Mit gondoltok Ettore Bassiról (Davide Rivera, rex felügyelő )? Nekem szimpatikus :D
Mi nèlkül nem is írtál mèg választ..?:-)
Gondolom itt a szomszèd országok valamelyikèben èlsz..
Oda ezek szerint nem mennek innen..?..
Ez nélkül nem írtam választ: :D :D :D Na, érted? :)
Hát sajnos igen, itt elég ritkán van koncert is mivel, hogy kisváros... :(
És igen magyarországgal szomszédos országban lakom. Ugye olyan sokat elmondtam, hogy ha holnap valaki kopogtat az ajtón tudni fogom, hogy te vagy! :D
Lehet hüle vagyok,de nem èrtem..:D:S
Èn sem lakok vmi nagy helyen kb 15ezres város,de itt van sok koncert volt pl nem is egyszer Hooligans Edda Republik Hungária Bikini stb...
Felsorolni is hosszù...
Nem hiszem...,nem adtál házszàmot..XDXD
Ez smiley nélkül nem írtam még választ: :D (kettőspont, nagy d betű) Most már felfogtad?...ha nem szólj és megpróbálom jobban elmagyarázni!:D
Na jó nálunk is volt két karácsony között egyszer magna cum laude, karpatia és napóleon boulevard koncert...de ennyi...sajnos, mivel nem Magyarország
Gondos elmagyarázásod hatásàra rájöttem :D
Az is jobb mint a semmi..:)
Am ha már itt tartunk,mi a kedvenc együttesed..?
Szerencsère hozzánk èpp a kedvenceim jöttek :P
Akkor jó ha ilyen jól tudok magyarázni! :D
Több mint a semmi de nem vmi sok :)
Háát...magyar együttesből nem is tudom, annyira nem ismerem a magyar együtteseket csak annyit tudok (ami most eszembe jut), hogy van a The biebersnek egy elég jó száma...most mást nem tudok! :D
Neked melyik együttes és énekes? :D
Akkor a te részeden nem laknak magyarok..?
Nem játszanak magyar zenét? :O
Nekem azok a kedvenceim,amiket felsoroltam pl Hooligans :-) De van úgy ,hogy csak bizonyos számokat szeretek innen-onnan .. :D youtube-ról másoltam zenéket a telómra..
De laknak elég sokan de főleg csak ebben a városban...
De játszanak magyar zenét, pl. most eszembe jutott, hogy halloween körül volt itt Bárány Attila is de magyarországi énekest nagyon ritkán hívnak meg, sajnos...
És legtöbbször magyar zene a tv-ben/rádióban/youtuben hallható! :D
Vajon "Terzani"milyen zenèt hallgathat..:D
Sok színèsznek van vmilyen zenekara pl Tom Becknek is a Cobra11bõl..:-))
"Davide"is talán játszik színházban ha jól emlèkszem..:D
Megkérdezhetnéd tőle, de már megbeszéltük, hogy LUSTA vagy olaszul megtanulni és megyarul nem hiszem, hogy ért..... :D
Biztos sok színész énekel is én...max.5-öt tudok köztük Tom Becket :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!