azt nemtudom, de a táskámban volt egy vodka és simán beengedték...
2011. jan. 17. 12:27
82/97 anonim válasza:
Tudom, naiv ötlet a kurucosokkal vitázni, de gondoltam jelzem, hogy állításukkal ellentétben igenis cenzúrázzák a "szemtanúk" beszámolóit kérdőre vonó hozzászólások egy részét.
Nekem törölték kommentem.
Ki lehet próbálni.
Mostmár vannak egyébként emberek, akik vállalják, hogy láttak valamit, kíváncsi vagyok, ők miért a fb-on teszik. A legjobb az az állítólagos újságíró, aki eskü alatt is kész vállalni, amit mondott, de mégis csak egy kommentre futotta...
2011. jan. 17. 12:31
83/97 anonim válasza:
:(
2011. jan. 17. 15:19
84/97 anonim válasza:
Nekem ez a véleményem, az első meg az utolsó kép, elég sokat elárulnak...
na már terjed az is hogy átvágták a torkukat...ezaz gyerekek, a következő mi lesz...?
2011. jan. 17. 16:06
86/97 anonim válasza:
ma 15:55:
1) Először késelésről hallottak a rendőrök és az újságírók is, mert a birka nép azt találta ki.
2) Ha még fél kettőkor is mentek el mentők, akkor tényleg senki nem sérült meg a 3 lányon kívül?
2011. jan. 17. 17:57
87/97 anonim válasza:
Egyébként meg azon a képen nem szúrt vagy vágott seb van.
Hanem tudod mi?
Egy maszat. Egy izé. Lehet vágás, véraláfutás, akármi.
Még mindig az ismerősök ismerőseinek kéne hinnem, hát kösz, nem...
2011. jan. 17. 17:58
88/97 anonim válasza:
Egyébként még a barikádos "neve elhallgatását kérõ" (khmm... megint egy ismerõs ismerõse?) orvosszakértõ szerint is "lehet akár üveg, akár egy övcsat, éles korlát, lépcsõ, vagy akár kés is."
Persze kurucék agyatlan fészbukolói ezt az idézetet úgy értelmezik, hogy ez akkor most kés.
Én lazán veletek lennék, ha késelés történt volna, de miért kell úgy csinálni, mintha egy nagy rakás kábult tinicsorda által összerakott mese, meg egy elmosódott fénykép egy "izérõl" bizonyíték lenne?
2011. jan. 17. 18:03
89/97 anonim válasza:
Részvétem az össze hozzátartozónak, és sajnálom a 3 Lányt, hogy ez történt. Kérdésem a következő lenne ami igaz, hogy off de érdekel. Van egy vidéki srác ismerősöm és nem érti, mit kell ezen annyira felkapni. Fegyverneken, egy kocsmában volt olyan incidens, hogy beleállították a fejébe a kést egy hapsinak. Kijött a mentő rendőrség elvitték kész. Van benne valami. Nagyon sajnálom, hogy ez történt. Szerintem a fontosabb emberek, szülők, hozzátartozók biztos tudják mi volt. Annak aki meg a késelés mellett voksol, úgy is késelés volt. Annak aki taposáson annak taposás marad, bármi történik. Én is utálom az ilyen cigányokat, akik "megöllek g.ci" és a többi beszólással indít egy bulit. Megtörtént. Meghalt három Lány és ennek nem tudunk mit tenni. Lényegtelen hogy, de meghaltak. Ha késelés volt rendőrség leszarja. Cozma ügy is eltartott egy darabig. Sajnálatos történet ez. Részvétem minden kedves ismerősnek, szülőnek, hozzátartozónak és barátnak egyaránt.
2011. jan. 17. 18:13
90/97 szamóca. válasza:
szerintem politikai szempontból lett ennyire felkapva. a médiatörvény miatt, a kétségek miatt ami az ügy során jelentkezett. ha egyértelműen kijelentették volna hogy megkéselték őket, kész, már nem foglalkozna velük a széles közönség, mert tudomásul vették volna. így van min csámcsogni, és ki lehet találni még ízletesebb pletykákat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!