Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mit gondoltok Ettore Bassiról...

Mit gondoltok Ettore Bassiról (Davide Rivera, rex felügyelő )? Nekem szimpatikus :D

Figyelt kérdés

#film #Rex #felügyelő #Ettore #bassi
2014. nov. 5. 19:51
❮❮ ... 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 ... ❯❯
 211/294 anonim ***** válasza:
2015. jan. 30. 20:54
 212/294 anonim ***** válasza:

Ja és még annyi,h itt kb 31 éves volt...

Ma már 52 éves ez a színész..és nagyon ronda lett...:S

2015. jan. 30. 20:59
 213/294 anonim ***** válasza:
és nézz vissza a 21es oldira,oda is írtam,mert ez már a 22es!! :D :D
2015. jan. 30. 21:03
 214/294 A kérdező kommentje:

Nem, nem költői kérdés volt...van twitterem de nem sűrűn használom...inkább facebookozni szoktam :D

Én követem akinek gondollak de szólj ha nem ő vagy...ha ő vagy kövess is vissza... :D

Remélem tetszene... :)

Először (Bereczki Z.) után tényleg Ő jutott eszembe, rögtön utána "Davide"...majd Te és "Terzani"... :D

Megnéztem a vidi első részét nekem is bejött az a pasi... :D

Még amint már régebb említettem Bradley Cooper jött be még a Másnaposok c. filmben...képeken nem tetszik de a filmjeiben általában igen... :D

Egy részlet a filmből...1:17-1:20-ig látszik Ő jól...am egy elé "beteg" film... :D

[link]

A régebbi képein zöld a szeme...az újabbakon barnának látszik...de mindegyiken más, biztos szinváltós... :D

Itt van két kép Róla, h jobban megfigyelhesd: :)

[link]

[link]

Az előbb találtam rá, h "Davide" focizik is vmilyen csapatban...am is nagyon szeretem a focit... :D :))

2015. jan. 30. 22:56
 215/294 anonim ***** válasza:

De,én voltam,vissza is követtelek..:-)

Én is a facebookot használom rendszeresen,hisz ott vannak az ismerősök,rokonok,barátok... :-))

Twitteren nincsenek fent,nem igazán elterjedt..

Legalább ott tudom követni kicsi "Terzani"kámat.. :D Mert már az ismert emberek inkább a twittert részesítik előnyben..Kíváncsiságból regiztem fel..

Hát kedves Tőled,h én és "Terzani" is eszedbe jutottunk..:-) Ez olyan,mintha Ővele egy szerelmes pár lennénk..:D :D

Amit linkeltél filmet,én is láttam,de már nem emlékszem,miről szólt..:-) A kék inges csávó az?

Elég jól néz ki..

Amit én linkeltem videot a kék szeműről,már egy csomószor megnéztem,meg más vidiket Róla,meg képeket... :D Olyan gáz,h belé zúgtam.. :S Mert már 52 éves,és csúnya..:D :S Hiába volt a filmben fiatal és jóképű..:-)

Tényleg mindenhol más színű "Davide" szeme..

Úgy látom,a németeknek szurkolsz...Én a spanyoloknak.. :D :D Fociban csak a VB EB nézem.. :-)

[link]

Az alján,de már tuti rátaláltál..

2015. jan. 31. 22:33
 216/294 A kérdező kommentje:

Tényleg te voltál... :D

Biztosan ott is hamar megtalálnálak... :D :P

Ez már így fog maradni, h "Terzaniról" Te jutsz eszembe és Rólad pedig Ő...meg persze "Davide" :D

Ja igen a kék inges Ő az...én már mind három részét láttam... :P :D

Am a film arról szól röviden, h vhova elmennek "bulizni" majd mikor másnap felébrednek nem emlékeznek a történtekre, ezt próbálják kideríteni... :)

De általában akinek mindig más a szeme annak igazából zöld... :D

Tényleg a németeknek drukkolok...biztos azért is nyerték meg a vb-t...am én is csak vb-t, esetleg ebt-t nézek de ha nézem akkor minden egyes meccset végignézem... :D

