Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mit gondoltok Ettore Bassiról...

Mit gondoltok Ettore Bassiról (Davide Rivera, rex felügyelő )? Nekem szimpatikus :D

Figyelt kérdés

#film #Rex #felügyelő #Ettore #bassi
2014. nov. 5. 19:51
 271/294 A kérdező kommentje:

Akkor csak nem lesz sikerélményem benne...ha tudnád el is kellene mondandod... :P

Ártani semmiképpen nem fog... :P

Nem az nem lehetséges, hogy elvonókúrát tartsak...max. március 9-ig... :D :PD

Elég szépet... :D

Am mindjárt lesz egy Simon B. film...de lehet, hogy későn szólok... :D

Akkor Ő sem válaszolna...nem is maradt jóképű pasi akinek írhatok és válaszol is... :( :D

De akkor csak nem kapok képet... :P

Igazad van az életed egyik legjobb napja lehetett...a legjobb akkor lenne ha "Terzanival" beszélhetnél... :P

Biztosan Ő is kinyomozott és biztos akart lenni benne, hogy Te vagy.... :D

Az a rendőr nem is magyar volt... :P sajna egy szót sem tudott magyarul... :(

Am ma lesz a dal döntője amit megnézek de már úgy is kiesett akinek drukkoltam/nem is jelentkezett... :D :(

2015. febr. 28. 16:39
 272/294 anonim ***** válasza:

Még mindig nincs ott a pipa?Vagy az ötletem,hogy én is írjak Neki valamit..? Arra reagál-é valamit..

Ma hallottam az új slágerét a rádióban sőt 2szer is játszották..:D

Jaa,későn szóltál a S Baker filmről.. :D D Gondolom nem a mentalista..?

Akkor nem akad több jóképű pasi..?Lehet lenne,csak gondolkodj.. :D :D

Háát,nem kapsz Őróla képet,mert nincs képem,csak ami az FB profján van..:P Elmeséltem ma a srácot unokatesómnak is,mondtam Neki,h a srác fent van FB,elkezdi,jelöljem isminek.. :D :S Mondván úgy is bemutatkoztunk egymásnak..stb.. :D Én nem merem jelölni..XD Te mit csinálnál? :D

Ja,lehet lecserélem "Terzáni"t..:D sajna Ő nem jön el hozzám olaszból..:(

Milyen nemzet volt a rendőr..? :-)

Én aludtam a dal alatt..:D Akkor ébredtem,amikor kihirdették a nyertest..meghallgattam a dalt..nem jön be az a szám,amivel indul..:S Neked?

2015. febr. 28. 23:00
 273/294 A kérdező kommentje:

Most sincs pipa...:(

Az jó lenne ha írnál Neki...hátha válaszol... :D

A chasin demons-ra gondoltál?...én ma pont akkor kapcsoltam be a rádiót amikor az ment... :-))

Nem a mentalista volt...néztem, a film annyira nem volt jó de Simon B. szerintem ott jobban nézett ki mint a mentalistában... :D

Akkor megbeszéltük, hogy nem kapok... :P

Hát igazából fogalmam sincs, hogy mit csinálnék... :D

De szerintem vagy nem tetszene Neki, hogy egyből valahol "letámadod"...vagy örülne neki és vissza is jelölne...mivel nem ismerem nem tudom... :-)

Hát szerintem nem nehéz kitalálni, hogy milyen nemzetiségű lehetett a Romániában élő rendőr(román volt :S)... :P

Én végig láttam de majdnem elaludtam mert elég unalamas volt... :D

Hát az nem tetszik benne, hogy megint "siránkozó" a szám mint a tavaly a running...nem annyira rossz de nem is tetszik nagyon... :S :D

Am mostmártudom, hogy hogy mondják angolul a magyarországos kérdést...ha még szándékodban áll megkérdezni "Terzanitól"... :D

Így van remélem helyes: Have you ever been to Hungary? :D

2015. márc. 1. 17:28
 274/294 anonim ***** válasza:

Ok,akkor írok Neki én is..:-) Írd le mit írjak,mert nem tudom,nem ismerem Őt..:-)

Szerintem az a száma ment a rádióban..

Azért kár,hogy lemaradtam a S Backer filmről..

