Ilyenkor hol vannak a kidobók? (mai West Balkán-os tragédia)
Amikor valakit fenyíteni kell (sokszor ok nélkül), akkor nagyon erősek és gyorsak, ebben az esetben nem kellett volna valamit tenniük?
(Hozzáteszem, hogy soha nem voltam az említett helyen, nem ismerem az ottani biztonságiakat, de feltételezem, hogy ott sem különbek, mint máshol)
Nem is kellett volna annyi embert bezsúfolni oda, ha jól tudom, a hely kapacitásánál jóval többen voltak bent. A bevétel dominált.
Remélem a klub tulajdonosait és a szervezőket is sittre vágják.
Azt meg remélem hamarosan megtudjuk, hogy pontosan mi történt, volt-e késelés, mitől tört ki a pánikhangulat, miért kellett meghalnia három fiatalnak és sérültek meg többen.
nekem a legjobb barátaim közül voltak ott páran és ők mondták (tudom így már senki sem fog hinni nekem...) hogy 100% a késelés. meg ez terjeda média meg mondja hogy áá neem hanem csak a tömeg tolongása miatt... aha de valamiért el kellett kezdenie a tömegnek kifele tolongania.... na midnegy.
olvassátok el ezt ő ott volt: [link]
Kadosa Kinga és Csikós Emese nevét olvashatjátok a fb egy "klubjának" üzenőfalán. egyértelmű, hogy a cenzúra miatt terjesztik, hogy nem volt késelés, az igazság azonban az, hogy mi, akik nem voltunk ott ezt nem tudhatjuk biztosan. nagyon sokan állítják, hogy igenis késelés volt, és én személy szerint ezt el is hiszem, mert nem 1 ember látta a lányokat, az elkövetőket.
budapest kezd "remek" hellyé válni, ahol többet ér a kib@szott pénz, mint az emberek élete. mert az is biztos, hogy a 18+ nem volt betartva, mivel a két lányzó is csak 17 volt, nem is beszélve a 14-15 évesekről -akiknek azért a szüleivel is leülnék beszélgetni. megfelelő biztonsági intézkedések mellett elő sem fordulhatott volna, hogy szúró/vágó eszközt vigyenek be egy szórakozóhelyre, de ugye ez sem helyes módon zajlott, arról nem is beszélve, hogy 3X annyian voltak a szórakozóhelyen, mint amennyit az elbír...GRATULÁLOK!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!