Mit gondoltok Ettore Bassiról (Davide Rivera, rex felügyelő )? Nekem szimpatikus :D
Akár az is... :D
Áá,majd elküldöm neki,amit már elküldtem egyszer,hátha nem veszi észre,h már régebben el lett küldve... XD
Majd meg Photoshoppolom,h én meg Ő vagyunk együtt egy képen.. xdxd
Hát szerintem már nem emlékszik arra a képre mert biztos van fontosabb dolga is... :D
Szerintem te még azt a képet is elküldenéd neki nem csak úgy írtad...amennyire szereted Őt... Ugye? :D
Az is,meg gondolom annyian írnak neki...nem tartja fejben a dolgokat..megnéztem, 1 hónapja küldtem neki.. :-)
Lehet..csak tudnám,hogy kell azt megcsinálni..csak a montázsosat tudom :D meg pár dolgot,nem vagyok ebben nagymenő.. :D :D
Nem azt mondtam, hogy butaság miatt nem tartja fejben a dolgokat, csak ezeket nem hiszem, esetleg megnézi és válaszol(ha válaszol).... :D
Azt a képet kereni fogom amíg megkapom.... ;)
De legaláb egy ennyit megtanulhatnál a photoshopon...nem mintha én tudnám... :D
Majd megtanulom egyszer biztosan..:D (de csak utánad) :P
Meg nem is hiszem,h túlzottan érdekelik ezek a dolgok,csak udvarias XD
Ha tudnék olaszul,írnék neki szépet,meg kérdeznék is.. :DP
(bár lehet a webfordító tőmondatokat jól fordít.. ) :D
Hol kerested a képet..?S milyen képet találtál..? Mi volt rajta..? :-)
Akkor arra várhatsz amíg én megtanulom ;)
Tőmondatokból is meg lehet írni a lényeget.... :D
A facebookon kerestem (gondolom ott "küldted" el neki).... háát egy "Terzanis" képregény féleséget kaptam(3 kép volt rajta) és fölötte írta olaszul, hogy: Francesco képregény... remélem megértetted :D
I love you.. ezt biztosan megérti.. XD
Nem facebookon küldtem,hanem twitteren.. :-)
Csak hülyeségből regiztem rá,viszont egy nagy nulla..
Nem jó semmire..:S
Azt biztos... ;) Akkor írj neki angolul hátha van annyira inteligens, hogy megérti azt is :D
Akkor potyára töltöttem azt a sok időt...max.5 percet :D
Az a bökkenõ h nèmetet tanultam..:D
Na,majd összehozok valamit valahogy..:D
Van ötleted,mi legyen a szöveg,amire "ráharapna"..?:-))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!