Mit gondoltok Ettore Bassiról (Davide Rivera, rex felügyelő )? Nekem szimpatikus :D
Meg tudtam nézni... :-)
Ki az eredeti előadója ennek a számnak..?
Nem rossz szám..
Nem tudom hogyan lehetne elérni,h a "Terzani"s részeket is feltegyék magyarul.. :D Ha már "Davide"sek vannak fent..
www.youtube.com/watch?v=LY2OP1OYxAo
44:10 től...:D csak magyarul jobb lenne..:(
Az előadó Matthew Marston és "Davidenek" meg Rexnek írták a számot...szerintem is jó! :D
Nekem is sikerült megnéznem és akkor már te is nézd meg ezt is:D
Szerintem fent lesznek egy idő múlva...
Remélem,hogy majd idővel fent lesznek.. :-)
Ez a 2. is jó volt.. :D
Az elsőt le is töltöttem a telómra,meg amiben az van,hogy my name is Rex,amikor kezdi a filmet és énekli.. :D
Néztem az újságot,lesz jövő héten Rózsák harca,de már csak 5 része lesz..
Én is várom, mert akkor az összes "Davides" is fent lesz... ;)
Még keresel ilyen videót, hogy megnézhesd, de ennél a kettőnél nincs jobb..mindkettőt vagy 100-szor láttam és még meg fogom nézni 1000-szer :D
Azt a vidit amit először linkeltem vagy "Terzanist"?...Videót tudsz letölteni?? ;)
Amúgy meg akartam kérdezni, hogy...tudom "Terzani" a mindenség de utána kik jönnek be legjobban?...nem csak színész...csak kiváncsi vagyok :D
Valami Matthew nevű zenész,akit linkeltél..
Annak a zenéjét("Davide"-REx) töltöttem le youtuberól a gépemre mp3ban és onnan meg a telómra,a többi zene mellé .. :-))
Az az igazság,inkább nagyon sok éve voltam amolyan szerelmes alkat..szerelmes voltam pl M Schumacherbe,az F1es pilótába :D Baywatch nevű sorozatból Billy volt a neve asszem :D Hooligans énekesébe Csipába :D meg voltak jóképű sportolók
Most a "nagy szerelem" "Terzani" :D :P
Más most nem jut eszembe :D:D
Neked..? :-)
Én a zenét nem töltöm le, mert "Davide" nélkül úgysem tudom hallgatni... :D
Én is nagyon sok mindenkit szerettem...nagy részére már nem emlékszem, csak azokra akiket még mindig szeretek vmennyire... :D
"Davide" előtt Tom Becket szerettem(már nem) :D... Akkor még (nem tudom miért) szerettem (egy kicsit még mindig) Bereczki Zoltánt :D... És nagyon odavagyok Király Viktorért (kb. annyira, mint "Davideért" ;))...
Ja és vmelyik nap láttam egy filmet Bradley Cooperrel...ahol nagyon bejött :D...
Akiket írtál mindegyiküket megnéztem...háát "Terzani" néz ki a legjobban... :D
Mondjuk akiket írtam,vannak régi képeik és újak is,ahogy most néznek ki..szóval nekem sok-sok éve tetszettek.. :D
Látom nem egy az ízlésünk :P de így kerek a világ!
Tom Beck régen nekem is tetszett,anno likeoltam is a facebook oldiját :-)eddig csak egy számát hallgattam meg,de azt is már régen:
https://www.youtube.com/watch?v=Q8gegQm5Czs
Ja,még eszembe jutott pl bejött mint pasi az Odaát-ból Dean,a Grimmből meg Nick,volt a Séf című főzős műsor,abból meg Bernáth József és Fördős Z .. :D:D
Sok-sok éve tetszettek...te most hány éves lehetsz... :D
A séf című főzőműsor véletlenül nem a Konyhafőnök volt...Zé nekem is bejött, Bernáth József nem annyira... :D
Ja és, más az ízlésünk is, de Bereczki nem a kinézete miatt jön be és nem is tudom pontosan miért de mikor látom vmi műsorban (most utoljára a Sztárban sztárban volt)akkor jaaj...s ha még énekel is...inkább a viselkedését élvezem... :D
Király Viktor már a kinézete miatt is bejön (kizárólag hosszú hajjal ;)) őt meg az Ének iskolájában és A dalban láttam legtöbbször (s ő is ha énekel :D)...na mindegy de ő se magyar biztos azért tetszik.. :D
Ja,igen Konyhafőnök,néha átkeresztelek.. :D :D
Azt tudom,hogy nagyon sok csajnak bejött Király Viktor..
Ja meg Vastag Csaba is .. XD (nekem am nem :D)
Tényleg,"régebben" letöltöttem vmi progit,ha jeleneteket akarunk kivágni pl filmekből..a krokis részt akartam kivágni,és "elküldeni" "Terzani"nak..
Egy gond,nem lett hangja(nem tudom miért :((( )
Kettő gond nem nagyon értettem a progit,mert angol.. :(
Jövőbe rendeztessünk A séf című műsort :D
Ja én ki nem állhatom Vastag Csabát...át is kereszteltem Vékony Pötinek... :D
De Király Viktort nagyon szeretem...aki rangosabban a pápa... :D
Nem szóltam már neked, hogy ne legyen időd pihenni, mert tanulni is kell... Kellett volna nyelveket tanulj...és akkor most "Terzanival" is írogathatnál... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!