Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mit gondoltok Ettore Bassiról...

Mit gondoltok Ettore Bassiról (Davide Rivera, rex felügyelő )? Nekem szimpatikus :D

Figyelt kérdés

#film #Rex #felügyelő #Ettore #bassi
2014. nov. 5. 19:51
❮❮ ... 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 ... ❯❯
 221/294 anonim ***** válasza:

Hú de vicces,már az asztal alatt vagyok..XD

pl van egy srác aki az F1 menedzserjátékban segít,de skype tartjuk is a kapcsit,aki volt már F1 magyar nagydíjon(én még nem) eljön velem most nyáron(ha semmi nem jön közbe) :P na Őt is megtaláltam,pedig csak a nevét tudtam,meg h rendőr..:P meg még több embert is.. :D

"Nick" a Grimmben szereplő hapsi.. :-)

"Találkozás":tv műsorokban,rádióban,újságban.. :D

Szerintem én még csak 1szer álmodtam "Terzani"val,még amikor ment a Rex,de már nem emlékszem,h mit..:D :(

Igen,sajna "Davide" nincs most sehol,még neten sem aktív... :(

Nem tudom,ha ezt látná twitter lapján: "Davide"+Emese ="Terzani"+ Katalin ... XD

(gondolom Emese a keresztneved)ha csak álnév,akk bocsii :D :P

Nem tudom mit gondolna...XD

2015. febr. 3. 19:28
 222/294 A kérdező kommentje:

Nem is viccnek szántam... :P

Tényleg jó sok embert meg találtál... :P

Akkor már értem...nekem pont fordítva van "Doug" (akiről utoljára a képet linkeltem) tetszik jobban... :D

A "találkozást" is felfogtam...am ma is láttam vmi műsorban, amiben a running out of timet énekelte...de én úgy sem a zenére figyeltem... :D

"Davidevel" én is csak egyszer álmodtam :( :D...de K. Viktorral nagyon sokszor és nem is felejtettem el...am is "Davide" neve forrt össze "Terzaniéval" nem K. Viktoré...ezért álmodtál Te is vele egyszer... :D

Nem tudom mit gondolna mivel nem ismer minket...gondolom, de ki tudja, h igen... :D

Ja és jut eszembe, h nem válaszoltam a kérdésedre (ami kb.így volt: Vannak egyáltalán jóképű pasik Magyarországon?)...most se fogok csak kijavítom...nem vannak hanem van...mivel, h csak egyet tudok... :D

2015. febr. 3. 20:20
 223/294 anonim ***** válasza:

Én sem szántam viccnek.... :P

Csak egy példát említettem Neked..,egy a sok közül.. :P

A mentalista.Ismered a sorozatot?Na ott jut eszembe a szőke pasi is helyes.. :D

Neked akkor Viktor tetszik jobban,ha vele álmodsz sokat..stb..Pedig "Davide" milliószor jobb pasi...!! :D :D

Jó pasi(k) Magyarországon..(aki ismert) egy sincs.. :D Számomra.

Én mostanában Don Matteot nézem.. :-)Jó pofa film..

2015. febr. 4. 19:08
 224/294 A kérdező kommentje:

Nem is gondoltam, h viccnek szántad... :P

Azt én sem tudom, hogy ki tetszik jobban...de egyértelmű, hogy Vele álmodok többször ha minden nap látom vhol... :P

Ma is lesz a Legenda összes részéből válogatott dalok ismétlése... :D

Még jó, hogy ismerem...Ő is elég jól néz ki... :D

És Te ismered a Dr.csontot?...ott meg a barna hajú tetszik... :D

Akkor nézelődj más országokban... :D

2015. febr. 4. 21:32
 225/294 anonim ***** válasza:

Hát szerintem "Davide" tetszik Neked jobban... :D Mert Ő a legjobb képűbb :P Nekem Király Viktor egyáltaláne nem jön be.. :S De akiket eddig írtál,elég jól néztek ki.. :D

Dr csont bas és bus vagy hogy is van ez..?... :D :D Az a nyomozó pasi?

