Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mit gondoltok Ettore Bassiról...

Mit gondoltok Ettore Bassiról (Davide Rivera, rex felügyelő )? Nekem szimpatikus :D

Figyelt kérdés

#film #Rex #felügyelő #Ettore #bassi
2014. nov. 5. 19:51
 281/294 A kérdező kommentje:

Akkor én is várhatok amíg szólsz... :P

És Te legalább németül válaszoltál?...én németül is csak egy kicsit tudok... :P

Nem fogom kinyomozni a telefonszámát... :P

Mondjuk szerintem az elég hülyeség, hogy ha valaki annyi időt fektet abba, hogy megtudja a számát az megérdemli, hogy válaszoljon...még ha Viktor mondta akkor is...akkor én minden percben írnék neki... :P :D

Akkor írjunk Neki... :-))

És tényleg tetszik vagy már az első kérdés amit Tőle kérdezel hazugság?... :P

Meg kellene szólítani "Terzanit", hogy egy kicsit több magyarra fordított filmbe szerepeljen..."Davidevel"együtt... :D :P

Annak az udvariasabb változatát írom...úgy tudom, hogy így kérdezik... :P

When would you like to come to Hungary? (Mikor szeretnél jönni Mo.-ra)

Annyit Te is megtanulhatnál... :P

Úgy értve újul meg, hogy a duna átveszi az eddig aditt majdnem összes műsorát és az m1-en meg több híradó lesz, azt hiszem... :P :D

2015. márc. 5. 15:13
 282/294 anonim ***** válasza:

Magyarul válaszoltam Neki..:D DE ma is németül nyomult,hogy mi újság,kérdezte? :-) Elvagyunk vele..:P

Nem tudom,hogyan tudják kinyomozni a telszámát,tuti nem lehet egyszerű..:S No akkor írok is Neki,kíváncsi vagyok..:D Nem figyeltem a számot,szóval hazugság,még a címét sem tudom.. XD

Haha,azt sajna nem tudja teljesíteni "Terzani" :((Max a magyar adók..:-) Majd követeljük..

Majd megkérdem,mikor szeretne Magyarországra jönni...:D :D Lefogadom erre nem fog válaszolni :S :(

Mert asszem az F1 az egyesen volt(vagy az rtlklub) nem emlékszem,és a duna fogja közvetíteni..

2015. márc. 5. 21:23
 283/294 A kérdező kommentje:

Következőbe olaszul is válaszolhatnál... :P

Akkor majd értesíts a fejleményekről...én csak akkor írok twitteren is ha neked legalább megnézi...legalább a címét tudhatnád ha már olyan sokszor hallottad... :P

Én is követelnék "Davides" magyar filmeket... :P

Am ma végignéztem a csúcshatást mivel már elkezdtem nézni a múlt héten és nagyon kiváncsi voltam, tetszett is, érdekes volt...még hétfőig sem bírtam ki mert tegnap legalább ötször láttam a reklámot... :P

Hát szerintem ha válaszol is akkor sem fog menni... :S

Lehet azt nem tudom, de a Mo. szeretleket is átveszi...

2015. márc. 6. 18:13
 284/294 anonim ***** válasza:

Na,képzeld a srác bejelölt isminek a facebookon..:D :P Hallod,délelőtt hányingerem volt,és azt kérdi tőlem:terhes vagy? :S :D

Tegnap este írtam Viktornak FB privát üzit,és még nincs ott pipa,semmi..szóval még nem is olvasta..

Oh,én nem figyelem a zene címét..:-)

Húha,elvonási tüneteid vannak..:D :P Nem tudom megnézem-e a filmet,milyen passzban leszek,attól függ..:D

Megírtam "Terzani"nak,tudod az utolsó mondatot,amit írtál angolul.. :D Egyből válaszolt.. : I hope!

És tetszikelte:-) Tudja Ő nagyon jól azt,h nem fog jönni Magyarországra..:((de akkor hozná magával "Davide"t is..:D

2015. márc. 6. 22:57
 285/294 A kérdező kommentje:

Csak most tudok írni eddig nem voltam otthon... :P

És te vissza is jelölted...vagy inkább gondterhes...de az jó hír is mivel a betegség nálad olyan ritka mint "Terzani" látogatásai...akkor még van esély... :P :D

Akkor köszönöm közreműködésedet... :P :D

Kár, hogy nem válaszol...csak tudnám hányan írnak Neki egy nap, hogy nem képes elolvasni sem... :((

Máskor figyeld meg...mondjuk annyira de annyira azt a számot én sem szeretem de bármikor meghallgatom... :P :D

