Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Ilyenkor hol vannak a kidobók?...

Ilyenkor hol vannak a kidobók? (mai West Balkán-os tragédia)

Figyelt kérdés

Amikor valakit fenyíteni kell (sokszor ok nélkül), akkor nagyon erősek és gyorsak, ebben az esetben nem kellett volna valamit tenniük?

(Hozzáteszem, hogy soha nem voltam az említett helyen, nem ismerem az ottani biztonságiakat, de feltételezem, hogy ott sem különbek, mint máshol)

2011. jan. 16. 10:26
 51/97 anonim ***** válasza:
21:00-tól van a sajtótájékoztató tehát ezekeben a percekben kezdik....
2011. jan. 16. 21:08
 52/97 anonim ***** válasza:
100%
És hol lehet megnézni? Vagy egy cenzúrázott kiadást lehet majd csak látni?
2011. jan. 16. 21:16
 53/97 anonim ***** válasza:
100%

engem is érdekelne! nem érem el a családot, a barátok ugyanúgy tippelgetnek mint én. egyértelmű tájékoztatást kérni akkora igény? :(

talán a facebook és a twitter kavart be igazán. ott mindenki a saját állapotát írta meg, amit átélt, sokkosan tapasztalt vagy hallott - és nem feltétlen hazudott. ezzel szemben a média mást sugárzott és ebből óriási ellentét lett, ami kétségek között hagy embereket és elszomorító, idegtépő :((

2011. jan. 16. 21:19
 54/97 anonim ***** válasza:
100%
A médiatörvény szerinti tájékoztatót fogod látni. A lányok egymástól ijedtek halálra.
2011. jan. 16. 21:19
 55/97 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

hát ezek aztán felháboritoak......

2011. jan. 16. 21:22
 56/97 anonim ***** válasza:
100%

"A válasz írója 72%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 21:08" vok

elvileg "cenzurázott" kiadást lehet majd látni. Nagyapám rendőr én is onnan tudom és jelenleg is ott van a tájékoztatón.

Utolso! amit te linkeltél az utolso linkedbe az pedig ugy került ki hogy aki elhunyt lány, neki ellopták a helyszinen a telefonját... de már tudják hogy hol van a telefon...

2011. jan. 16. 21:26
 57/97 szamóca. ***** válasza:
100%

éljen a cenzúra. *hosszúkáromkodássor*

annyira hihetetlen hogy senki az égvilágon nem tud semmit.

2011. jan. 16. 21:29
 58/97 anonim ***** válasza:
100%
én is arra gondoltam hogy ellopták a telefonját, csak az háborított fel, hogy a nevében posztolgatnak, nem tisztelik szegényt
2011. jan. 16. 21:29
 59/97 anonim ***** válasza:
100%
Répászky Rita a harmadik áldozat. 24 éves volt. RIP
2011. jan. 16. 21:30
 60/97 szamóca. ***** válasza:
100%
mondjuk lehet az illető még nem tudta mikor posztolt...akkoris egy büdös paraszt, de azért az finomít az eseményen.
2011. jan. 16. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!