Nekem 1-2 éve hogy mondjak magyart is,Szilágyi Áron vívó tetszett nagyon :P,de már nem annyira:-)(onnan jutott eszembe,hogy ma láttam a tvben. :D)

És ha már szereted a német focit,onnan nem tetszik valami játékos..?.. :-)

2015. febr. 5. 21:17
 226/294 A kérdező kommentje:

Nekem most Ő jutott eszembe aki régen nagyon tetszett a Cobra 11-ből...még "Ben" előtt: :D

[link]

Kösz, hogy eldöntötted helyettem...én nem lettem volna képes rá... :D :P

Bassal és bussal nem tudom hogy hogy van... :D

De ettől függetlenül a nyomozó az vagyis az fbi-os...akit Booth-nak hívnak a filmben...de ez a bus jobb... :D :D

Én Szilágyi Áront tegnap láttam a tv-ben...régebb néha el is gondolkodtam azon hogy jól néz ki... :D

Tegnap nem láttam Viktort a Legendában...csak B.Zoltánt...addig mondtad, hogy mindenhol Őt latod, hogy én már sehol sem láthatom... :D :P

2015. febr. 5. 22:15
 227/294 anonim ***** válasza:

Ahan,emlékszem rá..én csak úgy neveztem,majom arcú.. XD :P

Asszem 7köznaponként kora délután 2 részt vetítenek egymás után,csak sajna akkor nem vagyok itthon,pedig nézném a C11et.. :((

Szép lassan gyűlögetnek a pasik... :D

Nincs mit,máskor is.. :P

Boot,csak úgy mondják Bas.. ? XD

Vagy most melyik.. :D

[link]

Tessék lapozgatni...:-)

Viktor helyett...:P :D

Ha már úgy sem látod..

Na,jóóó :

[link]

2015. febr. 6. 19:09
 228/294 A kérdező kommentje:

Nekem mindegy hogy hogy hívtad mert már úgy sem tetszik... :P

Megpróbálom elmagyarázni...tehát..Boothhnak írják a nevét és Búsznak ejtik...felfogtad? :D

Tényleg van minden hétköznap két rész de az egyik ismétlés az előzőnap egyik részéről...én néha nézem ha egész nap otthon vagyok...csak már láttam ezeket a részeket is... :D

Lapozgattam de nem sokan tetszettek közülük...úgy us Viktort néztem a Tv-ben... :P :D

Ha a második oldalt nem linkelted volna be akkor "Terzanitól" eltiltottalak volna egy percre... :D :P

Tessék csak lapozgatni a negyedikig: :D

[link]

Én meg ma mikor a könyvtárba mentem Bradley Coopert láttam egy magazin címlapján:

2015. febr. 6. 20:26
 229/294 A kérdező kommentje:

Még nem tudtam befejezni... :D

Tehát folytatom: :D

Ez volt az: D

[link]

És még mást is találtam:

[link]

Vajon miért nem "Terzani" képe van a cím fölött?... :P :D

2015. febr. 6. 20:36
 230/294 anonim ***** válasza:

NEM,NEM fogtam fel.. :P

Nem nagyon néztem azt a filmet..

No szóval akkor esténként is van C11..?

De jó valakinek,ha van olyan,h egész nap otthon van.. :D

Há-Há "Terzáni"tól nem lehet eltiltani... :P

[link]

Azért nem "Terzani" van a cím felett,mert nem Róla szó..:D de szólhatna.. :P

[link] (nekem ez az oldal nem jött be..) :(Oops! Page Not Found..

Ma először hallottam a rádióban a Hoollywood Hill :D Viszont lényegtelen, a telómon is rajta van :D :P

2015. febr. 7. 20:51
❮❮ ... 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!