Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A Rex felügyelőnek lesz 15....

A Rex felügyelőnek lesz 15. évada?

Figyelt kérdés
Ez a kedvenc sorozatom, és már nem bírom elviselni, hogy nincs több rész. Sok pletykát hallottam, hogy majd lecserélik Davide Riverat egy másik nyomozóra és még lesz pár évad. Igaz ez?

2014. jún. 9. 12:18
 1/9 anonim ***** válasza:
Már 18 van neki,és mindenkit kicseréltek a 14.évad szereplői közül.
2014. jún. 9. 16:42
 2/9 A kérdező kommentje:
És hol nézhetők ezek az évadok?
2014. jún. 9. 18:53
 3/9 anonim ***** válasza:
Youtube-on,olaszul,a 15.évad 7.részén kívül.A 17.évad 7.részéig van fönt,a 16x11 egy bécsi-római dupla epizód,ezt Olaszországban is csak télen mutatják be.
2014. jún. 9. 18:58
 4/9 A kérdező kommentje:
Magyarul nincs és nem is lesz?
2014. jún. 9. 19:09
 5/9 anonim ***** válasza:

Az MTVA-nak tervbe volt véve a 15.évad,a többiről nem tudok.

SPOILER!!

A 17.évadra sajnos már csak Monterosso marad,a 15.évad végéig látható a 14.évadig megszokott csapat.Bizarri nagyobb szerepet kap a 15.évadban,afféle harmadik társ lesz (mint Kunz,vagy Höllerer a német szériában),de aztán Ő és Rivera sem jelenik meg többet.A 15.évad 7.részében Rivera,Gori,Bizarri és Monterosso egy csecsemőre vigyáznak a rendőrségen,a 10.részben pedig arra kényszerítik Riverát,ölje meg Rexet.Ezt a két dolgot csak érdekességképp írom le.

A 16.évad 1.részében jön az új nyomozó,Marco Terzani.Már az első megjelenésekor meg kell mentenie az egyik bűnöző által megkéselt Rex életét.Rengeteg új szereplő lesz ebben az évadban,de Gori és Katia marad.A 11.részről már írtam.

A 17.évad 1.részében Terzani és Monterosso új rendőrségre megy dolgozni Annamaria Fiorivav és a kerekesszékes Carlo Papinivel.Ebben a részben láthatjuk utoljára Gorit-a rész végén elbúcsúzik Terzaniéktól.Nem tudjuk meg,miért mentek át oda.Ebben az évadban már teljesen más csapat is dolgozik a sorozaton.

Röviden ennyi.

SPOILER VÉGE!!

Egyébként Rex azon alakítója,aki Lorenzóval volt a 11-14.évadban,2014.május 27-én meghalt. :(

A 14.évad 3.részétől a 15.évad 12.részéig Riverával Nick volt,majd a 16.évad 1.részében ismét új kutya:Achi.

Achi sajnos nagyon nem hasonlít az elődeire.

2014. jún. 9. 20:38
 6/9 anonim ***** válasza:
Nem tudom olvassa e mèg valaki.de a 17. èvadtól Terzani màr nem fog szerepelni a filmben?
2014. nov. 9. 14:50
 7/9 anonim ***** válasza:

Természetesen fog, csak egy teljesen másik rendőrségen Rómában. Egy Fiori nevű nő lesz a főnöke, a társa Monterosso marad, Gorit és Katiát kiírták a sorozatból.

2015-ben forgatják a 19.évadot!

A 18.évadban még a 17.évad a csapata van.

2014. dec. 29. 18:09
 8/9 anonim ***** válasza:

wow,köszönöm a hasznos információkat.. :-)

remélem itt Magyarországon is levetítik mindet.. :D

2014. dec. 29. 19:55
 9/9 anonim válasza:

Most is megy a Duna tv minden héten 16:00 tól, igaz mindjárt befejezik, már csak hétfőn (25.én lesz a 15.évad )

Nekem meg csak annyi lenne a kerdesem, hogy valaki tudja e hol lehet megnézni az egész 15.évadod online magyarul?

2016. jan. 23. 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!