Mit gondoltok Ettore Bassiról (Davide Rivera, rex felügyelő )? Nekem szimpatikus :D
Remélem újra olvasod az utolsó válaszod mert nagyon jól sikerült...ha nem írod, hogy hulla fáradt vagy nem is tudom mire gondoltam volna a "magyaros fogalmazás" miatt (jó tudum, hogy néha ha nem vagyok fáradt akkor is helytelenül fogalmazok)... :D :D
Am jó 8 neked! :D
Jó kifogás sose rossz...ugye? :P
Nem még nem írtam neki mert tegnap nem volt időm...ma pedig 13.-a és péntek...mondjuk egy kicsit sem vagyok babonás de nincs is szerencsém elég sokszor... :Dneki
Ezt a rozsás dolgot magyarázd el még egyszer...ha lehet... :D
Ne is felejtsd el! :D :P
Holnap lesz a dal is akkor amikor a film...asszem tényleg a neten fogom megnézni :( :)
XdXd visszaolvastam..XdXd
nagyon kitűnően fogalmaztam hulla fáradtan az ágyból :D:D
igen,néha még teljesen éber állapotban is "hibázik" az ember,mivel ember.. :D
szóval a rózsás filmnek most volt az első évad utolsó része,mivel mondták,vége az első évadnak..fogadok,a 2.at nem vették meg..(egyenlőre) :-)
asszem márciusban is péntek 13..nem vagyok babonás,sőt jó napom volt .. :D no para
na kíváncsi vagyok,válaszol- é :D ha jó fej és nem írnak Neki sokan,akkor fog .. :-)
majd kikeresem a filmet a műsorújságból mert nem tudom mikor kezdi..
én a dalt nem szoktam nézni,úgyhogy hajrá a film.. :D
viszont az euroviziot mindig megnézem..:-)
jaaj,Don Matteoban van Pipo..olyan röhögősen néz ki az a pali..XD múltkor röhögőgörcsöt kaptam mikor mutatták..XD
De annak örülök, hogy hulla fáradtan már az ágyban is eszedbe jutottunk "Davidevel"... :D
A fogalmazásod tényleg kitűnő volt...szóval 5*... :D
Nekem sem volt rossz napom csak én is hulla fáradt voltam egész nap... :D
Márciusban is és novemberben is péntekre esik... :D
Ha lesz időm is csak szombat reggel írok Neki...remélem, hogy válaszol, mert általában szokott csak egyszer írta, hogy ne írjanak olyan sokat... :)
Én se biztos, hogy nézem mert úgy sem nagyon jutottak be olyanok akik tetszettek/jók voltak...
A legjobban pedig Ő tetszett...meg a szám is jó volt: :D
Linkelek egy "szebbet" is: :D
Jaaj...ő tényleg nagyon " jóképű".... :D
Hát még szép,hogy még olyankor is eszembe juttok az élen "Terzani"val.. :D:P
Akkor írj Neki csak 1-2 mondatot..:-)) Én nem is tudnék mit írni..Sok szerencsét..! :-)
A pasi,akit linkeltél most látom életemben először.. :D:D Szólóban nyomja,vagy zenekarban..?
Nézem azt a filmet,bár az első 45 percről lemaradtam..:D Nem igen mutatják azt a pasit..Tudod kivel tévesztettem..?:
Mert az AXN-en az a pasi van és azt hittem a 2 egy 1 a 2ben XD
Ashton Kutcher is szerepel,Ő sem csúnya pasi.. :-)
De mégsem írhattam azt, hogy eszedbe jutunk "Terzanival"... :P
Én meg a dalban láttam először... :D
Szólóban énekelt de sajnos kiesett pedig neki drukkoltam... :((
Írtam Neki de még nem válaszolt...:(
Remélem csak azért nem írt vissza mert még nem kapta meg amikor fent volt facebookon...mert olvastam hogy vki írta hogy írogatott külföldi barátjával de ő azt csak órák múlba kapta meg... :)
Nem értem... :D
Akkor most azért maradtál le az első 45 percről mert vkivel összetévesztetted? Vagy Vele amúgy is összetéveszted? :o :D
Nekem Ashton Kutcherről mindig Tom Beck jut eszembe...nem hasonlítanak egy nagyon kicsit? :D
Am Ő is jól néz ki... :D
Azt èn sem èrtem...:s ha olvasta a leveledet,akkor kitesz egy pipát ès kiìrja hogy làtta ekkor meg ekkor...mèg nem ìrta ki..?de olyan is lehet h elolvassa de nincs ideje visszaìrni..mikor ìrtam ismert embernek kiìrta h látta ès csak másnap írt vissza..
