Mit gondoltok Ettore Bassiról (Davide Rivera, rex felügyelő )? Nekem szimpatikus :D
No. Tvben..? -ezt nem értem...lehet, hogy mégsem fejlődöm :D
Ha én nem lennék neked még azt is megkérdeznéd, hogy ha színész lenne melyik filmben szerepelne... :D :P
Hol "nyaralt" az eszed mikor nem jutott eszedbe, hogy ő egy színész... :D
Amúgy lehet, hogy van kedvenc színésze vagy akit nagyra tart...
Amúgy asszem az rtl klubbon volt a reklám ;)
No,a tvben..? Így már jobb.. :D
Rtl..? :O Még nem láttam,bár ritkán nézek tvt.. :-)
Ja-ja!
Megkérdeztem Tőle, a hobbis,szabadidőset,de nem válaszolt,pedig volt már fenn.. :( de ettől még nyugodtan alszok éjszaka.. :D :D most így jártam,tudtam,túl szép lenne..sejtettem
Ettől függetlenül,majd megkérdem Tőle a Magyarországosat.. :D :P Nincs ismid,aki elég jól beszél angolul? Tesómék tuti lefordítanák,csak nem tudom mikor jönnek haza...sebaj,várok.. :-)
Tipped,miért nem válaszolt most..? Túl személyesnek tartotta..? Nem azt kérdeztem,van-e felesége,nem randit kértem :D :D
Jobb de így sem értem... :D
Ritkán...mikor rexet nézted az naponta volt, vagy nem? :D
Na, látod...most már tudom, hogy hol járt az eszed...hogy is kérdezhettem ilyet, hiszen egyértelmű, hogy Olaszországban/Rómában volt... :D :P
Hát a tesóm de ő se tud tökéletesen de jobban mint én.
Lehet, hogy túl sokan írtak neki vagy már annyiszor válaszolt ezekre, hogy már nem válaszol...esetleg ha vmi komplexebbel próbálkoznál :D
Aludj csak nyugodtan...jó éjt! :D
Az naponta volt,de csak azt néztem,mást sem... :D :P
Most hogy nincs,már hébe-hóba nézek..ha véletlenül meglátok valamit,ami érdekel..:-)
Köszike,nagyon jól aludtam az éjszaka,nem kísértettek rossz álmok..XD
Na,majd kitalálok valamit...majd minden nap elküldöm neki a hobbis kérdést,addig,amíg nem válaszol.. :D
Képes leszek rá... :D :D oszt lesz,ami lesz.. :-)
Akkor is naponta néztél Tv-t... :P :D
Írd úgy, hogy csak a "Terzanis" filmeket szereted... :D
Jó ha jól aludtál...én viszont nem, mert nem tudtam aludni... ;)
Szegénynek az agyára fogsz menni pedig még nem is ismer... :P :D
Remélem én is, hogy sikerülni fog ;)
Igen,csak olyan filmeket.. :D Most forgat új filmet,ez a címe: fast your Seat belt :D
Persze,hogy nem tudsz aludni,ha állandóan "Davide"-n jár az eszed.. :P
Már nem kell az agyára menni..:P a hobbis kérdésre válaszolt egy angol csaj (amire ugye a nagy Ő nem)vmi ilyesmit:én tudom mit csinál szabadidőben,spends (több jelentése is van pl költ és adakozik),valamint szereti a Róma focicsapatot és a Beatlest..Erre "Terzani" reagált,ezt: lehet követni az instagramon,(megadta az ottani nevét),ez a naplóm,ott van az életem.-Ennyit írt .. :D :D :P
Már először is így kellett volna írd... :D :P
Nem csak rajta...sok minden máson is ;)
Attól még az agyára mehetsz...annyit kérdezel tőle :D :P
Akkor úgy néz ki nem nyilatkozik a szabadidejéről... :D
Mondtam, hogy ha filmről kérdezel válaszolni fog... :)
Kérdezd meg, hogy ki a kedvenc színésze, mert úgy sem fog válaszolni...ezzel csak segítek a kérésekben... :P :D
Nem tudom mennyit kellene Tőle kérdeznem,hogy az agyára menjek..:D Ha tudnék angolul,ezt is megkérdezném... XD
Filmes karrierjére tuti válaszol.. :-))
Megnéztem,mi is az az instagram,állítólag képeket lehet megosztani....nem vagyok rajta fent.Viszont akkor hogy érti,kövessük ott,mert az a naplója vagy hogy is van ez.... :D:D Ott van az Ő élete..Ott lehet naplót vezetni?vagy csak a képeit lehet megnézni?Gondolom Te is ugyanolyan nagy tudósa vagy ennek a dolognak,mint én .. :D :P
Ma amiért nem jutott eszembe "Davide" hallottam a Class fm-en ennek a zenéjét::D
Szerintem máris az agyára mentél... :D :P
Szerintem is válaszol ha filmről kérdezed... ;)
Az instagrammhoz nem értek egyáltalán, se a twitterhez :D
Ez a zene ment ma a Class FM-en..? :-)
Jó szám...
Mostanság nincs nagy mozgás az oldiján...:D Biztosan elijesztettem.. :D :D (aa,tuti nem):-)
Jó lenne,ha folytatnák már a Rex Rómábant.. :D
Még vannak évadjai...
Az tuti nem fogok felregizni az instagramra..:D elég nekem,ez ami van..:-) Nekem sincs semmi lövésem ezekhez...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!