Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Ilyenkor hol vannak a kidobók?...

Ilyenkor hol vannak a kidobók? (mai West Balkán-os tragédia)

Figyelt kérdés

Amikor valakit fenyíteni kell (sokszor ok nélkül), akkor nagyon erősek és gyorsak, ebben az esetben nem kellett volna valamit tenniük?

(Hozzáteszem, hogy soha nem voltam az említett helyen, nem ismerem az ottani biztonságiakat, de feltételezem, hogy ott sem különbek, mint máshol)

2011. jan. 16. 10:26
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 91/97 anonim ***** válasza:
100%

Egy igazságügyi szakértő már csak megtudja állapítani mitől haltak meg, ahogy gondolom a szülők is megnézhették a holttesteket, kétlem hogy ne tűnne fel mondjuk egy édesanyának ha valami nem lenne rendben a halál körülményeinek megállapításával... Ha pedig már a család tudná hogy késelés történt, akkor előbb utóbb az egész ország tudná, ez ilyen egyszerű!

Meg vagy lepődve azon, hogy kordonokat raktak a lányok holtteste köré? És azon, hogy amint megállapították a halált letakarták őket? Komolyan, milyen ember vagy te? Még képes lettél volna odamenni lefényképezni szerencsétleneket? A belem kifordul... gusztustalan világban élünk, még te vagy megsértődve, hogy leordítottak a biztonsági őrök és rendőrök, hogy húzzál odébb!? Örülj neki hogy nem rúgtak beléd egy hatalmasat!

2011. jan. 17. 18:21
 92/97 anonim ***** válasza:
100%

Hogy miért lett ennyire felkapva?

Nagyon egyszerű.

1) Mert az a generáció és társadalmi réteg volt tömegesen érintett, aki ha wc-re megy is bejelenti facebookon.

2) Mert a kuruc infó hajnali kettőkor elkezdte folyamatosan tolni a bizonytalan információkat, ezáltal erősítve a tömeghisztit.

Könyörgöm, aki nem most jött a 6:20-assal, annak már feltűnhetett volna, hogy az első információk bizonyos esetekben, főleg ha szájról-szájra terjed, általában falsak.

2011. jan. 17. 18:24
 93/97 anonim ***** válasza:
100%

"A hír igaz, de nem Moszkvában, hanem itt és nem osztogatnak, hanem fosztogatnak."

Már régebben is létezett a szájról szájra terjedő hír, a fenti idézet is ezt figurázta ki az oroszok idejében.

2011. jan. 17. 19:04
 94/97 anonim ***** válasza:
100%
Oké, persze, nem csak vidéken történik késelés, hanem Budapesten is, és azzal sem foglalkoznak túl sokat. A probléma itt inkább az, hogy itt van ez a médiatörvény, és ez most pont kapóra jött, mivel a "szemtanúk" szerint cigók voltak az elkövetők (őket meg ugye köztudottan védik valamiért, gondolom paráznak az Ensz-től, meg a tömeges megtorlásoktól), a rendőrség meg tagadja a késelést. Olyan ez mint az UFO-k. Láthatod, de úgyis letagadják ha akarják. Persze nem mondom, hogy késelés történt, mivel én sem láttam. Részemről érdekesebb az, hogy engedély nélkül egy ilyen kaliberű rendezvényt lehet(ett volna) lebonyolítani. A lányokért részvétem, szépek voltak, fiatalok voltak, nem így kellett volna történnie.
2011. jan. 17. 22:12
 95/97 anonim ***** válasza:

Utolsó előttinél és azelőttinéla pont.

Aki bemegy a heringes dobozba, az ne csodálkozzon, ha összenyomják.

Ok, hogy a szervezőké a felelősség, de aki támogatta őket a jelenlétével, az is legalább annyira tehet róla. Amúgy kicsit olyannak találom, amikor valaki rosszat csinál és próbálja másra kenni. Azoknak a nagy része taposta agyon a 3 lányt is, akik ott voltak és túlélték. Tehát ők ölték meg. Ezt nem tudják bevallani, hanem inkább a késelésre fogják. Persze biztos a nagyrészük nem is észlelt semmit, vagy nem akart. De kizárt dolognak tartom, hogy aki először fellökte bármelyiket is, vagy magasabbra taposott, az ne vette volna észre!

2011. jan. 18. 19:31
 96/97 anonim ***** válasza:
100%

Sajnálatos hír - engem megdöbbentett,férjem kollégája - hogy Rita édesapja kártérítést (több milliós nagyságrendben) követel és gyűjtést szervez maguknak a munkahelyén.

A temetés költségeit még megértem, de hogy pár nappal a lánya halála utána a pénzt legyen a legfontosabb... Mélységesen megdöbbentem :(

2011. jan. 20. 12:06
 97/97 anonim ***** válasza:
100%
Én is lehúznám a felelősöket hatalmas vagyonokkal. Nem saját magam miatt, hisz ettől nekem nem lesz jobb, az elhunyt szerettem nem jön már vissza sajnos, de aki erről az egészről tehet az minden formában szenvedjen a tetteiért, így is! A munkahelyi gyűjtést én is kicsit szánalmasnak találom, nem is értem hogy minek. Ha valaki tisztában van az anyagi körülményeivel és adni akar, akkor majd ad, ha nem, akkor meg csak gáz, hogy kért és mégsem ad egy fillért sem valaki, nem tudom nekem fura ez... A temetést is meglehet oldani úgy, hogy a kollégák ne érezzék a nyomást, hogy illene adni, de igazából mire fel? Nem is értem... pláne a mai alacsony fizetések mellett, mindenkinek szüksége van minden fillérre! Megértem hogy ez egy nehéz helyzet minden család körében, de igazán nem értem... hatalmas érzelmi kár érte a családokat (nem anyagi), amit az anyagiak nem pótolhatnak hiába minden gyűjtés... Amúgy wb-nek a minimum lenne hogy kifizesse a temetéseket, és nem annyit adnak amennyit ők rászánnak, hanem annyit amennyibe valójában kerül a szertartás amilyet a család szeretne!
2011. jan. 20. 17:23
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!