Mit gondoltok Ettore Bassiról (Davide Rivera, rex felügyelő )? Nekem szimpatikus :D
Igen ez is... :D
Meg ez: :D
Elijesztetted?...szegény :D
Gondolom percenként nézed az oldalait...de ez csak természetes :D
A Dunán nézem Rexet de "Davide" nélkül nem az igazi... :(
Remélem az m1-en is folytatják már... ;)
Nálunk is a Class FM megy , ha a konyhában vagyok,mindig hallgatom..igen,van amikor Király Viktor számot játszanak.. :D
Szerintem már sír utánam,hiányol.. :D :D
: https://www.youtube.com/watch?v=SuKqWVK4Bys
Igaz be kell jelentkezni mailodba,h megnézhesd..:P hm
Ha elmúltál már 18.. :D
Csak kár,hogy gyorsan elkapja a képeket..a legjobb része, kb 25 mp után kezdődik.. :P
Hú,most jut eszembe,mindjárt kezdi a rózsásat.. :-)
Igen,"Davide" és "Terzani nélkül már nem is annyira jó.. :((
Igen tényleg van amikor az Ő számait játszák...ha "Terzaniét" játszhatnák akkor az ővéit is hallhatnád... :D
És mit kell a youtubeba beírni, hogy el kell legyek múlva 18...hm :o
A rózsásat ma sem tudtam nézni... :(
Az biztos... :((
Ki tudja,hogy nem-e zenél.. :D
Csak annyi,ha rámész a linkre és ott a jelentkezzen be az életkora megerősítéséhez (rákatt)és sztem majd kidobja én pl gmailos vagyok egyből átmegy a gmailomra és bejelentkezek,meg tudom nézni a videot..
Most elég sokat szerepelt a rózsásban.. :P Tessanak mellmasszázst adott és szájon át lélegeztette(bele akarták fojtani a medencébe) Háát,inkább engem lélegeztethetnek.... :D :D :P
Csak ne akarjanak medencébe fojtani... XD
Esetleg álmodba koncertezik... :P :D
Próbáltam de sehogy sem tudom megnézni...pedig a gmailomon asszem 84 éves vagyok, vagy több :D
Ha tudod írd meg, hogy mit kell a youtubeba beírni...úgy is megpróbálom ;)
A lélegeztetéssel esetleges fulladás is jár... :P :D
Most jut eszembe, hogy ma kell nézzem A dalt...ha el nem felejtem... :D
Húú,már 84..?? :O Akkor el kell hogy keserítselek,"Davide" tuti nem bukik az idős nőkre.. XD
Video di apertura Blanco summer club ospite francesco arca- ezt írd be..de sztem ugyanazt fogja csinálni..
nekem simán bejött a videó.. :-)viszont ha nem tudod megnézni,nem veszítesz sokat,nem olyan nagy szám... :D
csak képek vannak Őróla... :-))
Na,akkor nézzed a dalt...!! :D Bár a felejtés a korral(84) jár..!! XD
Naa, igazából kb. egy negyedénél is kisebb vagyok...azt csak úgy írtam... :P :D
Majd megpróbálom beírni...még ha csak kêpek is vannak Őróla... ;)
És nem felejtettem el... :D :P
Tudom én a :D :D Csak vicceltem a korossal.. :P
Na,adok egy linket, a videoban kb ilyen képek voltak mint itt...de csak saját felelősségedre nézd meg.. :D
Gondolom "Davide"ről nincsenek ilyen képek...bár nem kerestem utána.. :-)"Terzani" modellkedett is,asszem..
És tetszett a dal..? :-)
Ha ez modellkedésnek számít: :D
Honnan tudod, hogy hány éves vagyok? :P :D
Megnéztem néhányat és képzeld véletlenül a te felelőségedre néztem nem a sajátomra... :D :P
Nem nagyon tetszett A dal mert nem láttam senkit ott akit látni szerettem volna...tudod kiket... :D :((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!