Igen,pont véletlenül láttam az újságban,hogy lesz Bradley megint..:-)9.-én a cool tvn,Csúcshatás :D

Azért nem merem bejelölni,mert van olyan aki pl minden nap FBzik,van aki írtó ritkán,nem tudom Ő melyik..:S :(Mert ha pl csak havonta felnéz 1szer,akkor nem érek vele semmit,olyan mintha nem is létezne..:((Szóval egy ideig figyelem az oldiját,és eldöntöm..:D

Akkor tanulj meg románul..:D :P én meg olaszul..:D

Állítólag az ukrán helyzetről szól a szám..igaz valakitől hallottam,nem tudom..de azt nem tudom,olyan miért indul,aki már vett részt a vízión..(Wolf Kati)

Okéé,köszi az Mosat..:D Beírtam fordítóba és úgy néz ki jó..:-))Reszkess "Terzani" :D :D (bár ki tudja fog.é válaszolni..) :S

Ja,csak most jutott eszembe,szerinted mi értelme van annak,hogy a srác aki tetszik,tudja,h utolsó nap amikor lát,és lehet soha nem talizunk már és mégis kíváncsi a teljes nevemre és elárulja az övét is..?..? :S (2 hét után)

2015. márc. 1. 20:25
 275/294 A kérdező kommentje:

Hát én se tudom, hogy mit...valami ötleted nincs, hogy mit lehetne kérsezni Tőle amire válaszolna/megnézné?...ha másra nem is de azokra a vidikre mindig reagál amiben valakinek a kisgyereke táncol egy számára/énekli azt... :D

Na nem baj...következőbe hamarabb értesítelek de ezt én is csak a film előtti reklámokban láttam... :-)

Hát úgy volt, hogy a tanácsodra 9.-ig elvonókúrát tartok de nem tartottam be mert már tegnap belenéztem a filmbe ami lesz... :P

De ha sokáig figyeled az oldiját sincs sok értelme utána bejelölnöd mert az ugyanaz mintha csak hónaponta lêpne fel... :P

De ha bejelölnéd és nem jelölne vissza akkor itt nem lesz jó megoldás ha én is bejelölöm és hátha visszajelöl... :D :P

Bármelyik helyzetről szólhat attól, hogy ő azt elénekli nem lesz béke a világban...de ki tudja... :D

Azért jelentkezik újra mert úgysem őt küldik... :D

Nem tudom, hogy miért csak akkor kérdezte meg a nevedet...talán valami szándéka volt a neveddel... :D :P

2015. márc. 2. 16:34
 276/294 anonim ***** válasza:

na most van egy kis időm.szóval új hírek,bocsi,hogy ezzel kezdem..hogy értsd is a dolgot..:D :P nekem meghosszabbították a lejárt szerződésemet..no és ez a srác festő,most ott fest,ahol én dolgozom..ma dumáltam vele kb fél órát:D tudod miket kérdezett?:D pl merre lakom,mióta dolgozom,mit tanultam,van-e tesóm,egyedül vagyok-e,mi a hobbim,járok-e el valahova,miket csinálok 7végén :D na inkább nem jelölöm FB,személyes beszélgetés a jóó :D

Nem tudom mit írjak Viktornak,hogy válaszoljon..:( nem ismerem..:(koncertjeiről?mikor hol lép fel?segíííts :D :P vagy gondolkodjunk :D :P

Am "Terzani"nak elküldtem az Mos kérdést :D tetszikelte,megosztotta,azt írta never!(soha) :D

Na,majd meglátjuk Bogi mire a viszi a dalfeszten..:-)

No szép,nem csináltad végig a kúrát.. XD pedig mindjárt 9.-e :P

2015. márc. 2. 17:25
 277/294 A kérdező kommentje:

Na szép...addig megértettem, hogy új hírek meg, hogy beszéltél a sráccal akiről meséltél és, hogy miket kérdezett... :D

De akkor most, hogy van ez nem úgy volt, hogy Ő megy el és nem Te?...Te is festessz?...Mégsem megy el egyikőtök sem onnan ahol találkoztál Vele?... :D

