Mit gondoltok Ettore Bassiról (Davide Rivera, rex felügyelő )? Nekem szimpatikus :D
Szerintem is..igazad van..:-))csak nincs elszàllva...fontos neki a rajongói..ès így mèg szimpibb szàmomra..:-))
Ki tudja..lehet "Davide"nek is van oldija..:d
De,tudhatod..:d pl volt-e màr Magyarországon(tuti nem):dd
Kedvenc kaja,film,színèsz,zene,hobbija azaz szabadidejèben mit csinál stb..xd jó,tudom nem a legjobb kèrdèsek..de sztem egyszerûek,s az a lènyeg válaszol è..meg h kommunikálhatok vele..stb..jó kis buli..xd de ha mèg van ötleted,jelezd..:d valamint azèrt jó h megkèrdtem beszèl-e angolul,úgy sztem csak könnyebb a webforditas mint az olasz..
Na, látod én is csak tudok valamit ;)
Meg fogom nézni, hogy van-e és remélem van :)
Ha nem is a legjobb kérdések de legalább webfordító nélkül is le tudom fordítani...a kérdésekkel nincs is baj de vajon megfogom érteni amit válaszol... :D
Megkérdezhetnéd, hogy....majd még kitalálom :D
Holnap ha el nem felejtem nézni fogom Rexet ;)
Megnézted,van-e oldija "Davide"nek..? :D
what is your favourite film? angolul a film,film? v. rosszul fordított..?
what is your favourite food?
who is your favourite actor?
what is your hobby?
what do you do in your spare time?
nekem így fordította a webfordito.. :D gondolom van benne hiba..szerinted..?? :D
azt hogy kell megkérdezni,járt-e már Magyarországon? :-)
Jó Rex nézést,ha nem felejtetted el.. :D
Film az angolul is film... ;)l
What do you do in your free time?- ezt inkább így mondanám... :)
A többi helyes...következőbe megírom ha megtudom a Magyarországosat... :D
Megnéztem és kaptam egyet, ami szerintem az övé...szerinted?? :D
Itt a link:
Ezen olvastam elolvastam pár "üzenetet" és ezt válaszolta valakinek: "I know english" (tudok angolul)...úgyhogy ezt meg se kellene kerdezem :D
És nem felejtettem el... :D
Na,az jó,ha nem felejtetted el! :-)
Megnéztem azt a linket..lehet régen az volt az oldija,de az utsó "poszt" júliusban volt..:-)
Linkelek egyet,igaz itt is dec 30 írt legutóbb,nekem nagyon szansos,h ezt használja.. :D (lehet mostanság ritkábban ér rá..)
www.facebook.com/pages/ETTORE-BASSI-Official-Page/123177937712732?fref=ts
Ezt a kettőt egyszerre vezeti..szerintem ezek tuti Ő :D :D
Fejlődök... :D
Kösz a linkeket a facebookos oldal már láttam a twitteren nem kaptam meg... ;)
Még mindig nem tudom, hogy hogy van a magyarországos kérdés...
Ja és amúgy van egy reklám egy magazinnak (vagy minek) a reklámja, asszem vmi tv műsoros csak mostanában nem láttam a reklámot de mintha "Terzani" volt benne...ha majd újra látom megírom melyikről írtam... :D
szóval "Davide" ügyben,a dec30osat javasolnám.. :D :P
a tvben volt, ami "Terzani" gyanús..?
ma volt a rózsásban,de csak a legvégén. :-) :(
még várhat a Magyarországos,azt majd a vége fele küldöm akkor el.. :D :D majd írd meg,ha megvan.. :D
szerinted melyiket kérdezzem meg legelsőnek Tőle,azok közül,amiket lefordítottunk..? :-))
Kösz a javaslatot... :D
Igen a tv-ben volt ami "Terzani" gyanús :DD
Ha ráér akkor majd meglesz... :D
A filmről én is lemaradtam... :(
Amelyik neked a legfontosabb...pl. hogy ki a kedvenc színésze...lehet, hogy saját maga...s akkor m3gjobban szeretni fogod, hogy még a kedvenc színészéért is nagyon odavagy... :D
No.Tvben..? :O Melyik csatornán?:-)
juhuhujj :D eszembe sem jutott,hogy Ő színész :D:D (de komcsi)
hát ez nagyon vicces..ilyen kérdést feltenni Neki,hogy kedvenc színész,mikor maga is az.. XDXD
nem lenne ez "gáz"..? :D én most szakadok a röhögéstől..XD
egyáltalán válaszolna rá...? :-)
vagy akár a többi kérdésre...lehet az angolossal csak mázlim volt.. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!