Ilyenkor hol vannak a kidobók? (mai West Balkán-os tragédia)
Amikor valakit fenyíteni kell (sokszor ok nélkül), akkor nagyon erősek és gyorsak, ebben az esetben nem kellett volna valamit tenniük?
(Hozzáteszem, hogy soha nem voltam az említett helyen, nem ismerem az ottani biztonságiakat, de feltételezem, hogy ott sem különbek, mint máshol)
Kinga és Emese haltak meg :( Isten nyugasztalja őket! Petra él!!!!
és hogy a kérdésre is válaszoljak: persze hogy nem foglalkoztak azzal hogy ki mit csinál amikor ekkora tömeg volt bent, szinte helyük se lett volna beljebb jönni!
Mi van Ti még koncerten nem voltatok! A tömeg nagyságára fogni a tragédiát, enyhén szólva parasztvakítás. Soha ki nem állhattam azt a szórakozóhelyet, amelyik nem volt fullon.
Sajnálom az elhunytakat, őszinte részvétem.
Én ma tudtam meg, hogy mi történt, és most elég sokat utána olvastam, és ugye midnenki Kadosa Kingát és Csikós Emesét mond, na iwiw-en megkeresetm Kingát, nem volt nehéz, mert nem sok ilyen nevű van, és ott a véleményei között találtam Csikós Emesét, ebből kiderült, hogy legjobb barátok voltak, és valószínűleg ő az az Emese (mert azért belőle több van), na de rámentem az ő adatlapjára, és azt mutatja, hogy legutóbb látogatás tegnap...
Persze lehet, hogy valaki más belépett helyette, de azért fura...
nahát ezaz, megint egy ellentmondás. "bodysurffel adták ki őket" egyrészt nekem ez nonszensznek hangzik a tömegpánik miatt, másrészt oké, még tegyük fel lehet... de a cikkben épp most olvastam el amit az előbb linkeltek, hogy két srác hozta ki az egyik lányt...
egyébként az hogy véres volt minden nem sokat jelent...
valaki írta hogy a tömeg nem lehet mert a koncertek... de lehet. a koncerteken a tömeg áll, táncol, bulizik. akkor van gáz ha a tömeg megindul, egyirányba, főleg ha pánik tör ki közben. megindul, neked választásod nicns, mész velük, oylan tempóban ahogy ők, és ha elesel bizony senki nem fog veled foglalkozni, talán észre sem veszik hogy ott fekszel. ha igen, nem állhatnak meg, mert ők is elesnek és akkor már ketten fekszetek ott.
más egy bulizó egyhelyben álló tömeg még a legkeményebb pogoban is mint rengeteg ember aki valamerre igyekszik.
A válasz írója 81%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 20:10
direkt hangsúlyoztam, hogy állítólag. és valóban elég nonsense...én nem állítom, hogy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!