Mit gondoltok Ettore Bassiról (Davide Rivera, rex felügyelő )? Nekem szimpatikus :D
Miért épp vékony pöti? :D
itt vannak képek,de lehet rátaláltál már.. :-)
hát semmit nem érek a nyelvtudással,ha nincs hangja a videónak.. :D :D
Azért vékony mert az a vastag ellentéte...A Peti az vmelyik Péterből/Petiből származik, azt hiszem Puskásból, a Pöti ebből indul ki de sokkal bonyolultabb...ennél hosszabban nem írom le mert holnapig se leszek meg...ezt is csak a barátnőmmel értjük valamennyire :D
Nem találtam rá ezekre a képekre, de most már igen ;)...de még mindig nem láttam azt a képet amit te csináltál...
Sokat érsz a nyelvtudással, mert "Terzaninak" is írhatnál... :D Nálad úgy is ez a legfontosabb...gondolom :D
Aha.. :D
Ha jól láttam a tvben a bemutatóban,duna worldon lesz ma este vmi legenda nevezetű műsor,amiben lesz Király Viktor..(bár az újságban Hungária van írva)
Nem tudom,hogyan tudnám megmutatni azt a képet,de annyi bizonyos,nem veszítesz vele semmit,nem nagy durranás,kis egyszerű.. :D :P
Lehet nem is válaszolna Terzánika.. :D
Ja képzeld épp most jutott eszembe,ma lesz a rózsás film..:-)
Nekem meg most jutott eszembe a film... :D
Na igen...jó kifogás sose rossz :D
Köszönöm szépen, hogy szoltal, de csak februar 26-án lesz :D
Valahogy csak megnézem ;)
Csak a felét láttam a filmnek,de elég jó kis sori..remélem lesz lehetőségem megnézni az elejétől..
Nem az ének iskolájára gondoltál..?
Ez a legenda nevű műsor,úgy mutatták h szerda..nem febr..
Sztem nem fogod megtalálni azt a képet,ha csak nem vagy Francesco Arca "ismerőse".. :D
Nem baj, úgy is fogják ismételni ahogy minden más filmet... ;)
Nem mert az ének iskolája áprilistól van asszem...de a duna worldon nem láttam a műsorban...
Megoldható holnaptól már az ismerőse leszek... :D
Nos,lényegtelen is :D
Fontosabb dolgok.. XD :P
Megkérdeztem Tőle beszél-e angolul :D
Azt válaszolta,kicsit beszél angolul :P
Erre egy külföldi csaj még oda ír vmi olyasmit,(webfordítás) :-) hogy Angolul értesz mindent, úgyhogy én biztos vagyok, hogy nagyon jól beszélsz!
Erre "Terzani",köszönöm,kedves vagy.
Valamint tetszikelte mindenki hozzászólását :D
Az, de megkaptam, hogy szerdánként van és ismétlés...
Gondolom azt, hogy beszéle angolul is webfordítóval fordítottad... :P :D
És még mit kérdezel meg tőle?...Ha megkérdezhetem :D
Ja és még van lényegtelen dolog az, hogy ma hülyeségből megcsináltam egy olyan tesztet, hogy mi a tudatallatti nemzetiségem és az olasz jött ki... :D :)
Nem,ezt tudtam hogy van angolul..:-)
Jó h olasz jött ki,tudott valamit a teszt:d
1-2ötletem van mit kèrdezzek..:-)) csak picit akarok mèg várni..:d
Azt nem tudom,mièrt válaszol vissza..megtehetné,hogy nem..szerinted?ari akar lenni a rajongóival?
Akkor csak tanultal vmit angolul...
Lehhet, hogy tud valamit... :D
Várod a megfelelő pillanatot... ;)
Nem biztos h ari akar lenni, csak egyszerűen nincs elszállva magától és foglalkozik a rajongóival (mint Király Viktor és remélem "Davide" is ;))...lehet, hogy neki is ez fontosabb... :D
Akkor gondolom nem tudhatom meg, hogy mit kérdezel még tőle... :P :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!