Ilyenkor hol vannak a kidobók? (mai West Balkán-os tragédia)
Amikor valakit fenyíteni kell (sokszor ok nélkül), akkor nagyon erősek és gyorsak, ebben az esetben nem kellett volna valamit tenniük?
(Hozzáteszem, hogy soha nem voltam az említett helyen, nem ismerem az ottani biztonságiakat, de feltételezem, hogy ott sem különbek, mint máshol)
engem is érdekelne! nem érem el a családot, a barátok ugyanúgy tippelgetnek mint én. egyértelmű tájékoztatást kérni akkora igény? :(
talán a facebook és a twitter kavart be igazán. ott mindenki a saját állapotát írta meg, amit átélt, sokkosan tapasztalt vagy hallott - és nem feltétlen hazudott. ezzel szemben a média mást sugárzott és ebből óriási ellentét lett, ami kétségek között hagy embereket és elszomorító, idegtépő :((
"A válasz írója 72%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 21:08" vok
elvileg "cenzurázott" kiadást lehet majd látni. Nagyapám rendőr én is onnan tudom és jelenleg is ott van a tájékoztatón.
Utolso! amit te linkeltél az utolso linkedbe az pedig ugy került ki hogy aki elhunyt lány, neki ellopták a helyszinen a telefonját... de már tudják hogy hol van a telefon...
éljen a cenzúra. *hosszúkáromkodássor*
annyira hihetetlen hogy senki az égvilágon nem tud semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!