Hààt lehet icipici hasonlóan nèznek ki..dd jövõ vasàrnaptól megint lrsz cobra11de már egy új pasival..jobb lenne Tommal..:-))de ìgy is nèzni fogom..d
Valentin napban is szerepelt akivel tèvesztettem..dd jó röhögõs xdna majd holnap leìrom mobilrol utàlok ìrni..dd
Nem tett ki pipát még mindig az a nyíl van amit ha jól tudom akkor ír ki amikor én küldök valamit...és a pipát akkor ha látta... :o :)
Ha nem válaszol is feldolgozom vhogy... :D :(
Ma sokat dolgozhatott mert szöveges videót csinált az egyik számának...ha Ő csinálta... :D
Az Rtl klubbon lesz újra Cobra 11? Ki fog helyette szerepelni?... :o
Ha egy icipicit is hasonlítanak akkor is egyik a másikról eszembe jut... :D
Egy órát láttam a filmből de nem ugrik be, hogy ki is volt a filmben... :D
Én mindig tellóról írok... :D
Ma is nézem/néztem a rising start és arról is Viktor jut eszembe meg, hogy mennyire örülnék ha visszaírna... :) :(
Én csak akkor írok telóról,ha foglalt a gép..:S Nekem olyan macerás és utálom..!
Ki tudja,lehet válaszol majd, tuti sok a dolga..Lehet nem is mindig Ő kezeli az oldiját..
Igen,az rtl klubon 7 óra körül,új évad..itt a Tom helyett szereplő:
Hát nem valami nagy durranás,de lehet tvben jobb lesz.. :D
Am nézted akkor a rising star..?.. kinek szurkoltál?(én nem néztem)csak az utolsó párbajt..
Na szóval az a Bradly szerepelt benne,meg egy picit mutatták a Grace klinikás pasit..az AXN-en meg a Grace klinikás pasi volt a főszereplő...először azt hittem,hogy Bradly,mert előtte nem ismertem Őt..:D :D
Akkor én nem sokszor írnék vissza, mert a gép olyankor majdnem mindig foglalt... :P :D
Még mindig nem látta...de jól kifogtam mert ezen a héten a hal a tortánban is lesz...úgyhogy vmikor múlt héten "forgathatták" és én pont akkor írtam...:(
Tudtam, hogy soha nincs szerencsém... :D :(
Jaa...most már eszembe jutott, hogy ő lesz...csak már olyan rég láttam a neten...még mindig Tomnál tartok... :D
Régebb vasárnap 18:55-től (vagyis nálunk 19:55-től volt)...ha jól emlékszem... :D
Mégis mit vártál, hogy majd "Terzani" lesz az új szereplő?...jó tudom, hogy azt vártad de akkor is... :D :P
Igen néztem...pont az utolsó párbaj előtt mutatták Viktort egy pár másospercre...meg az egyik azt énekelte amit Bereczki is de a rising staros sokkal rosszabbul énekelte...ezért nem is drukkoltam neki... :D
Igazából a másiknak sem...csak azért ők énekelték a Solot... :D
Asszem akkor már tudom ki volt az...vele én is legelőször összetévesztettem a filmben amíg nem muttaták közelebbről...meg ha nem láttam volna az előzetest ahol egy repülőn volt... :D
Igaz 3. megoldásnak ott van a laptop,de azt sem szeretem..:D :D Nálunk azért jó,mert tesóm nem lakik velünk,anyu utálja az internetezést..:D Apu nem sokat netezik..
Egyszer úgy is megnézi... :-) Szegénykém,milyen elfoglalt..Akkor Te jó sokat láthatod a drágád.. :D Nem úgy,mint én "Terzani"t..:(Tényleg,már rég írtam Neki.. :D:D Már biztosan hiányol..XD Képzeld,már mostanában nem is igen nézegetem Őt..(mondjuk időm sem nagyon van) :D
Igen,asszem most is akkor lesz..:-) De ezzel az új pasival már volt része a magyar csatornákon?Nem új részek ezek?Bejön Neked az a pasi?
Na,akkor ugye,hogy összetéveszthető a 2 pasi.. :D Főleg,hogy én egyiket sem nagyon ismertem és nem láttam filmekben..a Grace klinikát sem néztem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!