davidenek" és "Terzaninak" nincs vmi sok magyar filme és nem is nagyon szerepelnek semmiben... :((
Jó is lenne ha annyira "ismerném" "Davidet" mint Viktor...akkor könnyebb lenne eldönteni...mert "Davide" nagyon bejött a Rexben (mindenféle szempontból :D)...mivel nekem ha vki nagyon tetszik de számomra idegesítően viselkedik akkor hamar megtudom utálni (ezt nem "Davidere" értettem)... :D
Úgyhogy még azóta sem tudom... :D
Uhh...bocsi...már azóta más sorozat van vagy én vagyok hülye (de ebben az esetben inakább az első :D)...de am három körül volt még kb. három hete...
Nekem is tetszett egy nagyon kicsit ezel de nem néztem a filmet... :)
Am nem tudom ismered a Magyarország szeretlek c. műsort?...nekem onnan meg a műsorvezető tetszett... :D
Biztosan nagyon elfoglalt..de ami késik, nem múlik..kár hogy ép akkor nem ér rá,mikor írtál neki.. :(
Ma apu oda kapcsolt a hal a tortán..de csak kapcsolgatta,és ott hagyta, a végét láttuk..:D Tényleg nem valami ütős csapat..Bebe az énekes,akit nem tudtál..:-)
Én akiket pl nem csípek:Sebestyén Balázs,Havas Henrik,Csiszár Jenő..stb..
Háát,főleg "Davide" nem szerepel..:("Terzani" szerepelt pl a rózsásban is.. :D Pedig megnézném Őket gyakrabban..:-)
Én "Davide"re szavazok,így tvn keresztül.. :D :P (a magam részéről)
No problem..!
Ahogy most folytatják a Cobra11 .. új évad,szereplő,részek..úgy folytathatnák Rex Rómában.. :D
Anno néztem még az X aktákat,jó sorozat volt..akkoriban kedvenc..:-)
Ahan,néztem is az Mo szeretlek..A legjobb része a robbanós volt :D :D , illetve amikor egy szöveget kell tovább adni..és vicces lesz.. XD
Szente Vajk..asszem Erdélyi Tímea vagy ki a felesége..(de lehet rosszul tudom a nevét)
Szerintem arra már nem fog válaszoni... :(
Én csak kapcsolgattam de végül nem hagytam sehol... :D
Majd holnap megnézem neten azt a részt amiben Ő főzött...:D
Így névröl sem ismerem...soha nem halottam a nevét... :D
Jól van na... :P
A rózsás akkor se volt/nem is lesz olyan jó film mint a Rex...olyan sokat azért nem szerepelt benne... :P
Tényleg meg kell nézzem a valentin napos film másik felét... :D
Nem szereted Csíszár Jenőt de mégis nézted a Magyarország szeretleket? :o :D... Nem mintha 3n annyira rajonganék érte...csak mert én ha vkit annyira nem szeretek azt enm is tudom sehol nézni...max cska ha kommentálok... :D
A szövegfelolvasós a legjobb része...az egyik résznél is szakadtam a röhögéstől... :D
Nem tudom ki a felesége de nem is a feleség tetszett hanem Vajk... :P :D
Már megint nem tudtam befejezni... :D
Tehát...tévedés ne essék a Rex rómábant nem új az új évaddal kell kezdeni hanem a "Davides" részekkel!... :D :P
Ez annyira fontis volt, hogy ki nem maradhatott... :D
Ha kitette a pipát,és hogy látta ekkor meg ekkor,akkor már szerintem sem fog írni..:( Ha nincs még semmi ilyen,akkor van esély.. :-)
No,akkor majd megírod,ki nyerte a hal a tortán..lefogadom,Bangó Margit..
Ja,amikor Ő főzött..nem tudom hanyadik helyen végzett..
Hát hogy lehet nem ismerni Bebét.. :D :P énekes,de nem hallgatom a dalait,Ó,Afrika :D
Lehet nem szerepelt a rózsásban sokat,abban a kb 5 részben,amit láttam..XD de sztem jó film lehetett,ha az elejétől néztem volna..:-):D
Igen,nem szeretem,leginkább a rádióban nem..volt Csiszárnak műsora ott,nem bírtam,olyankor kikapcsoltam :S Az Mo szeretlekben meg bírom,ahogy Jakupcsek "szórakozik" vele .. :D Valamint mindig ellene szurkolok..
Sajna már nem fognak "Davide"s részeket vetíteni..igaz egyszer lehet oda érnek megint,úgy 100 év múlva.. XD
Csak most tudtam írni...én is nagyon elfoglalt voltam... :D
Még mindig nincs pipa..csak ez a nyíl (mindjárt linkelelem :D) meg az, hogy mikor küldtem...akkor nem olvasta el?
Na ez az...csak másképp fordítva... :D
Megírom csak nem ma mert még én sem tudom ki az első...lehet csak akkor tudom meg ha a pénteki rész végét megnézem...de pont Bangó Margit... :D :(
Most már tudom ki az...arról, hov
De ügyes vagyok véletlenül elküldtem... :D
Tehát...onnan ugrott be , hogy ki az, hogy nem hallgatod a számait... :P
Lehet jó film volt de annyira nem mint a Rex rómában... :D
Csak mert a Magyarország szeretlekben tényleg jó és furcsa volt...a radióban elhiszem, hogy rossz lehet... A dalban is elég idegesítő... :D
Uhh...még a neten se tudom megnézni a hal a tortánt mert nem lesz időm...még jövő héten se... :((
Akkor ki sem írta,hogy LÁTTA..én még olyan nyilat sosem láttam.. :O lehet nálatok olyannal jelölik..?.. :O :D
De viszont posztol az oldalára..lehet azzal megbíz valakit...
Ok-ok,majd megírod.. :-)Áltban mindig Bangó-kongó Margit nyeri az ilyeneket.. :D
Nem tudom,van-e RTL2tök mert kedden lesz rajta egy Bradleys film...:-)
Ma meg lesz a Cobra11..megnézem,kíváncsi vagyok az új pasira.. :D
Ja,még jutott eszembe,ki irritál: Hajdú Péter,Berki Krisztián(nem a tornász,hanem a volt focista,aki tv műsort vezet)de nem nézem :S :D
27.én lesz Rex 8..sajna nem nálunk..:(
Jobb lesz,ha kapkodják magukat..!! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!