Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Ilyenkor hol vannak a kidobók?...

Ilyenkor hol vannak a kidobók? (mai West Balkán-os tragédia)

Figyelt kérdés

Amikor valakit fenyíteni kell (sokszor ok nélkül), akkor nagyon erősek és gyorsak, ebben az esetben nem kellett volna valamit tenniük?

(Hozzáteszem, hogy soha nem voltam az említett helyen, nem ismerem az ottani biztonságiakat, de feltételezem, hogy ott sem különbek, mint máshol)

2011. jan. 16. 10:26
 31/97 anonim ***** válasza:
100%

Kinga és Emese haltak meg :( Isten nyugasztalja őket! Petra él!!!!

és hogy a kérdésre is válaszoljak: persze hogy nem foglalkoztak azzal hogy ki mit csinál amikor ekkora tömeg volt bent, szinte helyük se lett volna beljebb jönni!

2011. jan. 16. 18:11
 32/97 anonim ***** válasza:
75%

Mi van Ti még koncerten nem voltatok! A tömeg nagyságára fogni a tragédiát, enyhén szólva parasztvakítás. Soha ki nem állhattam azt a szórakozóhelyet, amelyik nem volt fullon.

Sajnálom az elhunytakat, őszinte részvétem.

2011. jan. 16. 18:38
 33/97 anonim ***** válasza:
100%
Nagyszabású koncerteket többnyire olyan helyekre szerveznek, ahol több kijárat is van pl stadionok, csarnokok... Avagy eleve szabadtérre! Ott is ugyanúgy előfordulhat! Én szabadtéren szorultam be egy hídra éjféli tűzijátékra... azt az érzést amikor utána elindult a tömeg a belváros felé, senkinek nem kívánom! Nem volt kérdés hogy te melyik irányba indulsz el, és csak imádkozni tudtunk, hogy állva maradjunk! Itt olyan tömegeket kell elképzelni, ahol megmozdulni nem tudsz!
2011. jan. 16. 18:53
 34/97 anonim ***** válasza:
100%

Én ma tudtam meg, hogy mi történt, és most elég sokat utána olvastam, és ugye midnenki Kadosa Kingát és Csikós Emesét mond, na iwiw-en megkeresetm Kingát, nem volt nehéz, mert nem sok ilyen nevű van, és ott a véleményei között találtam Csikós Emesét, ebből kiderült, hogy legjobb barátok voltak, és valószínűleg ő az az Emese (mert azért belőle több van), na de rámentem az ő adatlapjára, és azt mutatja, hogy legutóbb látogatás tegnap...

Persze lehet, hogy valaki más belépett helyette, de azért fura...

2011. jan. 16. 19:24
 35/97 anonim ***** válasza:
100%
Mivel este 11 körül történt az egész +- 1 óra, mert már senki nem tud semmi biztosat, ezért tegnap még simán járhatott az adatlapján!
2011. jan. 16. 19:26
 36/97 anonim ***** válasza:
100%
Fú bocs tényleg, hülye vagyok... hirtelen azt hittem, hogy pénteken volt...
2011. jan. 16. 19:29
 37/97 szamóca. ***** válasza:
80%

nahát ezaz, megint egy ellentmondás. "bodysurffel adták ki őket" egyrészt nekem ez nonszensznek hangzik a tömegpánik miatt, másrészt oké, még tegyük fel lehet... de a cikkben épp most olvastam el amit az előbb linkeltek, hogy két srác hozta ki az egyik lányt...

egyébként az hogy véres volt minden nem sokat jelent...

valaki írta hogy a tömeg nem lehet mert a koncertek... de lehet. a koncerteken a tömeg áll, táncol, bulizik. akkor van gáz ha a tömeg megindul, egyirányba, főleg ha pánik tör ki közben. megindul, neked választásod nicns, mész velük, oylan tempóban ahogy ők, és ha elesel bizony senki nem fog veled foglalkozni, talán észre sem veszik hogy ott fekszel. ha igen, nem állhatnak meg, mert ők is elesnek és akkor már ketten fekszetek ott.

más egy bulizó egyhelyben álló tömeg még a legkeményebb pogoban is mint rengeteg ember aki valamerre igyekszik.

2011. jan. 16. 20:10
 38/97 anonim ***** válasza:
100%
meg tudja valaki mondani a harmadik sebesült nevét? úgy tűnik, egy ismerősünk is lehet, lassan beleőrülök :(((((((
2011. jan. 16. 20:33
 39/97 anonim válasza:

A válasz írója 81%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 20:10

direkt hangsúlyoztam, hogy állítólag. és valóban elég nonsense...én nem állítom, hogy nem.

2011. jan. 16. 20:40
 40/97 anonim ***** válasza:
a két név tulajdonosai állítólag 18 évesek, a harmadik meg 20-24 körüli nő, az ismerősöd hány éves?
2011. jan. 16. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!