Úgy látom (ha jól értettem) Viktor nem csak nekem nem válaszol, mert ma írta az oldijára, hogy kövessük instagrammon is erre valaki írta kommentbe, hogy: csak nyugodtan írjon vissza...gondolom ezt üzenetre értette...szerinted?... :D :(

Azt tudom , hogy kb. miről nem érdemes kérdezni: koncertekről(mert van egy telszám.az oldalán ahol ezek után lehet érdeklődni), a kutyájáról képet kérni vagy bármi ami vele kapcsolatos, bármiről kêpet kérni, stb... :D

Jó hosszan leírtam hátha segít... :-)

Meglátjuk...am én más ország számát nem hallotam amit küld... :-)

Újra kezdhetem a kúrát amíg nem kezdik reklámozni a filmet... :P

Akkor te kell menj Olaszországba velem együtt... :P :D

2015. márc. 2. 19:41
 278/294 anonim ***** válasza:

Akkor lehet rosszul írtam..van,amikor figyelmetlen vagyok..:S :D Csak a srác fest..:D Én maradok, a srác pár hónapig marad..:D:P Azaz élvezzük egymás társaságát:-))

De szerintem azt várhatom,hogy a hónapok alatt elhív egy hétvégén valahova..XD

Szerintem is arra értette Viktorka..:P :D Na majd azt írom Neki,miért nem ír vissza az egyik "ismerősöm"nek :D :P ha-ha

A kutyájáról és Róla nem lehet képet kérni..? :D :O Mikor bekapcsolom a rádiót,mindig épp Ő énekel..hogy tudom én azt kifogni..:D

Mennék is Olaszországba..:D Én meg "Terzani" kúrát tartok..:P Már adták olaszban az új Rexes részeket:-) Kár,hogy itt nem:((

2015. márc. 3. 21:19
 279/294 A kérdező kommentje:

Na jó akkor most már megértettem...lehet, hogy most én voltam értetlen... :D :P

Ha hétvégén nem is maj egy délután... :P

Akkor majd irok neki twitteren meg mindenhol csak válaszoljon...az jó kérdés, biztosan egyből kitalálja, hogy kire gondoltál és visszaír...pedig én nem vagyok egyáltalán annyira nehéz eset mint ebben a cikkben az a valaki... :D :P

[link]

Tőlem kérhetsz képet Róluk...ha leszedem a facebookjáról...de amúgy nem küld olyan képet amit csak Te láthatsz... :P

Én csak kétszer kapcsoltam be mostanában a rádiót amikor az Ő száma ment... :P

És , hogy halad a "Terzani" kúra?...én hiába kezdtem újra mert még aznap este láttam a film előzetesét a tv-ben... :P

És még kell valamit segíteni a fordításaban, hogy megkérdezhesd "Terzanitól"?

Én is mennék Olaszországba a jó olasz nyelvtudásommal...kb. Annyit tudok, hogy: én nem beszélek olaszul de beszélek angolul(azt se nagyon), te beszélsz olaszul.... :D

Nem tudom, hogy az m1-en még fogják-e mutatni Rexet mert "megújul" ha jól tudom... :(

2015. márc. 4. 16:18
 280/294 anonim ***** válasza:

Jaja,az jó,ha értjük mindketten:D Majd szólok,ha elhív randira.. :D (de sztem várhatok..)XD Ma németül beszélt hozzám és röhögött,csak nem tudta,én is németet tanultam..:D

Ajajj,az a meleg srác elég kemény..:S No,Te nem nyomozod ki a telefonszámát..? :P

Hát leírta az ideálját is..

Írj neki twitter,hátha..:-) Én csak azt írom Neki FB,hogy nagyon tetszik a legújabb száma,mindig hallom a rádióban..:D Az a lényeg,megnézzem lesz-e pipa,/látta..

Hihi :D Én sajna nem látok "Terzani"s filmeket:(( Szóval tuti a kúra..XD

Nos a Magyarországosra válaszolt,hogy never,szóval soha nem volt itt :D Megkérdezni,mikor jön..? :P

Na én még annyit sem tudok olaszul..:D csak pár szót..majd mondom Neki,bambino XD

Hogy újul meg az M1? Mondjuk a duna tv meg átveszi az F1-et..

2015. márc. 4. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!