És ma is megnézem egy filmét csak nem tudom melyiket...akkor kell majd engem egy nagyon nehéz kúrára fogni... :P

Én még hétfőn is megnézném...nem tudom Neked tetszene-e... :-)

Remélheti de ha akarna mehetne "Davidevel" együtt... :(( :D

Csak először meg kell tudnunk, hogy ismeri-e "Davidet"... :D

2015. márc. 8. 09:48
 286/294 anonim ***** válasza:

Nem tán csak "Davide"nál voltál és engem itthon hagytál..?.. XD

Igeen,visszajelöltem és rám is írt.. :P

Még nincsen pipa Viktornál..:S Állítom nem is Ő kezeli a saját oldiját..max havonta 1szer felnéz..

Ma is leadták a számot nőnap alkalmából..:D Nem értem a szám címét,angolul van.. :D :D

Tényleg Bradley függő vagy.. :D :P Neten nézed a filmjeit?

Nagyjából megnéztem twitter,de nem láttam,h követnék egymást,bár attól ismerhetik egymást..:D :P

2015. márc. 8. 17:58
 287/294 A kérdező kommentje:

Jó is lenne ha ilyen könnyen eljutnék hozzá és téged is vittelek volna...de amúgy barátnőméknél voltam... :P

Milyen igazam volt... :P

Nem tudom, hogy ki kezeli...de aki kezeli ez sem ír mindig helyesen magyarul és ha magát fényképezi akkor is?...vagy hogy van ez?... :O :D

Most jutattad eszembe, hogy nem kívántam boldog nőnapot!...de most bepótoltam... :P

A szám címe, hogy Te is megérthesd: Chasing demons... :P :D

Lehet, hogy az lettem...igen neten nézem...be is tartottam ígéretemet ma is megnéztem egy filmét... :D :P

Ha nem is ismerik egymást attól még tudnak együtt utazni...meg kell kérdezni... :D

2015. márc. 8. 22:20
 288/294 anonim ***** válasza:

Na bocsi,csak tegnap már nem értem ide.. :D

Még mindig nincs pipa..szóval ezt...:D :P :(

Lehet nem is foglalkozik a leveleivel..:S

Egyik F1es pilóta nyilatkozta egyszer,hogy kiválasztott egy embert,aki kezeli a profilját...de Ő is tudja a jelszavat,és ha van ideje felnéz...kommentel..

Utólag boldog nőnapot XD

Bakker,bekapcsolom rádiót,na ki énekel..? Aki mindig..Túl sokat játsszák a számát.. :D

Sztem tuti ismerik egymást..:-) Biztos vagyok benne

Na,azóta mennyi Bradleys filmet néztél meg..? :P

2015. márc. 10. 19:54
 289/294 A kérdező kommentje:

Meg van bocsátva... :P :D

Akkor nem csak nekem nem válaszol... :(

Azt értettem, hogy valakit megkér, hogy kezelje...de amikor képet tesz fel(vagy akármit) és amit fölé ír általában van valmami hiba benne amit ha teljesen magyar lenne tudnia kellene (pl. ezt nem írta csak más nem jut eszembe, hogy a hallani-t halani-nak írná stb.)...akkor sem Ő írja?... :D :O

Én amikor bekapcsolom általában nem Ő énekel...mikor szoktad bekapcsolni, hogy mindiv Őt hallod?...én ma pont azért bekapcsoltam és kb. fél óra múlva hallottam is a számát...:D :P

Nem sokat...még vasárnap a Lopott szavakat és hétfőn belenéztem újra a csúcshatásba... :D :P De még tervezem a többi film megnézését is... :P

Am ha már ilyen jól elírogatunk...gondoltam, hogy folytathatnánk privátban/twitteren...te hogy gondoltad?... :D

2015. márc. 11. 16:43
 290/294 anonim ***** válasza:

Mi megbocsátunk :D

Igazat megvallva nem szoktam nézni az oldalát,nem tudom miket ír ki stb..:S De a pipa még mindig nincs ott..

Háát,vagy Ő írja,és csak annyi ideje van,vagy egy halom levele...vagy egy szintén hasonló valakit kér fel,aki úgy ír mint Ő... XD

Délután 4-5 óra körül meg szombat délelőtt,de passz.. :D :D hallgatom a rádiót..

Hihi, megnézni a többi Bradleys filmet is.. :D :O nem lesz tőle csömöröd? XD

Végül is jó ötlet a twitter..főleg azért is,mert már nem sokat esik szó Rexről..ez egy ViktorBradley oldal :D :D :P Szóval legközelebb már küldheted az üzit a twitterre.. :-)

2015. márc. 11. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!