Mit gondoltok Ettore Bassiról (Davide Rivera, rex felügyelő )? Nekem szimpatikus :D
Ja és még annyi,h itt kb 31 éves volt...
Ma már 52 éves ez a színész..és nagyon ronda lett...:S
Nem, nem költői kérdés volt...van twitterem de nem sűrűn használom...inkább facebookozni szoktam :D
Én követem akinek gondollak de szólj ha nem ő vagy...ha ő vagy kövess is vissza... :D
Remélem tetszene... :)
Először (Bereczki Z.) után tényleg Ő jutott eszembe, rögtön utána "Davide"...majd Te és "Terzani"... :D
Megnéztem a vidi első részét nekem is bejött az a pasi... :D
Még amint már régebb említettem Bradley Cooper jött be még a Másnaposok c. filmben...képeken nem tetszik de a filmjeiben általában igen... :D
Egy részlet a filmből...1:17-1:20-ig látszik Ő jól...am egy elé "beteg" film... :D
A régebbi képein zöld a szeme...az újabbakon barnának látszik...de mindegyiken más, biztos szinváltós... :D
Itt van két kép Róla, h jobban megfigyelhesd: :)
Az előbb találtam rá, h "Davide" focizik is vmilyen csapatban...am is nagyon szeretem a focit... :D :))
De,én voltam,vissza is követtelek..:-)
Én is a facebookot használom rendszeresen,hisz ott vannak az ismerősök,rokonok,barátok... :-))
Twitteren nincsenek fent,nem igazán elterjedt..
Legalább ott tudom követni kicsi "Terzani"kámat.. :D Mert már az ismert emberek inkább a twittert részesítik előnyben..Kíváncsiságból regiztem fel..
Hát kedves Tőled,h én és "Terzani" is eszedbe jutottunk..:-) Ez olyan,mintha Ővele egy szerelmes pár lennénk..:D :D
Amit linkeltél filmet,én is láttam,de már nem emlékszem,miről szólt..:-) A kék inges csávó az?
Elég jól néz ki..
Amit én linkeltem videot a kék szeműről,már egy csomószor megnéztem,meg más vidiket Róla,meg képeket... :D Olyan gáz,h belé zúgtam.. :S Mert már 52 éves,és csúnya..:D :S Hiába volt a filmben fiatal és jóképű..:-)
Tényleg mindenhol más színű "Davide" szeme..
Úgy látom,a németeknek szurkolsz...Én a spanyoloknak.. :D :D Fociban csak a VB EB nézem.. :-)
Az alján,de már tuti rátaláltál..
Tényleg te voltál... :D
Biztosan ott is hamar megtalálnálak... :D :P
Ez már így fog maradni, h "Terzaniról" Te jutsz eszembe és Rólad pedig Ő...meg persze "Davide" :D
Ja igen a kék inges Ő az...én már mind három részét láttam... :P :D
Am a film arról szól röviden, h vhova elmennek "bulizni" majd mikor másnap felébrednek nem emlékeznek a történtekre, ezt próbálják kideríteni... :)
De általában akinek mindig más a szeme annak igazából zöld... :D
Tényleg a németeknek drukkolok...biztos azért is nyerték meg a vb-t...am én is csak vb-t, esetleg ebt-t nézek de ha nézem akkor minden egyes meccset végignézem... :D
Rátaláltam mert ott kaptam meg, h focizik... :)
Am néhány ilyen képet is kaptam...csak nem tudom, hogy tényleg f1-ezik vagy nem...szerinted? :))
Hát név alapján meg lehet találni ott is,fordított esetben én is megtalálnálak.. :P :D
"Terzani" "Davide" Te és én már egybeforrt a nevünk.. XD
Így már picit rémlik a film.. :-) Van sok jó pasi,úgy látszik.. :D
Nekem Ő tetszik még nagyon, a Grimmben szerepel..:-))):
https://www.youtube.com/watch?v=a-1cceb4VfA
HAJRÁÁÁ SPANYOLOK..!! :D :P most elég bénák voltak,de hát egyszer fent....
Hát F1ezni nem,mert oda nem mehet akárki..mondom én mint nagy f1 rajongó..:-)IMÁDOM
Vannak alacsonyabb kategóriák,ki tudja,lehet ott..vagy csak hobbi szinten..vagy támogat..láttam én is sok olyan képen..:-)
Állítólag vmi rising starban Király Viktor volt..(nem szoktam nézni)"bemutató"ban láttam..
Nem biztos, h megtalálnál... :P
Ő is eléggé jól néz ki...abból a filmből még tetszett ő is de Bradley ezerszer jobban... :D
Igen egybeforrt... :P :D
Én a focit imádom annyira de csak ha a németek is játszanak... :D
Az a lényeg, h vmilyen szinten focizik... :D
Azt am sehol nem kaptam meg, h "Davide" tényleg szereti azt a bizonyos édesgyökeret amit Rexben mindig rágott...csak mert én is rágok folyton vmit de csak rágót... :D
Tényleg volt a rising starban és csak miatta néztem egy részét, mert am nem szeretem ezt a műsort...legalább ők lettek az elsők...szóval király volt... :D
Háát,ha csak annyi is a rendelkezésemre állna a Te twitter oldaladról,amiNeked az enyimről,akkor fix megtalálnálak..:P eddig még mindenkit megtaláltam..:P
Ha már képek,ott van a montázsom,amit mondtam,h nem nagy szám.. :D
Nekem "Nick" jobban tetszik egy picit,de a másik sem kutya.. :D Egyáltalán Magyarországon vannak jóképű,ismert pasik..? :-)
Egybeforrt,csak Ők nem tudnak róla.. :D
Lehet csak a filmben rágja,mint pl Colombo jellegzetes ballon kabátja,meg a vissza fordulásai..:-)
Amióta felhoztad Király Viktort,állandóan vele"találkozok" mindenhol...:D:D
Ha már úgy is mindenkit megtaláltál elmondanád, hogy pontosan hányan élünk a Földön?... :P
Az kár lenne ha csak a filmben rágná...hisz olyan "jól áll" neki... :D
Már megkaptam a képet amikor Téged is...tudod, hogy már egybeforrt a nevünk... :D
Húú most két dolog is van amit nem teljesen értek...az egyik az, hogy akikről szó volt...közülük ki volt "Nick"?...mert nem tudom felfogni :D
A másik az, hogy a "találkozást" azt a sok műsorra érted amit felfedezel Vele?...mert ezt sem sikerült megértenem :D
Am ma láttam még az aktívban is...nem is lehet hiányom benne és az az érdekes, h majdnem mindig Vele álmodok ha másnap szerepel vmiben már nyár óta; vagy akkor is ha egy ideig nem hallok róla vagy nem hallom a számait...majd egy napig gondolkodom, h ez most mit is jelentett... :D
Csak sajnos "Davide" nincs most semmilyen műsorban :((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!