Ilyenkor hol vannak a kidobók? (mai West Balkán-os tragédia)
Amikor valakit fenyíteni kell (sokszor ok nélkül), akkor nagyon erősek és gyorsak, ebben az esetben nem kellett volna valamit tenniük?
(Hozzáteszem, hogy soha nem voltam az említett helyen, nem ismerem az ottani biztonságiakat, de feltételezem, hogy ott sem különbek, mint máshol)
Egy igazságügyi szakértő már csak megtudja állapítani mitől haltak meg, ahogy gondolom a szülők is megnézhették a holttesteket, kétlem hogy ne tűnne fel mondjuk egy édesanyának ha valami nem lenne rendben a halál körülményeinek megállapításával... Ha pedig már a család tudná hogy késelés történt, akkor előbb utóbb az egész ország tudná, ez ilyen egyszerű!
Meg vagy lepődve azon, hogy kordonokat raktak a lányok holtteste köré? És azon, hogy amint megállapították a halált letakarták őket? Komolyan, milyen ember vagy te? Még képes lettél volna odamenni lefényképezni szerencsétleneket? A belem kifordul... gusztustalan világban élünk, még te vagy megsértődve, hogy leordítottak a biztonsági őrök és rendőrök, hogy húzzál odébb!? Örülj neki hogy nem rúgtak beléd egy hatalmasat!
Hogy miért lett ennyire felkapva?
Nagyon egyszerű.
1) Mert az a generáció és társadalmi réteg volt tömegesen érintett, aki ha wc-re megy is bejelenti facebookon.
2) Mert a kuruc infó hajnali kettőkor elkezdte folyamatosan tolni a bizonytalan információkat, ezáltal erősítve a tömeghisztit.
Könyörgöm, aki nem most jött a 6:20-assal, annak már feltűnhetett volna, hogy az első információk bizonyos esetekben, főleg ha szájról-szájra terjed, általában falsak.
"A hír igaz, de nem Moszkvában, hanem itt és nem osztogatnak, hanem fosztogatnak."
Már régebben is létezett a szájról szájra terjedő hír, a fenti idézet is ezt figurázta ki az oroszok idejében.
Utolsó előttinél és azelőttinéla pont.
Aki bemegy a heringes dobozba, az ne csodálkozzon, ha összenyomják.
Ok, hogy a szervezőké a felelősség, de aki támogatta őket a jelenlétével, az is legalább annyira tehet róla. Amúgy kicsit olyannak találom, amikor valaki rosszat csinál és próbálja másra kenni. Azoknak a nagy része taposta agyon a 3 lányt is, akik ott voltak és túlélték. Tehát ők ölték meg. Ezt nem tudják bevallani, hanem inkább a késelésre fogják. Persze biztos a nagyrészük nem is észlelt semmit, vagy nem akart. De kizárt dolognak tartom, hogy aki először fellökte bármelyiket is, vagy magasabbra taposott, az ne vette volna észre!
Sajnálatos hír - engem megdöbbentett,férjem kollégája - hogy Rita édesapja kártérítést (több milliós nagyságrendben) követel és gyűjtést szervez maguknak a munkahelyén.
A temetés költségeit még megértem, de hogy pár nappal a lánya halála utána a pénzt legyen a legfontosabb... Mélységesen megdöbbentem :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!