Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Ilyenkor hol vannak a kidobók?...

Ilyenkor hol vannak a kidobók? (mai West Balkán-os tragédia)

Figyelt kérdés

Amikor valakit fenyíteni kell (sokszor ok nélkül), akkor nagyon erősek és gyorsak, ebben az esetben nem kellett volna valamit tenniük?

(Hozzáteszem, hogy soha nem voltam az említett helyen, nem ismerem az ottani biztonságiakat, de feltételezem, hogy ott sem különbek, mint máshol)

2011. jan. 16. 10:26
 41/97 anonim ***** válasza:
100%

20:42 ős vagyok

ez egy emlékvideó a két lányról, http://www.youtube.com/watch?v=9WwMzSslVq4

az egyik kommentben meg azt irják, hogy a harmadik áldozat neve Varga Boglárka, remélem nem az ismerősöd

2011. jan. 16. 20:45
 42/97 anonim ***** válasza:
100%
Varga Boglárka állítólag él, és a Ravasz Cintia is, akire azt mondták, hogy a 3. áldozat.
2011. jan. 16. 20:48
 43/97 anonim ***** válasza:
100%

Varga Boglárka Petra nagyon is él. A harmadik lány nevét és halálának oka ismeretlen eddig. A két fiatalabb lány tényleg taposás áldozata lett. Valószínű megbotlott az egyikőjük, a másik pedig megpróbálta felsegíteni, ekkor került ő is a tömeg alá. Este lesz sajtótájékoztató, ahol állítólag részleteket is elárulnak.

Megvan már az eltűnt ismerősöd aki miatt aggódsz?

2011. jan. 16. 20:50
 44/97 anonim ***** válasza:
100%
nem, nincs. a családját nem merem felhívni, nem is tudom mit tehetnék. mikor lesz sajtótájékoztató? szeretnék még ma nyugodtan lefeküdni... :(
2011. jan. 16. 20:54
 45/97 anonim ***** válasza:
a facebookon külön csoport is alakult-emlékezzunk rájuk: kadosa kinga, csikós emese, varga boglárka pertra-cimmel
2011. jan. 16. 20:55
 46/97 anonim ***** válasza:
100%
Az utolsó lány akkor sem V.Boglárka. Hívd fel őket nyugodtan, sajtótájékoztatón nem hiszem, hogy konkrét nevet fognak mondani, és azt sem tudom, hogy mikor lesz pontosan :S Nekem is az volt az első dolgom reggel, hogy körbetelefonáltam az összes ismerősöm családját, akiről tudtam, hogy ott volt este. Nincs benne semmi szégyellnivaló.
2011. jan. 16. 20:57
 47/97 anonim ***** válasza:
100%

boglárka már kommentelt, hogy köszöni szépen, de jól van és él. azért ne dőljünk be mindennek! :(

szörnyű lehet, a hatalmas internetes-híradós vita és találgatás a családoknak. vajon ők mennyivel tudhatnak többet, előttük is hallgatnak?

- az ismerősét kereső lány -

2011. jan. 16. 20:59
 48/97 anonim ***** válasza:
100%
Nem, előttük nem hinném. Csak a nagyérdemű közönség előtt.
2011. jan. 16. 21:01
 49/97 anonim ***** válasza:

igazad lehet. sőt. viszont nem tudom, hogy nem süllyed el szégyenében, aki ezeket az információkat elhinti. mert a valakitől hallottam lánc elején áll valaki, akii először mondta...:(

telefonálok, nem tudok jobbat.

2011. jan. 16. 21:03
 50/97 anonim ***** válasza:

Varga Petra Boglárka köszöni, él, jól van:

[link]

2011. jan. 16. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!