Ilyenkor hol vannak a kidobók? (mai West Balkán-os tragédia)
Amikor valakit fenyíteni kell (sokszor ok nélkül), akkor nagyon erősek és gyorsak, ebben az esetben nem kellett volna valamit tenniük?
(Hozzáteszem, hogy soha nem voltam az említett helyen, nem ismerem az ottani biztonságiakat, de feltételezem, hogy ott sem különbek, mint máshol)
Répászky Rita a harmadik áldozat.
Nyugodjanak békében!
Az egész szomorú.
De a legszomorúbb,hogy nem tudni 100%-osan ,hogy mi volt.
Ezt csak a családtagok tudnák tisztázni,mert Ők azok akiknek hihet az ember.
Viszont elég érdekes,hogy a buli szervezője az az uriember volt aki rendezte 2010 -ben a Norma Fa '-n lévő Goa party-t.Aki ott volt az tudja mekkora volt a fejetlenség.Mentők ki-be,csoda,hogy elfértek.De viszont komoly motozás volt!Szeszes italt nem tudtál bevinni,csak ott bent venni,de ha kelett megoldották.Ami pozitív volt,hogy ha volt 10 zsebed+táska stb azt Á-tól cetig átnézték kipakoltattak.
21:22-es
Szerintem mindkét kép fake...
Nekem úgy tűnik legalábbis a betűméretből, stílusból.
"'Répászky Rita a harmadik áldozat.' Rita 'csak' eltünt azota nem tudják hol tartozkodik és a telefonját sem veszi fel NEM ő a 3."
Na látjátok?
PONT ÍGY tudott elterjedni a késelős sztori is, akkor is, ha nem volt igaz.
Mert mindenki agyatlanul kombinál, mert továbbad mindenféle ellenőrizetlen információt.
Gratulálok a kuruc.info minden kedves facebookos kommentelőjének, aki ezt még mindig nem érti, és aki szerint azért csak félig bódult tiniktől hallunk késelésről, mert a médiát cenzúrázzák...
Schneider Linda neve is lebeg harmadik áldozatként.
Én személy szerint mindaddig kiállok amellett, hogy nem volt késelés, amíg nincsenek rá elfogadható bizonyítékok. Egy 3000-es tömegben nem tud csak úgy feloszlani egy 6 fős cigánybanda (akiket emlegetnek késelőkként), de még csak egy ember sem tudna úgy eltűnni, aki késelt. Amint bebizonyosodik, hogy késelés történt, és ezt biztos források alapján állítják, abban a szent minutumban fejethajtok a tény előtt. Addig nem. Love Parade-on is hasonló szomorú eset történt, 21 halottal, mégsem kellett késelésnek történnie ahhoz, hogy pánik törjön ki, és egymást tapossák össze az emberek....
szamóca
Azért ezt Te sem mondod komolyan?
Amég Halásztelken nem volt motozás meg sor,addig Norma Fánál km-es sor ált a motozás és beengedés miatt.Oda nemigen lehetett bevinni olyan dolgot ami Ön és közveszélyes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!