Rátaláltam mert ott kaptam meg, h focizik... :)

Am néhány ilyen képet is kaptam...csak nem tudom, hogy tényleg f1-ezik vagy nem...szerinted? :))

[link]

[link]

2015. jan. 31. 23:10
 217/294 anonim ***** válasza:

Hát név alapján meg lehet találni ott is,fordított esetben én is megtalálnálak.. :P :D

"Terzani" "Davide" Te és én már egybeforrt a nevünk.. XD

Így már picit rémlik a film.. :-) Van sok jó pasi,úgy látszik.. :D

Nekem Ő tetszik még nagyon, a Grimmben szerepel..:-))):

https://www.youtube.com/watch?v=a-1cceb4VfA

HAJRÁÁÁ SPANYOLOK..!! :D :P most elég bénák voltak,de hát egyszer fent....

Hát F1ezni nem,mert oda nem mehet akárki..mondom én mint nagy f1 rajongó..:-)IMÁDOM

Vannak alacsonyabb kategóriák,ki tudja,lehet ott..vagy csak hobbi szinten..vagy támogat..láttam én is sok olyan képen..:-)

Állítólag vmi rising starban Király Viktor volt..(nem szoktam nézni)"bemutató"ban láttam..

2015. febr. 1. 20:16
 218/294 A kérdező kommentje:

Nem biztos, h megtalálnál... :P

Ő is eléggé jól néz ki...abból a filmből még tetszett ő is de Bradley ezerszer jobban... :D

[link]

Igen egybeforrt... :P :D

Én a focit imádom annyira de csak ha a németek is játszanak... :D

Az a lényeg, h vmilyen szinten focizik... :D

Azt am sehol nem kaptam meg, h "Davide" tényleg szereti azt a bizonyos édesgyökeret amit Rexben mindig rágott...csak mert én is rágok folyton vmit de csak rágót... :D

Tényleg volt a rising starban és csak miatta néztem egy részét, mert am nem szeretem ezt a műsort...legalább ők lettek az elsők...szóval király volt... :D

2015. febr. 1. 21:50
 219/294 anonim ***** válasza:

Háát,ha csak annyi is a rendelkezésemre állna a Te twitter oldaladról,amiNeked az enyimről,akkor fix megtalálnálak..:P eddig még mindenkit megtaláltam..:P

Ha már képek,ott van a montázsom,amit mondtam,h nem nagy szám.. :D

Nekem "Nick" jobban tetszik egy picit,de a másik sem kutya.. :D Egyáltalán Magyarországon vannak jóképű,ismert pasik..? :-)

Egybeforrt,csak Ők nem tudnak róla.. :D

Lehet csak a filmben rágja,mint pl Colombo jellegzetes ballon kabátja,meg a vissza fordulásai..:-)

Amióta felhoztad Király Viktort,állandóan vele"találkozok" mindenhol...:D:D

2015. febr. 2. 18:56
 220/294 A kérdező kommentje:

Ha már úgy is mindenkit megtaláltál elmondanád, hogy pontosan hányan élünk a Földön?... :P

Az kár lenne ha csak a filmben rágná...hisz olyan "jól áll" neki... :D

Már megkaptam a képet amikor Téged is...tudod, hogy már egybeforrt a nevünk... :D

Húú most két dolog is van amit nem teljesen értek...az egyik az, hogy akikről szó volt...közülük ki volt "Nick"?...mert nem tudom felfogni :D

A másik az, hogy a "találkozást" azt a sok műsorra érted amit felfedezel Vele?...mert ezt sem sikerült megértenem :D

Am ma láttam még az aktívban is...nem is lehet hiányom benne és az az érdekes, h majdnem mindig Vele álmodok ha másnap szerepel vmiben már nyár óta; vagy akkor is ha egy ideig nem hallok róla vagy nem hallom a számait...majd egy napig gondolkodom, h ez most mit is jelentett... :D

Csak sajnos "Davide" nincs most semmilyen műsorban :((

2015. febr. 2. 20:36
❮❮ ... 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!